Dobro jutro, meni je još jutro

Danas od kuće, ali naredna tri dana u kancelariju.
Njih dvoje su rekli da će praviti ručak dok sam ja na poslu, pošto para za kafanu nema, i hvala im na tome, oko ručka ne brinem više. Ćerka sada zna da kuva, može da spremi bilo šta kad je kući i hoće.
Sutra ću obući moju crnu haljinu.
U stanu je vruće ali mi prija, ne smeta mi. Konačno noćas spavala, i ustala sam malo ranije.
Mnogo znači ovaj rad od kuće. Ja svakako radim i to puno, ali se odmorim i imam dobru organizaciju.
Za vikend nas dve idemo na Adu da se sunčamo.
Ovde u Beogradu, i pored silnih obaveza, dobar je osećaj svoj na svome. Kada mi treba društvo ok, kada mi ne treba mogu da se sklonim. Treba da se vidim s drugaricom za vikend kod nje u kafiću, rekla je da se javim kad dođem s odmora.
Juče platila račune. Bila sam i da nabavim šta mi treba, sve sam završila po kući i stigla da se odmaram i družim s ćerkom. Ona ode na faks.
Idem polako da doručkujem nešto, jutros uradila jedan važan ugovor.
Dosta toga imam trenutno u kući, hemiju i osnovne namirnice, pa sam mirna, to mnogo znači.
A onda sam pogledala i svoj orman juče, imam sada stvari baš puno, novih, predivnih, za svaku priliku. Svi smo se opskrbili.
Iskoristila i praznike i odmor, a nisam nikom ostavila haos.
Otkako sam se oporavila sa rukom, živim vrlo intenzivno i uspevam da sredim sve na hiljadu mesta. I to me onako iskreno baš raduje, kada posle ubiraš plodove rada.