- Poruka
- 63.764
Не сметаш никоме овде, неки миран дан данас...
samo pozdrav u prolazu i odoh da ne smetam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не сметаш никоме овде, неки миран дан данас...
samo pozdrav u prolazu i odoh da ne smetam
zato i idem aljeНе сметаш никоме овде, неки миран дан данас...
Не знам о чему се ради, али то до нас није дошло, а и не занима нас баш шта други говоре...zato i idem alje
posldnjih par meseci osecam kao da sam suvisan svuda na forumu
gomila tragicnih nesporazuma
odlucio sam da sto vise cutim.
Neka je sa srećom prodaja, da se novac u zdravlju potroši.Žeeneeee, šta pijete, prodah auto.
A i išla na tetovažu usana kod Ruskinje.
Sad ne mogu da pričam kako me boli, ni da jedem... Al ima jedna dobra stara "pati skote zbog lepote" pa sad patim.
Значи, крчмаŽeeneeee, šta pijete, prodah auto.
Sad ne mogu da pričam kako me boli, ni da jedem... Al ima jedna dobra stara "pati skote zbog lepote" pa sad patim.
Čestitke od srca.Žeeneeee, šta pijete, prodah auto.
Pa jesam, to što sam tražila sam dobila. Jedino sad da sačekam da boja izbledi za nekoliko nijansi i da bude prirodna. A kaže da hoće, ovo je još pod upalom.Neka je sa srećom prodaja, da se novac u zdravlju potroši.
Što se tiče tetovaže usana, samo da bol što pre prođe, nadam se da si zadovoljna rezultatom tretmana.![]()
Видим да те нема цео дан...проћи ће, обрни једну кратку и наздрави за боље данеNe pamtim ludji dan ne znam od kad. Ovaj retrogradni stvarno utiče na ljude .Ne pomaže kafa,moram preći na nešto ljuto da zaboravim na ovaj dan.
Ruskinja deluje malo neorganizovano, stalno traži nešto po kutijama, ali je to verovatno jer još nije sredila salonМарџ, а остало, како ти се чини та Рускиња? По овоме бих рекла да зна посао, баш природно изгледа.
Meni taj retrogradni uvek dobar za posao, trgovinu, za sve što se rizikuje. Ja uvek nešto naopako.Ne pamtim ludji dan ne znam od kad. Ovaj retrogradni stvarno utiče na ljude .Ne pomaže kafa,moram preći na nešto ljuto da zaboravim na ovaj dan.
Treba vremena, biće još lepše kada se otok povuče.Od jutros ko da sam peglu ljubila, valjda je to proces kad natekne tetovaža pa će se smiriti. Samo znam da nikad neću pumpati usta jer sad vidim kako bi izgledala.
Moraću da napravim par fotki da imam ako nekad poželim takvu glupost da napravim, da se podsetim i predomislim.
Probaj da nadjes nekog privatno. Kad ides preko nekih agencija placas puno viseZvala da se raspitam koliko bi koštala pomoć u kući 2x nedeljno po 2h. Nemam ja te pare, kaže većinom su im korisnici sa Vraćara. Lepo, blago njima.
Da to sam i ja shvatila. Raspitivao sam se nešto privatno ali jako teško to ide, ljudi se plaše da preporučena nekog.Probaj da nadjes nekog privatno. Kad ides preko nekih agencija placas puno vise
Ово сам и ја написала негде...како спаваш, како једеш, како приђеш свом детету знајући да си урадио то што си урадио, смраде...Pročitah sada vesti u novinama, u šoku sam.
Kako su ta dvojica osumnjičenih živeli i spavali mirno? Imaju li savesti?
To su monstrumi, kazna od 40 godina zatvora je malo za njih.
Jezivo, strašno, kakva sudbina malene duše.