gost 438241
Primećen član
- Poruka
- 921
I ja se nadam, hvala ti.Nadam se da će sve biti dobro sa ćerkom.
Moraće neke analize još da uradi, trenutno pije ab. Prilično je u daunu i ja sa njom. Nadam se samo da ozdravi i bude dobro. Tu su onda i druge brige, posao, kolege, novac, drva, i sve tako, jedva ostajem normalna, ali nema kukanja. Iz ovog svega izaći ću jača. Sanjam jedan lep san, maštam. To mi daje snagu. Može mi mnogo promeniti život ako se desi, ne u smislu para, ali u smislu mog zadovoljstva. Što je bilo do mene, uradila sam, čekam rasplet.
Uz brige oko nje i dnevne brige uvek i neka briga pride.
Ali sam se trudila da pišem one lepše stvari, moja nagrada, njena praksa, prvi poziv za posao koji je imala. Sve mi to daje snagu iako je period vrlo težak.
Danas opet stres na poslu, jedva sam se smirila. I svaki dan tako, da li privatni da li neki drugi problem.
Rešiće se. Dao Bog da ona bude dobro što pre i da ovo što smo sada ulagale u sebe se uskoro realizuje i isplati.
U periodu smo tranzicije u svet odraslih, nije lako. Mnogo toga novog i teškog, a ona je htela odmah u mašinu. Verovatno je imunitet popustio. Samo da bude dobro i dođe i kaže mi dobro sam. A sve ostalo, nije zaista toliko važno i ako bude, bude. Sve se reši, samo da smo zdravi.