Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobar dan.
Vreme dušu dalo za spavanje i izležavanje.
Privodim kraju generalku.
Ekipa iz BG, već otišla.
Oni svoje odradili, meni ostaje da udarim glanc.
Naravno, brže bi išlo da je još neko došao kao ispomoć, ali svi su zauzeti i imaju "opravdane razloge" što nijedna nije mogla da dođe.
E, kako vi meni tako ću od sad i ja vama.
I baš me zabole što sam nekolegijalna.

Ne bi trebalo ovo da me boli, ali kad priskočiš svima i pomogneš u raznim vanrednim i generalnim radovima da posao bude brže gotov.....
Ako ništa drugo, bar neću deliti dnevnicu sa drugima.
I posle se neke pitaju odakle tebi tolika plata.

Sve te podržavam, tako i treba.
Dobar dan.
Ćerka je otišla u skitnju nakon što je sve uradila i ja sam se lepo razvlačila po kući.
Danas pravimo za večeru one naše gala palačinke 🥞 i slane i slatke, sve u fulu.
Što se tiče leđa, mažem fastum, hvala Bogu dobro sam. Završila neka sitna posla po kući. Naspavala sam se kao car.
Imam 75 kg što me je jako obradovalo, trudim se da na godinu dana dijete ostanem na zacrtanom cilju 75 kg.
Uživam u vikendu, sve polako i sve natenane. Divno je što mogu da vilenim, pijem vino, kafenišem, slušam muziku, odmaram se. Konačno mi se vraća energija. Imam čak 205 pesama u telefonu, sve lepša od lepše. Okrećem se pripremi praznika.
Imam nekog finog alkohola u kući i jeger i vino i rakiju i neskafe koliko hoćeš. I cigareta. Se la vi! 💕

Dobro veče 👋
Kuvam ćerki i sebi kafu.
Ona je ručala u gradu, a ja sam pravila ručak za nas dvoje, ostatak mesa koje nisam pržila sam zamrzla.
Posle ručka sam se samo odmarala. Napravila sam plejlistu, da mogu da ponavljam set pesama, i to narodnjake klasike. Sad ću da pravim nekoliko zabavne: best relax, techno, pop, rok, latino, dance, šund (tu ako mi se baš prohte 🤭)
Oprala sam ćerkine i svoje fine stvari, da imamo za Ng i ja kad krenem u kancelariju, predivno miriše. 🦄
Ručak mi je legao baš. Večeru de luxe ćemo kasnije, svi smo siti.
Uživam danas kompletno, i ništa ne radim specijalno, zabavljam se svojim plejerom, pravim muziku, slušam i uživam.
Gledam ovo moje dete kako se obukla, desigual teget plava haljina sa trakama, crne helanke, crvene kožne čizme, plišani sivoplav kaputić i moj ultrafancy mali kišobran sa printom. Šminka 💄 se podrazumeva i stavila je teget traku u kosu.
Opremili smo je kako se samo hteti može, srce mi je puno. Srce moje. ❤️

Mi smo gledali Moj pas Marli, posle seriju Skatke muke, umrla sam od smeha.
Sad se vraćam mojoj muzici.
Palačinke su bile d i v o t a
Otišle su ko lastin rep

Odoh da uživam dalje, dan za pamćenje. Ovog vikenda baš uživam. ?

Prilozi

• IMG_20211225_235919.jpg
    IMG_20211225_235919.jpg
    87,5 KB · Pregleda: 38
Dragi moji,
Nema se vremena za forum od praznika, od posla, od koje čega… ali evo malo slikica od sinoc.
Pa se vidimo opet za nekoliko dana kada prodje gužva u saobraćaju jer najviše vremena sam u poslednje dve nedelje provela u guzvama.
B00342B2-DA71-4E19-8814-309103DE9C9B.jpeg

Bozicni parti…
50CF6477-B8AE-4065-AE1E-6640C8C81E29.jpeg

Ja dok čekam..
D2751A44-22B2-410E-A39F-5252D2D2E26E.jpeg

Fantastičan tart od rodjendana neću da vam kažem kojeg 🤦‍♀️

@macka vracarka divne slike 👍👍👍
Baš uživanje :zaljubljena:
Praznici tome i služe da se baš uživa 👌

Inače dobar dan od mene.
Spremam ručak pa da se farbam. Sanjala sam da sam otišla kod frizerke i da me je unakazila, da imam neku budibogsnama frizuru i prednji deo kose u roze boji. Strahota!
@mali roker pa recite joj :lol:
Ćerka je kupila špatulu za torte, liči na mene, kad vidi nešto na akciji a treba nam, ona to i uzme, ne pita me ništa. Smešno, toliko dugo nemam špatulu za tortu, tj. imala sam, ali ne znam šta je bilo s njom.
Između podvarka i gulaša odlučili su se za gulaš danas za ručak.
Što se tiče gužvi u Beogradu, postalo je nepodnošljivo. Radujem se što naredne dve nedelje ne idem nigde u špicu, hvala Bogu.
Sada slušam muziku dok obilazim gulaš na šporetu. Još jedan dan da provedem u blaženom neradu i mnogo muzike.

Čekam da mi odstoji farba. Ćerka je zakazala frizera za petak, lakira nokte. Moj gulaš je standardno ispao super.
Toliko smo se najeli. Za večeru ćemo nešto lagano jer je ovo za nas bilo previše jela u dva dana. Kod mene u sobi je predivno, toplo, ušuškano, ciglice, jedva čekam da se izvalim i da lenčarim.
Kad se osušim idem da slušam muziku. Imam masku za kosu, imam sve. Pustili smo i klimu, nije zima.
Toliko smo nas dve pune obaveza oko Nove godine narednih dana, kupovina, spremanje, kićenje itd🥳
Nemam još neki osećaj da je Nova godina. Ali se osećam lepo svejedno jer konačno stižem da se odmaram i uživam.

Završila sam sve, farbanje, sušenje. Pustila sam muziku. Boli me levo koleno, juče sam loše stala i sad me boli noga.
Doneo nam je komšija sir, kajmak i rusku, sve je super, ruska već podseća na moju. Ja tu imam vrlo visok standard, i ova sad je dobra. Nemam pršutu, a sve nam je doneo. Kažem ćerki da ode da kupi, ali ovde ništa ne radi.
Kaže ona aa ne brini ima jaja, može to da se ukombinuje.
Vrlo lepo je doneo, prošle godine ona pršuta i slanina su bile mrak.
Kad budem pravila projarice odneću mu, ne večeras. Ali ih pravim u fulu sad.
Sad se odmaram. Kosu sam skinula sa tapeta, jedna briga manje.
Rešila sam lepo sve polako narednih dana. Sve ću stići, uvek sve stignem. Bez nervoze, opustila sam se, život daje retke trenutke za uživanje i ja ih koristim.

Dobro veče.
Kod nas raznoraznih dešavanja.
U toku dana smo videle i Deda Mraza, nisu bili irvasi ni sanke, već konji i zapreka.
Više puta smo čuli hohoho.
To je bio znak da će posetiti i nas.
I stvarno dok se L. kupala čulo se više puta hohoho
Nisam uspela da ga vidim, ali čula sam vrisku i u sledećem momentu vidim ćera dovlači dva ogroma paketa.
Te sreće kad je videla šta je sve dobila...

Dobro veče.
Kod nas raznoraznih dešavanja.
U toku dana smo videle i Deda Mraza, nisu bili irvasi ni sanke, već konji i zapreka.
Više puta smo čuli hohoho.
To je bio znak da će posetiti i nas.
I stvarno dok se L. kupala čulo se više puta hohoho
Nisam uspela da ga vidim, ali čula sam vrisku i u sledećem momentu vidim ćera dovlači dva ogroma paketa.
Te sreće kad je videla šta je sve dobila...
:heart:
A ništa nije tolika sreća kao sreća naše dece 💖💖💖

Veruj mi da je tamo dosadno. Čitala sam. Osim neta nemaš ništa, samo vodurinu i kućicu i kažu da ima i kojekakvih opasnosti tipa buba i u moru.
Ja lično bih se smorila tamo da je lepo ne znam koliko. Sama pomisao na tropske šume me plaši.
Gledao je muž na netu aranžmane, to više i nije toliko nedostižno. Samo što za pametnog čoveka nije toliko ni atraktivno.
Sigurna sam da sam usamljena u ovom viđenju stvari, ali meni je Porto Karas u Grčkoj oličenje kako treba. Luksuz i život. Tu je blizu i Neos Marmaras da se izađe. Da ono more u Bečićima nije onako buđavo glasala bih čak i za neki od hotela tamo. Crna Gora je bez veze, ali Grčka i njeno more, ako je neko lepo i nije pusto mesto, a nije ni puno engleskih navijača i lgbt prijatelja, je savršen izbor za letovanje.
Ja se nisam mnogo uželela mora, iako nisam bila odavno. Počinjem kao i moj muž da uživam u sedenju kod kuće ili izlascima na fensi mesta. Putovanja me već odavno mnogo zamaraju. Ali naravno to je sve stvar ličnih afiniteta.
Dečko i ti udružite pare i malo gurka od roditelja i pravac Maldivi.

Dobro jutro 👋
Ustala sam kao ludak u pola 8, ništa nisam mogla da spavam.
Sanjala sam opet gomilu gluposti, i onda se više umorim nego što spavam.
Na poslu nisam dobila nijedan mejl od jutros 😊
Imam zaostalog posla, ali polako. Pojela sam one Maxi pite koje ja volim za doručak i popila nes, merila se jutros, malo ispod 75 kg, sinoć nisam večerala. Uzela sam naravno seoski vrat za večeru uz rusku, tako da će biti baš fino 😊
Idem pušit. Da nije radno vreme sipala bih čašicu jegera. Mada mi se zapravo i ne pije alkohol. Zapravo mi se ne radi ništa i da ne moram da dežuram, radim i budem tu, legla bih da spavam.
Nisam ja navikla da mi je ovoliko dosadno 😄

Završila sam za danas, ipak je bilo posla, ali nije bilo strašno.
Spremam se da ručam pa odoh u šoping po novogodišnju haljinu, ako nađem nešto da mi lepo stoji. Već sam zamislila šta mi treba, ali će izbor zavisiti od toga kako mi stoji.
Sad slušam muziku.
Koliko sam upropastila liniju videću kad budem probala haljine. Danas sam se konačno pogledala u ogledalu u vešu i linija je još uvek ok.
Probala sam elegantne pantalone, dvoje stajem, jedne ne. Vruće pantalonice naravno ne, tačno se vidi tih 2 kg.
Ali se nadam bogatom ulovu, ipak. ❤️

Dobro veče.
Sve mi stoji loše i sve je pa prilično loše. Nisam kupila svečanu haljinu, na kraju sam kupila vuna - sindžu dugačku bež haljinu, umetničku. To je jedino što mi lepo stoji na moju visinu i građu. Mislila sam se oko jedne orsay haljine, nije bila loša, ali vrlo kilav materijal, prostakuša. Ova moja haljina izgleda bar skupo i bogato. Prava sam gospođa u njoj, bež mi na moju plavu kosu i grandž frizuru baš lepo izgleda, a može da se nosi uz svu obuću koju imam. Najbolje ide uz zlatne patike. To mi je varijanta za kafanu i Novu godinu. Muž je podeljenog mišljenja, a ćerka kaže da izgleda dobro i da se to tako grandž nosi. Potpuno se uklapa u moj smuti prospi stil, neobavezno elegantan ili trandy za žene 40 +.
Pokazaću vam kad se budem slikala. Moj muž kaže jedno - za stil na tvom poslu potrefila si 100 %.

Umorila sam se kao pas. Ušla mi je kontrola oba puta ali ja se kucam i za par stanica, nema šale sa tim, ***** 200 kinti.
Popila sam kafu i prilegla. Sve mi je oprano, novi džemper, pidžama i zimska haljina, još ovo da operem večeras da se osuši do četvrtka. Planiram da se ponovim za izlazak. Uz moje Guess patike ofc.
Haljina je nešto poput ovog

Prilozi

• IMG-61c76c4aee62af3d9b27e7e8c0673ad2-V.jpg
    IMG-61c76c4aee62af3d9b27e7e8c0673ad2-V.jpg
    46,5 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Sad se malo odmaram. Sve sam obišla, N fashion, Fashion i friends, Superdry, Koton, Orsay, H&M, Reserved, Caliope, Beosport, Pro piu grande. I svuda sam probala gde sam nešto našla. I sve mi stoji grozno. Na kraju sam ipak uzela ovo u H&M, od svega viđenog, u ovome što sam uzela izgledam najbolje.

Mislila sam da se častim pljeskom ili picom, ali je bio strašan red, pa sam odustala, noge su mi otpale. Reko ajd ti kući, nema sile da više stojim i čekam. Zajeb'
I tako dođoh tek sad iz Ada mola, ko će sad ebemumiša večerati ovako kasno.
Idem, pala sam na nos.

Poslednja izmena:
Dobro jutro!
Vidim sredjivanje za NG u toku. Ja dam se za Bozic pre neko veće montirala i toeto sada sam u fazonu apa drapa do daljnjeg.
Hello Africa tell me what you doing…????

Dobro veče.
Sve mi stoji loše i sve je pa prilično loše. Nisam kupila svečanu haljinu, na kraju sam kupila vuna - sindžu dugačku bež haljinu, umetničku. To je jedino što mi lepo stoji na moju visinu i građu. Mislila sam se oko jedne orsay haljine, nije bila loša, ali vrlo kilav materijal, prostakuša. Ova moja haljina izgleda bar skupo i bogato. Prava sam gospođa u njoj, bež mi na moju plavu kosu i grandž frizuru baš lepo izgleda, a može da se nosi uz svu obuću koju imam. Najbolje ide uz zlatne patike. To mi je varijanta za kafanu i Novu godinu. Muž je podeljenog mišljenja, a ćerka kaže da izgleda dobro i da se to tako grandž nosi. Potpuno se uklapa u moj smuti prospi stil, neobavezno elegantan ili trandy za žene 40 +.
Pokazaću vam kad se budem slikala. Moj muž kaže jedno - za stil na tvom poslu potrefila si 100 %.

Umorila sam se kao pas. Ušla mi je kontrola oba puta ali ja se kucam i za par stanica, nema šale sa tim, ***** 200 kinti.
Popila sam kafu i prilegla. Sve mi je oprano, novi džemper, pidžama i zimska haljina, još ovo da operem večeras da se osuši do četvrtka. Planiram da se ponovim za izlazak. Uz moje Guess patike ofc.
Haljina je nešto poput ovog
Meni je ova haljina super. Ja volim bez… neki dobar veliki šal preko.. ja bih tako nosila. I velike mindjuse ili ogrlicu masivnu. Mene te haljine na to podsećaju.

Prilozi

• CE2DA061-7E38-4287-B41A-D14E2B29EDD4.jpeg
    CE2DA061-7E38-4287-B41A-D14E2B29EDD4.jpeg
    661,6 KB · Pregleda: 57

Back