Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

daan svima..tek da se zna da sam jos uvek ziv....nego izisao ja na dva dana iz stana i vratio se u kucu koja je na 20 km udaljenosti i pokusao sa zenom icerkom i jos dvoje unuka da sredim malo dvoriste iza kuce..bilo je posla no zajednickim snagama smo mi istamburali sve to... u kucu jos nismo ulazili to ostaje za sledeci vikend..treceg vikenda tmo idemo u kamp u Grckoj da odmorimo malo..

3DpzN06.jpg

evo to je to..voda u bazencicu bice sledeceg vikenda a tad ce proraditi i fontana..pozz

Prelepo vam je.
😍

Dobro veče.
Stalno neke glavobolje...
Problem s kolima. Stalno nešto.
Tako sam umorna psihički od problema danas. Boli me glava. Popila sam dve tablete i ništa. Sad u ovo doba sam gladna i ako sad jedem, ode moja linija u propast. Nešto sam sva u *****. Ali ješću puca mi baš...
Pokušavam da se utešim ali ne ide. Ne ide. Znam da je sve ovo život, i da posle sreće dođe tuga, proveli smo jedan mesec s mirom, i naravno da posle mora doći malo loše, ali me sve to umara. Kao da sam direktor nase o koliko stvari moram da mislim, i tako stalno. Dobro sam i normalna uopšte. Umorna sam psihički. Rešila sam da pustim malo stvari da idu svojim tokom, i ako je loše, neka je.
Nemam snage. Život se večito podsmeva svim mojim planovima i neka ga, ako mu je to ćeif i meni je. Samo neka smo živi i zdravi i na okupu i dobro, oko drugih briga kako bude i kako mora... Nisam ni ja direktor nase i biti savršen, svemoguć i pun rešenja u svakoj situaciji nije moguće, pa dižem ruke. Mogu i ja sebi da dopustim nekad ono što je za mene luksuz, a to je da plovim nizvodno. Možda iz svega, kao i uvek, naučim nešto.

Sad smo se vratili kući
Skuvala sam kafu, kafa da bude vruća, voda da bude ladna, psi i ja uživamo u lepom vremenu, njih dvoje su izašli u grad.
Ovih dana sam se opet ugojila, sve sami specijaliteti: sarmice, komplet lepinje, knedle sa šljivama, zeljanica, kapri torta, predjelo, jedem ko nenormalna. Ali mi je merak.
Sad uživam, odmaram se posle vožnje.
Sutra opet imamo dinamičan dan, ali sam uhvatila da operem kosu. Haljine nisam stigla da obučem jer sam vozila, da ih ne gužvam.
Juče smo bili u vikendici i malo na selu.
Vrlo dinamičan odmor, jedan dan prešla sam 6 km. Imam i te slike ali neka ovo za sad. Uživam i odmaram, danas sam morala malo da radim, ali samo danas.
Svakako se isplatio odmor, skitali i izlazili non stop.

Gledali smo sinoć Konstraktu, s obzirom na to da će verovatno pobediti Ukrajina, baš šteta, odavno nismo imali bolju pesmu, ali ću da gledam ako stignem, možda neću biti kod kuće, već u gostima.
Baš sam se iscrpla ali sam srećna ko dete. Pustila sam muziku, zavukla se u sobicu, toplo je, nemam nikakvog posla, slobodna sam sad i odmaram se. O svim brigama misliću od ponedeljka, do tad sam zamrzla sve i ne mislim ni o čemu.
Ja sam lično obećala da ću pratiti muža u svim željama gde želi da idemo, i išli smo svuda, i vredelo je, iako sam ja na odmoru tip koji voli da ladi jaja i samo leži po ceo dan. Vrlo dinamičan odmor ovog puta.
Ali kućne poslove nisam pipnula. Jedino mi je žao što iz trenerke nisam izašla, ali šta je tu je, nadoknadiću u Beogradu, idu i vikendi i lepo vreme, a pošto sam bila svuda vozač, nije bilo šanse da uništavam haljine.
Stukli smo na kola i gorivo brdo para, ali mi nije žao, koristili smo svaki dan.
Ja sam kao svaki lezilebović spavala dugo, jela ko krme i pušila ko Turčin, cigare sam ponela, a i ostalo mi je. Pred svaki odlazak spakujem pošteno zalihu, a pošto dugo traje cigareta, manje sam pušila. Uspela sam i još neke stvari da kupim povoljno i sve sam u principu obezbedila, jeli smo domaće jagode koje su bile savršene, odavno lepše nisam jela. Uživam u odmoru i otprilike radim ono što nikad nisam, ogovaram i gledam tv, putujem i družim se.

🤬😡🤷😡🤬🤬🤬 Besna sam kao ris / boli njega ********* sto se meni gleda Evrovizija njemu je *****?? zivot sad je meni
********** celu godinu / ni punjac nije kupio ni bateriju NISTA!!!!!!!
Koristim telefon stavim na punjac on veoma slabo puni / nista od veceras mozda posle 22h / al' ce onda drugi punjac da se ukljuci za drugi telefon na jednoj uticnici!!!!!!!!!!!!!
***** ti vise sve kad ni vece normalno ne mogu da imam koje mi treba !***** ih Djokovi Stankovic svi ostali kad su bezosecajna nerazumna goveda!!!!!!!

Dobro veče.
@Zauz sebičluk je zavladao svuda ali daću ti jedan tip. Pamti pa vrati. Kada ti budeš u poziciji samo se seti kako se ko prema tebi ophodio, a svakome dođe njegovih 5 minuta u životu. Nikome nije doveka gorela. I ne vredi ti da se nerviraš. Nađi livestream rts na internetu, stavi slušalice i okreni im leđa. Mislim da tako nešto postoji. Ako ne uzmi pare i idi u kafić i gledaj, jer su oni zauzeli tv i doviđenja. Ne može samo jedan da uživa a drugi ne ili da se jedan stalno žrtvuje. Znači ako ti možeš ovo i ja mogu ono. I počni da malo radiš u svoju korist, malo po malo i promeniće se stvari. Za početak moraš da naučiš da uzmeš i ti za sebe šta ti treba bez obaziranja. Jer su oni takvi prema tebi.

Ja slušam muziku i čekam da muž donese pljeskavice. Jela sam domaće kiflice, punjenu papriku, koh ne volim, to su oni, i princes krofnu. Dajem mu ga po jelu domaćinski.
Evroviziju ću da gledam malo kasnije, sad trenutno hoću da slušam svoju muziku i malo čitam neke zanimljive sadržaje.
Ili samo slušam muziku, potrebna mi je.
A 🍔 će mi leći ko cigareta na kafu i taman gledam ovu našu i to je to.
Kad nešto ne možeš da promeniš nas troje pravimo fazon, citiramo Kristijana :

To ti je. Predinfraktno stanje, anaksioznost, to ti je. :lol:

Tako sam i ja rekla sebi, to ti je.
Možda je tako i bolje.
A u dubini duše znam da ću uvek pokušati da reagujem, jer je to čovek :lol:

Poslednja izmena:
Slušam Rijanu i trenutno sam se opustila i počinjem da bivam gladna. Ja koh ne volim, moraću da ukradem čokoladu jer drugačije ne ide, ili odoh sebi da kupim snikers i doviđenja. Počela sam da se ugledam na one koji lepo sebi udese život. Ako su neke stvari već to ti je, što reko Kristijan, onda one druge sigurno nisu i ne planiram da živim večno da bih prvo samo lupala glavu, a drugo odricala se ičeg. Hoću i tako će biti dok bije ovo junačko srce da mi srce bude na mestu, ko i uvek, i dok bije, biće.

Dobar dan.
Vratili smo se kući.
Sve sam završila i odmor se završava, sutra radim.
Napravili smo promaju u stanu jer je pakao, bukvalno smo u šortsevima i majicama. Ugojila sam se 1.5 kg ali mi ne smeta, hrana je bila baš izvanredna.
Popile smo kafu, ja sam raspakovala hranu što mi je svekrva poslala. Svakako mi je najbitnija domaća mast, imam punu veliku činiju. Da ne nabrajam šta je sve poslala.
Išli smo autoputem i nikad brže nismo stigli, bukvalno sada idemo bez pauze. I našla sam mesto na parkingu ispred zgrade.
Koliko su psi srećni što su došli ovde, to je nemoguće opisati.
Spatifilum nam je procvetao.
Odmor je protekao u završavanju važnih poslova i posetama, druženju takođe, ali smo bili na Zlatiboru i tamo je bilo ekstra.
Svakako odlično iskorišćen odmor i pametno kretanje i završavanje poslova koje smo imali, a uz to smo i skitali i izlazili. Uključila sam bojler.
Večeru imam, kerovi su zbrinuti, javili smo se i sad voljno do večere.
Volim da dođem kući posle puta. Uvek se osećam lagano i lako i uvek se prijatno iznenadim našim stanom.
I nekako se opustim. Lepo mi je putovati ali mi je kod kuće najlepše.

Dobro veče devojke.
Istuširala se, kosa mi je čista, izvukla sam novu spavaćicu, vrata od terase su otvorena, pirka a toplo, uživam u toplom vremenu, večerala jaja i roze paradajz, koji je kao domaći, raspakovala stvari, skuvala vodu za sir, svi smo večerali, oni su uradili svoj posao, ja svoj, sada odmaram u prijatnoj večeri.
Noćas spavam u svom udobnom krevetu, malo sam se i zezala i smejala nekim forama, listala fb, slušala muziku. Punim drugi telefon i da legnem ranije, sutra radim, ali srećom od kuće, a imam i ručak.
Gledala sam se u ogledalo posle tuširanja, baš sam se obradovala kako izgledam sveže i odmorno.
Volim naše vreme u našem domu, naše uređenje, navike, ritam i red. Volim kad dođem i pogledam a ono lepo, uredno, toplo i sa puno pažnje sve prema našem ugođaju. Na stolu piće i voće. U kuhinji najbolja kafa čeka, na stolu flašica sa vodom, prazna piksla i puno cigareta. Sve na svom mestu. Sve je uobičajeno i volim taj osećaj. Kad se vratim u punu kuću i čistu, kad se vratim i napunim friz i frižider i imam hrane i potrepština, kada nemam punu korpu za pranje i sudopera je prazna, a u stanu miriše na neko cveće od njenih mistova, i na stolu šareni stolnjak, a psi nežno dremaju od sreće, ja se osećam kompletno. Bogu hvala 💖

Ne radim ništa ali nemam još vremena da listam forum. Od sutra u stari ritam, ali kad dođem s puta i osećam se kao gospođa u svom domu, onda ne mislim mnogo o obavezama i uživam u trenutku. Počela sam da živim svaki trenutak i sve što je lepo.
Ne opterećujem vas više i onim ružnijim stvarima kojih ima, hoću da pamtim i uživam u onome što je lepo. Postala sam pravi esteta. Počinjem da vidim u svemu nešto lepo i drago mi je što starim a srce ostaje mlado, zapravo kao da je još mlađe. ☕

Dobro jutro.
Noćas sam užasno spavala, mučili su me košmari celu noć.
Navila sam sat na ranije malo, ali ne znam za sebe otkako je zvonio.
Sva sreća što sam od kuće danas. Ceo dan imam sastanke.
Nemam kad da skuvam drugu kafu, a jedva gledam koliko mi se spava. Ovaj povratak u svoj regularni život je onako kao sletanje, treba mi vremena da se opasuljim.
Srećom dok sam bila na odmoru ništa značajno nije iskrslo.
Pauza kaput, idem da radim, uživajte ako možete u divnom danu.

Dobro veče.
Danas sam se baš umorila, zabolela me glava, 4 sastanka, pa raširi veš i u nabavku. Imam još neke sitne poslove, ali to ću kasnije.
Svejedno sam mnogo zadovoljna jer smo njima dvema poslali pare. Takođe je ćerka odbranila seminarski, svaka joj čast! 💕
Danas samo uspesi, a posle mnogo posla danas sad se odmaram i slušam muziku.
Oni jedu jagode sa šlagom, ja sam moje pojela, veš mi miriše kao san, oprala sam njena dva peškira za put koji joj predstoji.
Inače nisam se ugojila kilo i po, već samo pola kg i mnogo sam zadovoljna. Sutra sam ponovo od kuće, a neke stvari su me obradovale, sad kuvam jaja za predjelo. Otvorena mi je terasa i nije mi vruće, pirka malo i donosi mi miris veša. Ja sam u svom omiljenom položaju i gluvarim. Na poslu je bilo uobičajeno. U kući nam je lepo, muž gleda utakmicu, ona ode da uči, a ja imam dva sata da uživam. Neke obaveze za popodne završila sam telefonom i jedna obaveza ne mora da se uradi, i eto ga jedno veče samo za mene. 🍓

Dobro jutro, meni je još jutro :lol:
Danas od kuće, ali naredna tri dana u kancelariju.
Njih dvoje su rekli da će praviti ručak dok sam ja na poslu, pošto para za kafanu nema, i hvala im na tome, oko ručka ne brinem više. Ćerka sada zna da kuva, može da spremi bilo šta kad je kući i hoće.
Sutra ću obući moju crnu haljinu.
U stanu je vruće ali mi prija, ne smeta mi. Konačno noćas spavala, i ustala sam malo ranije.
Mnogo znači ovaj rad od kuće. Ja svakako radim i to puno, ali se odmorim i imam dobru organizaciju.
Za vikend nas dve idemo na Adu da se sunčamo.
Ovde u Beogradu, i pored silnih obaveza, dobar je osećaj svoj na svome. Kada mi treba društvo ok, kada mi ne treba mogu da se sklonim. Treba da se vidim s drugaricom za vikend kod nje u kafiću, rekla je da se javim kad dođem s odmora.
Juče platila račune. Bila sam i da nabavim šta mi treba, sve sam završila po kući i stigla da se odmaram i družim s ćerkom. Ona ode na faks.
Idem polako da doručkujem nešto, jutros uradila jedan važan ugovor.
Dosta toga imam trenutno u kući, hemiju i osnovne namirnice, pa sam mirna, to mnogo znači.
A onda sam pogledala i svoj orman juče, imam sada stvari baš puno, novih, predivnih, za svaku priliku. Svi smo se opskrbili.
Iskoristila i praznike i odmor, a nisam nikom ostavila haos.
Otkako sam se oporavila sa rukom, živim vrlo intenzivno i uspevam da sredim sve na hiljadu mesta. I to me onako iskreno baš raduje, kada posle ubiraš plodove rada.

Dobar dan.
Pravim malo pauzu sad.
Našla sam neku letnju haljinu na bretele i taman. Stavila ručak, dok ja radim da se krčka, jer se sataraš bukvalno samo udinsta i na kraju doda jaje i to je sve.
Nešto razmišljam onako za sebe. Nekako mi je lakše u životu sada kada sam ovako po ps - u. Možda nije dobro za psihu, ali se ja odlično nosim s tim. Sto puta sam rekla sebi da mogu i malo da se pokvarim (osim one krađe zadovoljstva od života što stalno radim), ali mi je takva narav, perfekcionista sam i uživam kada vidim rezultat ili rešenje i sve što stvorim i uradim, htela ne htela, naučila sam da stvaram i to stalno pratim, i onda mi je prosto milo što živim tako jednostavan život. Male stvari meni uvek učine dan. I rešila sam da ne menjam tu svoju crtu. Rekli su mi da sam najbolja kakva jesam, da se ne menjam, pa neka tako i ostane.
Ne umem ja drugačije. Ja ako ne ostavim srce na terenu, to je za mene kalkulacija, a ja nikada nisam takve odnose gajila.

Oni su otišli na Adu, ja sam se prilično umorila i sad slušam muziku i odmaram se malo. Slobodna sam neko vreme, imam posla po kući, ali ne mogu sad. Bar je ona vrućina malo splasnula. Otečena sam od vrućine. Danas sam mnogo toga važnog za posao uradila, ali sam nekako sagorela. Čeka me izazovnih 15 dana zbog ćerkinih obaveza, ali preguraćemo. Ući ću u to kao što sam naučila do sad, bez drame unapred, uvek se klupko raspetlja samo od sebe na kraju. Koliko puta sam mislila da nema rešenja za nešto, ali se nekim čudom rešilo, bukvalno neki događaj koji nisam očekivala i rešilo se. Ne znam šta nosi ni dan ni noć bukvalno. Nikakvih planova jer ne možeš da izračunaš da ćeš da padneš ili tako nešto. Sve manje se potresam, jer se na poslu rešilo sve, nekad tako što čak i ne reagujem, a i u kući tako što pustim druge da reše. To mi je samo pokazalo da treba da se više oslonim na druge i na tok stvari kao takav. Nekako se uvek sve namesti najbolje bez mnogo vike, buke, nerviranja.
Volela bih da budem kraljica flegma, i trudiću se da budem.
Recimo na sistematskom mi je doktor za štitnu rekao svaka Vama čast, vi se izgleda ni oko čega ne nervirate. E pa dragi moj doktore, to je samo delimično tačno, ja sublimujem.
Ali biti stvarno flegma, e to je prava stvar. Biti otporan na stres, a ako su ne daj Bože teške stvari onda se baviti sublimacijom i meditacijom.
Za obične životne stvari najbolje je ipak pustiti stvari svojim tokom, jer ako ništa drugo, pokazaće se ko ti je u životu podrška i sačuvaćeš dobro mentalnu kondiciju, koja je meni izrazito bitna i neophodna.

Back