mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.289
Ne, kockice ne volim, ako umačem to je obično čitav jedan red čokolade.A je l volite da dok pijete kafu ( tursku, domaću) umačete kockice čokolade ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, kockice ne volim, ako umačem to je obično čitav jedan red čokolade.A je l volite da dok pijete kafu ( tursku, domaću) umačete kockice čokolade ?![]()
Na to sam i mislila, al sam htela da budem manje alavicaNe, kockice ne volim, ako umačem to je obično čitav jedan red čokolade.
Kako čokolada može nešto da pokvari? Ti baš ne znaš da uživašНеее, кафа је сама по себи Њено Величанство, ужитак који се не квари ни са чим другим.
a tri vage ti lajkuju postJa volim sve to, tipična vaga gurmani volim da spremam sve to..
Чоколаду могу само у колачима, овако баш и нисам љубитељ...сељак, бре.Kako čokolada može nešto da pokvari? Ti baš ne znaš da uživaš(ako si gledala Mi nismo anđeli, seti se ove replike
)
Mislim da bi mogla da mi budeš BFF , odlično bi se slagale, ja pojedem celu čokoladu a ti jedeš vaniliceЧоколаду могу само у колачима, овако баш и нисам љубитељ...сељак, бре.
Иииии, можеMislim da bi mogla da mi budeš BFF , odlično bi se slagale, ja pojedem celu čokoladu a ti jedeš vanilice![]()
ma sranje bre!!! dok sam bila mlađa, nije mi bio problem da se naviknem,al *******, nisam više mlada, pa mi treba dva-tri dana da se saberem u prostoru i vremenuЗначи, устала сам у 8?
У недељу.
Ко измисли ову промену времена, мајке да му га спотакнем.
Добро јутро![]()
Ја као војник, устајем на сат и не прерачунавам се. И није да ми се спава тренутно, али сутра хоће, јер устајем заправо у 5.20...као у Јумку да радимma sranje bre!!! dok sam bila mlađa, nije mi bio problem da se naviknem,al *******, nisam više mlada, pa mi treba dva-tri dana da se saberem u prostoru i vremenu
daleko ti je posao?Ја као војник, устајем на сат и не прерачунавам се. И није да ми се спава тренутно, али сутра хоће, јер устајем заправо у 5.20...као у Јумку да радим![]()
Ми само некад мало, дискретно и са укусом, нисмо као љисовциinače, volim sve što je slatko, domaće ili industijsko, ne pravim diskriminaciju
jedino, ali jedino što ne volim, a da je slatko, to je oreo keks
i obožavam da umačem čokoladu u kafu
čokolada se malko otopi, pa je oližem, pa opet
a kafa porimi ukus čokolade
volim i keks da umačem, malo se omekša
i nemojte mi tu neke insinuacije sad, nije ovo ljis![]()
У Врању ништа није далекоdaleko ti je posao?
Сви смо ми помало љисовциda ne kažu posle ova Vexy umače (i to štangle!!!) pa liže
Nećemo.inače, volim sve što je slatko, domaće ili industijsko, ne pravim diskriminaciju
jedino, ali jedino što ne volim, a da je slatko, to je oreo keks
i obožavam da umačem čokoladu u kafu
čokolada se malko otopi, pa je oližem, pa opet
a kafa porimi ukus čokolade
volim i keks da umačem, malo se omekša
i nemojte mi tu neke insinuacije sad, nije ovo ljis![]()
Pridružujem se i ja čestitkama onima koji slave Uskrs, želim im da dam provedu u zdravlju i sa dragim osobama.Srećan Uskrs svima koji slave.
Provedite fa u miru i ljubavi.
Nećz ni ja.Dobar dan.
Ja sam ustala u 9 h, sada je vreme za drugu kafu.
Kada kažu da se naviknemo na rano ustajanje kada radimo, nisam se navikla i mislim da nikada neću.
Meni mokata jedino odgovara.Od ovih instant kafa, lepa mi je "Grand najlepše želje".
isti slučajNećz ni ja.
Jako dugo sam radila drugu smenu, koja mi je odgovarala u svakom smislu.
Već godinu i po ustajem jako rano i ne mogu da se naviknem.
Ujutru sam sva ko ošamućena dok se ne razbudim.
Nažalost, ni kad ne moram da ustajem rano probudim se bez alarma
Onda krene žestoko gunđanje.