Šta je sa šporetom, kako može biti toliko pokvaren da ni jedna ringla bar ne radi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi baksuz i nemoj tako da razmisljas.U pravu si ali Marfi je moj drug. Čim se obradujem najbanalnijoj stvari i imam pozitivne misli tera me baksuz. Krene mi na bolje kad se iskukam, istresem dušu i sredim misli. Realno treba biti smiren i realan. Prošli smo dve smrti roditelja u dve godine i realno sve prođe, proći će i ovo. Ali da me tera loša sreća to je prosto fakat. Običnim stvarima se obradujem i paf neko sranje.
Lakše mi je da se iskukam. Papir trpi sve. Da zovem bliske ljude neću, suviše mi je teško. Ovako anonimno je lakše.
Ja znam da nikom neće biti bolje da mu pričam šta mi se dešava, pogotovo ne njima dvema. Ja jesam zauzela temu sa svojim izlivima nemoći, ali je manje zlo nego da kukam u kući. Ako je to za ban, ne marim. Ako i nije normalno, ne marim. Nisu meni sve koze u redu i to je sasvim legitimno da neko smatra ovo neumesnim.
Ali ja sa vama delim i lepe trenutke pa ne vidim da to iko tako vidi. To je stvar percepcije.
I iskreno mi je nebitno. Nisam ja u stanju da tupim šta je ispravno ili ne, samo da olakšam malo muku, ništa više.
Kad bude uspeha i slavlja a dao Bog biće puno ja ću to uvek podeliti.
Samo rezonujem, da me ne shvatiš pogrešno.
Verujem u tvoje dobre namere i hvala ti.
Ljubinka, šta je sa šporetom? Uopšte ne radi?