Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Моја тетка која сама живи на селу летос је сломила руку. Исто пала због маске излазећи из продавнице. И све је сама, нема ко други.
Хтела сам ти рећи да што се мање ослањаш на помоћ других пре ћеш се вратити у колотечину :)
Istina potpuno :ok:

Čula sam se mojim omiljenim kolegom ulio mi malo života. Rekao je šta god treba tu sam 💖
Ja pravim plan kako da se sama istuširam. Za nekog sa lakše slomljenom rukom vrlo sam ambiciozna. Ipak ću sa ćerkom.
Uključila sam službeni da me zovu šta treba. Na kontrolu idem u sledeću sredu. Prvo da odem u dz. Ova tri dana pisala sam odmor.
Odoh da pušim strašno mi ponovo prija.

Dobro veče
Slušam muziku
Ruka boli ali trpim
Ćerki je ručak ispao lepše nego meni.Ona nije kao ja, pere sudove posle svakog obroka i uopšte joj nije teško. Nije pomirljiva kao ja, samo negoduje ali uradi perfektno.
Eto dokaza da liči na svoju babu. Očito da su njegovi geni u tom domenu jači.
Meni se znoji ruka i otiče i boli.
Sad kako je tako je.
Vežbala sam ali slaba vajda.
Naučila sam jednu lekciju iz svega ali zadržaću je za sebe.
Što se tiče mene boriću se kao lav da što pre budem kako treba kao i do sad.

Deojke Zdravo..citam da je Lady slomila ruku a i nekoliko drugih ima kojima nisu koze na broju..no bice bolje samo teba vremena..i ja sam lomio i ruke svojeremeno dok sam vozio motocikl..no eto sve je to osalo iza pa se oglasi kad je pomenljivo vreme..Tako ce biti i s Lady..samnom je stanje redovno odnosno konstantno sam i s ove strane zivota i s one strane..Vreme koje dolazi nadam se da ce doneti poboljsanje svima..Pozz

Kad treba na kontrolu da ideš?
Možda bi bilo dobro da odeš ranije.
Za svaki slučaj.
Taj lekar radi u sredu.
Hvala ti na brizi ❤️
Dobar dan.
Prsti su malo otekli ali ruka manje boli, vežbala sam koliko sam mogla. Polako se bližim pokretu da stavim šnalu ili držim kosu.
Nas dve smo pravile pitu pirinčaru sa prazilukom za sutra, ona je pravila ja davala uputstvo i pratila.
Ručali smo pasulj koji je izvadila juče. Nakon kupanja pravi tortu za Božić.
Pita joj je ispala super, evo i slike

Prilozi

• IMG-c344858a287504190011d13a63929c69-V.jpg
    IMG-c344858a287504190011d13a63929c69-V.jpg
    115 KB · Pregleda: 31
Taj lekar radi u sredu.
Hvala ti na brizi ❤️
Dobar dan.
Prsti su malo otekli ali ruka manje boli, vežbala sam koliko sam mogla. Polako se bližim pokretu da stavim šnalu ili držim kosu.
Nas dve smo pravile pitu pirinčaru sa prazilukom za sutra, ona je pravila ja davala uputstvo i pratila.
Ručali smo pasulj koji je izvadila juče. Nakon kupanja pravi tortu za Božić.
Pita joj je ispala super, evo i slike

Da ja skoknem do tebe na kratko.
Mislim u slučaju da ti treba pomoć oko pita, mislim, pardon, oko kuće.

Da ja skoknem do tebe na kratko.
Mislim u slučaju da ti treba pomoć oko pita, mislim, pardon, oko kuće.
Može dobrodošla ❤️
Ćerka vesela radi kao mrav
Sad tek pije kafu.
Sutra pravi riblju čorbu, peče pitu s višnjama kupovnu, a muž peče pastrmku
Ja sam joj rekla da manje sprema ali ona voli i hoće
Čudno se osećam
Stalno sam ja pitala svekrvu sad kad pratim dajem savet da bude besprekoeno
Bolji sam nadzornik od izvršioca

Idem da zovem svekrvu da pohvalim ćerku ❤️

Ćerka pravi tortu 🎂
Ja slušam muziku
Malo me boli bešika smrzla sam se od kupanja.
Vežbala sam ruku. Sad sam se utoplila. Nisam pila drugi zodol.
Polako me prolazi želja za alkoholom. Ali me mami merci na stolu, domaćica ne da ništa pre Božića. Malo sam bolje sa živcima. Slušam neku divnu muziku. Ne spava mi se.
Ugojila sam se mnogo. Ali život me je naučio da nema planova. Dođe neka sila i hop sve ti razjebe. Nego živiš koliko možeš mirno i uživaš u onome što ti je Bog dao i zahvalan si na tome.

Dobro jutro
Mi poranili kao i svako jutro od kad sam pala.
Ruka boli, manje nego na početku, ali boli. Posle sna uvek je loše.
Čekam ćerku da dođe iz nabavke da sprema riblju čorbu. Muž je juče fenirao a bila je na šišanju kod Gagija za Ng
Ono što mi je otkriće kod nje je neka skromnost koja je isplivala na površinu. Očekivao bi čovek da sva svoja jela kači na ig ali je to ne zanima. Do sada je sve bilo okačeno ranije a sada vidim da ona uživa u ovom kuvanju sama za sebe.
Popodne idem u dz.

Juce je propalo petnest gigabajta interneta zato sto nisam aktivirala promociju do ponoci (dala telefon da vidi zasto koci posle se punio te sam zaspala probudila se u pola sata pre ponoci nisam se ni setila toga).
Ne mogu da dodjem sebi to su propale pare kojih ne znam kako da se oprostim / sa druge strane mi je sve ravno.
Kupila bih meso vino u isto vreme mi se ne daju pare / ne znam umorna sam od ovoga svega vise ne znam ni sta hocu dosta mi je svega.
Operacija je dvanaestog januara sada u sredu / ni tu ne znam sta ce biti niti kako da se nosim sa tim / znam da ne mogu da uticem / ne znam kako da podnesem

Screenshot_20220106-120038_Chrome.jpg

plus da nije nista do mene plus pritisak rodjake kojoj je zabranjeno da se suprotstavim niti imamo kontakt da pricamo niti je moguce pricati ako neko stalno tera svoje.

Plus se danasnji dan nekako uvek zavrsi sa losim osecanjima recima nekako uvek nesto kao da pukne / bas ne 💝 kad znam sta ce biti kako je iz godine u godinu sta se ponavlja sta se desava(danasnji dan mi je od kad znam za sebe dan staha).
Nada da ce postati drugacije postoji / razocaram se kako okrenes do sada je tako bilo / pada kisa kao prosle godine u ovo vreme.

Poslednja izmena:

Back