Mislila sam da perem kosu, ali prvo neću da sjebem taman zalečena leđa, a drugo mi je hladno, muž je rekao nemoj takođe. Imam neku čupavu frizuru za dane kad mi je masna kosa, ali šta ću, preče mi je zdravlje.
Ne mogu klimu da pustim, a u stanu je hladno.
Ni prvi ni poslednji put.
Pri tome mi se sjebala jedna slušalica, ali srećom radi.
Skuvala sam kafu u ovo doba, jednom se živi.
Bar sam mirna oko ručka. I svega ima.
Treba malo više da uživam u svemu sjajnom što sam uradila, a manje se nerviram oko sitnica.
Slobodna sam sad. Išla sam da prošetam, jako je hladno. Sutra toplije, u petak i za vikend baš lepo. Taman i plata leže, i taman šetnja / šoping.
Baš mi je to postao lep ritual, šetnja / šoping. ?
S tim što sve imam. Bar ja tako mislim. Od haljine sam odustala, ovo ostalo imam, jedino da odem po escajg i kutiju za hleb. Imali smo naravno kutiju, ali se razvalila. Imam i pribora, ali toga nikad dosta. Treba mi i prostirka za kupatilo. Od odeće i obuće imam sve, ne kupujem sad ništa jer po ovoj zimi neću da se mrznem. A za ostala godišnja doba imam i u višku, mogu da biram. S obzirom da ne nosim ni ono što imam, i da idem retko u kancelariju, nemam sastanke uživo, a pri tome je i jako hladno, od mode ništa.
Njih dvoje imaju sve.
Jedino što mogu je da kupim još jednu pidžamu, toga nikad dosta. I to neki polar. Idem i prvom prilikom da kupim još termo čarapa. Sve ostalo je čist višak.