Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Sad bi trebalo da pričam kakvo je mesto i kakva je hrana, muzika, gosti, ali mrzi me. Ništa što je zanimljivo po mojoj proceni, te ćemo to preskočiti.
Pije mi se kafa i gladna sam, da gladna sam, idem da jedem milku s lešnicima.
Mi smo kao i uvek bili na nivou zadatka. Lady je bila vozač bez mane, a muž glavni zabavljač. Nas dve smo služile kao ukras. :lol:

Ali dečica... To mi je utisak dana... Ipak... Lepote... 💖💖💖

Dečica su uvek slatka.
Posebno kad su bebice.
Onako bi ih slatko za obrašćiće ili ručice
Uf
A realno, pogledala bih to bebče ili bebice i samo se osmehnula. U ruke jedino od baš nekog bliskog bi uzela i to samo sa dozvolom mame.

Drago mi je da si se lepo provela i da si se odmorila za praznike.

Dečica su uvek slatka.
Posebno kad su bebice.
Onako bi ih slatko za obrašćiće ili ručice
Uf
A realno, pogledala bih to bebče ili bebice i samo se osmehnula. U ruke jedino od baš nekog bliskog bi uzela i to samo sa dozvolom mame.

Drago mi je da si se lepo provela i da si se odmorila za praznike.

Hvala ti Rokerko :vzagrljaj:
Baš mi je trebalo ovako nešto, nisam imala pravi odmor ne pamtim.

Hvala ti Rokerko :vzagrljaj:
Baš mi je trebalo ovako nešto, nisam imala pravi odmor ne pamtim.

Meni takođe.
Izodmarala sam se baš.
3 fantastična dana ne radeći skoro ništa ne razmišljanja oko ručka, samo šetnja, kafenisanje po kraju sa rodbinom i nekim novim starim poznanstvima.
Biće verovatno druženja i u NS
Ćerke nam se lepo slažu
Mislim na tu poznanicu sa kojom sam se družila kao dete, sad nam se deca druže kad se desi da su u isto vreme u selu.
Tu se više nije znalo ko je kod koga i u čijoj kući, razdvajale su se samo uveče pred spavanje.

Sad mogu da nastavim dalje
sa odmorom
Baterije su napunjene
Od sutra krećem da precrtavam sve sa spiska.
Hoće li mi 10dana biti dovoljno?

Meni takođe.
Izodmarala sam se baš.
3 fantastična dana ne radeći skoro ništa ne razmišljanja oko ručka, samo šetnja, kafenisanje po kraju sa rodbinom i nekim novim starim poznanstvima.
Biće verovatno druženja i u NS
Ćerke nam se lepo slažu
Mislim na tu poznanicu sa kojom sam se družila kao dete, sad nam se deca druže kad se desi da su u isto vreme u selu.
Tu se više nije znalo ko je kod koga i u čijoj kući, razdvajale su se samo uveče pred spavanje.

Sad mogu da nastavim dalje
sa odmorom
Baterije su napunjene
Od sutra krećem da precrtavam sve sa spiska.
Hoće li mi 10dana biti dovoljno?
Hoćeš iskreno, hoće, ali uvek zafali na kraju još koji dan za sumiranje utisaka. Savet budi kući jedan dan pred polazak na posao, da središ utiske i spremiš se za posao. Šta bih dala da mogu sad.

Hoćeš iskreno, hoće, ali uvek zafali na kraju još koji dan za sumiranje utisaka. Savet budi kući jedan dan pred polazak na posao, da središ utiske i spremiš se za posao. Šta bih dala da mogu sad.

Uvek zafali dan-dva.
Ne planiram nigde daleko da odem samo u komšiluk na par km od grada.
Počinjem u sredu, tako da ću verovatno biti kući ili možda u nekom parku u utorak.
Ne mogu ceo dan da ne mrdnem nigde.
Jedino ako kiša bude padala, a i tad može da se desi da odem kod nekog na kafu.
Postanem željna dragih ljudi i kad je godišnji to je skoro jedino vreme kad možemo da se vidimo

Uvek zafali dan-dva.
Ne planiram nigde daleko da odem samo u komšiluk na par km od grada.
Počinjem u sredu, tako da ću verovatno biti kući ili možda u nekom parku u utorak.
Ne mogu ceo dan da ne mrdnem nigde.
Jedino ako kiša bude padala, a i tad može da se desi da odem kod nekog na kafu.
Postanem željna dragih ljudi i kad je godišnji to je skoro jedino vreme kad možemo da se vidimo
Uživaj i koristi po svojoj meri. Tako jedino treba. Meni je lično vreme sa porodicom mimo obaveza i dnevnih trzavica tada najlepše, ne stižemo od obaveza da budemo stvarno zajedno i pričamo. Pričamo tekuće stvari ali retko kad baš da pričamo o svemu, jer svako ima svoj život donekle. Kad su praznici porodično smo zajedno i to mi jako prija. A onda se i družimo više nego inače.
Jedina dobra stvar je što sutra radim od kuće, pa ću ustati što kasnije mogu.
Želim ti što lepši odmor i da uživaš maksimalno.
Ja ću odmor gledati da iskoristim slušajući muža, on me pokrene na akciju, a ne da sedim kod kuće. Bukvalno ću svuda s njim, taj ne miruje. A svoj trip oko vožnje ću već prevazići. Videću da čim kaže idemo da kažem idemo.

Dobro jutro.
To koliko mi se spava je strašno :lol:
Jutros pričala sa koleginicom, i krenula po mejlovima, kojih ima koliko hoćeš. Imam toliko posla, ne znam odakle da krenem, a bukvalno mi je teško da se pokrenem. Spava mi se auuu... Idem da popijem još jednu kafu i da krenem da radim cene, valjalo bi da imam još jedan dan da iskuliram, ali ništa od toga jer moram svašta da završim pre odmora. Srećom jutros su me čekale cigare, ona je otišla u prodavnicu dok sam ja još spavala. Odoh da se malo osvestim, pa da danas nagazim ovo što imam. Posle posla ću da idem napolje ovde u kraju. Dan je divan, napolju je prelepo, tako mi izgleda.

Dobro veče.
Muž me nagovori da odem i kupim još jednu Zara haljinu (o parama neću :lol:) koja mi se još pre svidela, ostala jedna moj broj od svih i uzmemo.
Otišli u Galeriju, uzeli, popili piće na reci i došli, ja zvala drugaricu što me je pitala za radnicu i spremila večeru.
Sada imam odeće za sve prilike i mnogo sam srećna. Otišli kolima i sve sam stigla, odmah posle posla, a svratila sam i ovde da uzmem doručak za sutra i cigare. Bilo nam je divno vreme i mnogo lepo u Beogradu na vodi. Umorila sam se ali je haljina lepota :zaljubljena:

Prilozi

• IMG-854f1d04cd322ffdfa60b096a80c2f43-V.jpg
    IMG-854f1d04cd322ffdfa60b096a80c2f43-V.jpg
    56,5 KB · Pregleda: 48
Baš sam divno provela i današnji dan, muž mi je super društvo. Ponovo sam stavila u funkciju moju torbu papagaje. Moja prodavačica ovde u kraju kaže mi jao što su lepe patike, i haljina, i torba, kaže ma sve je lepo. Nije ona navikla da me vidi obučenu za izlaz, jer ćerka ide u prodavnicu, a ja samo ponekad i to u trenerci.
Ne znam, baš sam se divno provela sa mužem, espreso je bio izuzetan, seli smo u Momi, kao i uvek, i baš sam se opustila. Ukrala sam još jedan dan uživancije. Sad preživeti još dva dana i posle sam na odmoru sledeću nedelju, jupiiiii...
Sutra na posao nosim belu, a u petak crnu haljinu. Danas sam se snašla i oko ručka i oko večere, nikakve muke, a jeli smo baš ukusno, i dan mi je protekao baš lepo. Konačno da izjavim da imam šta da obučem 💖

Dobro veče.
Tek se sad malo odmaram, a onda odoh da završim neke sitne poslove. Još sutra i na odmoru sam, jedva čekam.
Danas mi je dobavljač rekao da je mislio da imam 30 godina, da mu tako izgleda, da li mi se uvlači ili to stvarno misli ostaje otvoreno pitanje, ali svejedno, lepo je čuti.
Dan mi je obeležilo i jedno sitno uživanje.
Sad idem da dremnem, pa na poslove.
A od sutra relaksacija, opuštanje i uživanje.

Dobro veče.
Na odmoru sam. 👏
Kupila sam slušalice i uživam celo veče uz muziku.
I ponašam se u skladu sa odmorom, ne radim ništa i odmaram se.
Dobila sam danas neku paštetu poklon na aplikaciji, koju sam inače pojela, i jedne najlepše želje skupljenu gratis na kupone.
Za divno čudo mi se ne spava, iako sam ustala rano, radila ceo dan potpuno sumanuto, jer sam se posle posla odmorila. Uspela sam da kolegama ostavim minimalno posla.
Prosto ne mogu da se naviknem da sam sad slobodna, i ovako narednih 9 dana. Sutra spremam brzinski ručak, tako da sam i tu pošteđena. Idem da pijem arčers da proslavim malo, malo što sam na odmoru, malo što se osećam lepo, malo što nemam ama baš nikakvog posla, i dovoljno je da se slavi.
Sama pomisao da ću samo spavati koliko hoću je dovoljna da uživam, da ne idemo dalje 😊

Uživaj u odmoru, Lady.
Hvala Rokerko 💖
Uzela sam cveće za 30 dinara, moram da vam pokažem, ćerka je slikala, i 6 čokolada kornet sladoleda za 219 dinara, džab džabe, a keša nisam imala za pekaru ali nema veze.
Kaže ćerka šta ti je pa si uzela cveće :lol:
Ustala sam u 9, oni su me probudili, pa sam ustala da mužu spremim šta mu treba, ali sam sinoć zaspala u 11, tako da sam se naspavala.
Uzela malo filea da pohujem i krompir za ručak, imamo krastavčiće.
Iako sam ustala rano, proletelo mi je ko ništa, sa ćerkom sam se družila skoro dva sata, pričala mi je o svojim izlascima, i vreme mi je proletelo.
Možda malo dremnem do ručka ili samo slušam muziku. Ona se dvoumi da ide u zoološki vrt, a on nije tu, pa ću možda popodne biti sama.
Volim proleće. Puno cveća, zelenila, sunca.
Moje cveće, nije neko specijalno, ali je ukrasilo sto

Prilozi

• IMG-19909c029882bbe7b8897fe7ad764804-V.jpg
    IMG-19909c029882bbe7b8897fe7ad764804-V.jpg
    97,8 KB · Pregleda: 48
Fantastično, hvala ti Vilo za ovo ❤️
molim Afro, i drugi put podelicu ono sto me razgali. na mnogo nacina i vise novoa saosetila sam njegovu toplu, ljudsku pricu. pricu oca osmoro dece, svih osmoro dozivljenih kao najvece blago.
jedan zdrav, ocuvan prirodni sistem vrednosti u ovom nakardnom vremenu potrosackog drustva i agresivne promocije materijalnog materijalnog i samo materijalnog, dodje stvarno kao melem na ranu.

molim Afro, i drugi put podelicu ono sto me razgali. na mnogo nacina i vise novoa saosetila sam njegovu toplu, ljudsku pricu. pricu oca osmoro dece, svih osmoro dozivljenih kao najvece blago.
jedan zdrav, ocuvan prirodni sistem vrednosti u ovom nakardnom vremenu potrosackog drustva i agresivne promocije materijalnog materijalnog i samo materijalnog, dodje stvarno kao melem na ranu.
Da, sećam ga se još od mladih dana kada je gostovao u nekim emisijama koliko je bio pametan i smiren čovek. Priča se da porodica sumnja da je otrovan, a ne da je preminuo zbog bolesti jer tvrde da je bio zdrav. Ako je istina to je strašno.
Možda postoji nastavak ovog razgovora, pogledaću baš.

Dobar dan.
Koristim odmor koliko god mogu, slušam muziku, šetam, idem kupujem šta volim. Naravno, nije moguće baš sve bataliti jer mora i da se jede i da se opere, ali koliko mogu ne radim ništa. Muž je juče bio na rođendanu. Ćerka je bila u Botaničkoj, i sad ode na Gardoš. Nas dvoje smo iskoristili vreme što smo bili sami.
Slušam muziku, posle ću da čitam. Ručak sam spremila, večeru imam, ići ću da prošetam malo takođe.
Opskrbila sam se cigaretama i kafom, ćerka je mnogo zadovoljna mojim izborom kafe za nju i sladoledom.
Popodne sam konačno slobodna, jer sam juče uradila puno sitnih poslova po kući.
A stigao me je umor od posla i prolećni umor takođe, pa sam onako slabo za neku akciju. Prija mi vreme kod kuće uz muziku, priču, internet, knjigu i članke. Malo se odmaram, malo čitam šta me zanima. I svakog dana dremnem jednu poštenu partiju, što mi mnogo prija.
Tako, nemam neku presiju odmora da moram nešto da stignem ili postignem, i zato samo polako, i muž i ja, bez natezanja, bez stresa. Opustila sam živce, i uživam u odmoru onako kako mi prija, opušteno.

Uživam.
Išla sam u šetnju i kupovinu, oprala sam na ruke neke fine stvari, slušala muziku, čitala, gledala slike.
Večeru ne spremam, muž je jeo slavsko posluženje i jagnjeće pečenje kod drugara, ćerka je uzela sama iz frižidera šta je našla, ja sam večerala voće.
Kasnije idem da operem kosu. Celo popodne uživam kao beg.
Njene slike sa Gardoša su prelepe. Kupila sam sebi neki mnogo lep rol on, mnogo mi se sviđa kako miriše. Slaže mi se uz mist, i jedan i drugi.
Obukla sam se fancy za kupovinu po kraju, i to mi je isto bilo super, crne farmerke, beli gap uski duks sa zelenim šnirom, zelenu usku majicu i crvene patike, i ponela sam fancy ceger i slušala sam muziku u šetnji.
U stanu je super, toplo, bukvalno spavam konačno u vešu pod jednim ćebetom.
Čak sam i dremnula. Nove cigare su do jaja, sporo gore, manje mi se puši, a baš su i jake i glatke, lagano klize i ne kašljem. Pravo uživanje. Od Uskrsa naovamo čist hedonizam.
Onda sam se obradovala i oko muža za neke vesti, i tako, predem kao mačak, i skinula sam i kilo, i baš sam onako nice 🌷

daan svima..tek da se zna da sam jos uvek ziv....nego izisao ja na dva dana iz stana i vratio se u kucu koja je na 20 km udaljenosti i pokusao sa zenom icerkom i jos dvoje unuka da sredim malo dvoriste iza kuce..bilo je posla no zajednickim snagama smo mi istamburali sve to... u kucu jos nismo ulazili to ostaje za sledeci vikend..treceg vikenda tmo idemo u kamp u Grckoj da odmorimo malo..

3DpzN06.jpg

evo to je to..voda u bazencicu bice sledeceg vikenda a tad ce proraditi i fontana..pozz

daan svima..tek da se zna da sam jos uvek ziv....nego izisao ja na dva dana iz stana i vratio se u kucu koja je na 20 km udaljenosti i pokusao sa zenom icerkom i jos dvoje unuka da sredim malo dvoriste iza kuce..bilo je posla no zajednickim snagama smo mi istamburali sve to... u kucu jos nismo ulazili to ostaje za sledeci vikend..treceg vikenda tmo idemo u kamp u Grckoj da odmorimo malo..

3DpzN06.jpg

evo to je to..voda u bazencicu bice sledeceg vikenda a tad ce proraditi i fontana..pozz
Kakva lepota! 💕 💕 💕
Svaka čast! 💕 💕 💕
Uživajte Mister!

Back