Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Rokerko šta ste uradili sa kompom, jel proradio?
Obično pomogne samo restart, javi jel proradio.
Jeste li skitale gde?

Proradio je posle restarta, ali joj bilo lakše preko telefona.
Odradila je domaći i nacrtala sliku.

Naravno da smo skitale.
Centar grada blešti kako je ukrašen.
Prelepo je sve.
Stigle smo na početak koncerta dečijeg hora. Glasovi božanstveni.
Na kraju smo pohvalili decu horovođi.
Prošetale između štandova, kupile malo bombona, ćera me odvukla od štanda sa domaćim proizvodima od prasići, ja nju odvukla od štanda sa igračkama.
Nastavile šetnju prema Zmaj Jovinoj, hvatale balone.
Čule uličnog svirača zajedno s njim otpevale par pesama.
Nastavile dalje, ugrijale se u jednoj poslastičarnici uz toplu čokoladu.
U povratku kupile kokice.
Došle smo kući natopljene od kiše ali srećne i zadovoljne.

Proradio je posle restarta, ali joj bilo lakše preko telefona.
Odradila je domaći i nacrtala sliku.

Naravno da smo skitale.
Centar grada blešti kako je ukrašen.
Prelepo je sve.
Stigle smo na početak koncerta dečijeg hora. Glasovi božanstveni.
Na kraju smo pohvalili decu horovođi.
Prošetale između štandova, kupile malo bombona, ćera me odvukla od štanda sa domaćim proizvodima od prasići, ja nju odvukla od štanda sa igračkama.
Nastavile šetnju prema Zmaj Jovinoj, hvatale balone.
Čule uličnog svirača zajedno s njim otpevale par pesama.
Nastavile dalje, ugrijale se u jednoj poslastičarnici uz toplu čokoladu.
U povratku kupile kokice.
Došle smo kući natopljene od kiše ali srećne i zadovoljne.

Divno, još sledeći put svrati do Kineza i kupi dva mala kišobrana za torbu. Imaš predivnih, baš fensi, kakve hoćeš.
Baš mi je drago, rekla sam vam da idete, vreme sa decom u gradu je uvek čarobno.
Srce si mi razgalila :heart:

Muž je uspeo farmerke da iskombinuje uz sve, šuškavac, kožnu jaknu, keper crnu jaknu, drugi šuškavac. Ide šepuri se ovuda :heart:
Ja sam pojela moju knedlu i nema više. Ostale su još samo dve za njih dvoje. Drugarici je takođe odnela. Do sledeće prilike i dok ne nađem smrznute šljive... To nam je, ali pamtićemo, danas su bile savršene :heart:
Ubacila sam ćufte u frižider za sutra, napravila ćerki jaja na oko, njemu pečem fish fingers, ona to ne voli.
Rešila sam da se sutra sredim za kanc, iako će biti hladno, možda čak i sneg.
Možda odem i kolima, neki dan svakako hoću. Zaključila sam u tržnom centru dok sam se ogledala da mi ova haljina stoji savršeno uz ove čizme i da to sutra obučem, treba iznositi stvari koje imaš kad im je vreme i kad lepo stoje, zima će da prođe za čas.

Divno, još sledeći put svrati do Kineza i kupi dva mala kišobrana za torbu. Imaš predivnih, baš fensi, kakve hoćeš.
Baš mi je drago, rekla sam vam da idete, vreme sa decom u gradu je uvek čarobno.
Srce si mi razgalila :heart:

Kad smo kretali kiša nije padala.
Počela je kasnije i to jače nego kad je prvi put počela oko 14h.
Kapljače su nas zaštitile.
Do Kineza mogu da svratim, al kišobran kupovati neću.
Imaju običaj da se izgube i dobiju noge.
Veća je verovatnoća da kupim neku pelerinu ili neku kabanicu što se prebacuje preko jakne i tašne.

L. počela da gleda neki crtani i zaspala.
Bogme, otežala je.
Ne pamtim kad sam je pre toga prenosila iz dnevne u spavaću sobu.
Samo se promeškoljila i nastavila da spava.

Ako si u NS muzički program počinje u 18h.
Najavljivali su i neke grupe.
Verovatno je i večeras trebalo da bude ali su odgodili zbog kiše.
To je neki moj utisak.
Zimland ili tako nešto, verovatno postoji program.
u bg sam
ja sam vise ovako za da se proseta, klopa ili da se svrati u neki kafitj
ima bas lepih kafitja na donjem dortjolu

btw moje dete ima 24 godine i nije mi dete
ali obzirom na veliku razliku u godinama ja joj tepam moje dete :D

Sad sam pogledala manifestacija se zove Zimzoland.
Ima tu svega i baš zanimljivih štandova sa raznim đakonijama i kuvanim vinima i rakijama i svašta nešto.

Top Gan tvoje dete je baš veliko,.
Moguće da ima i u Bg nešto slično.

Koliko sam mogla da vidim vikendima će biti razne dečije radionice.
Trajaće do 29.12.
I svako veče će biti neki koncert.
Bilo bi idealno da možemo otići na makar jedan, da se malo izludujemo.

Inače videli smo Kikija Lesendrića koji je izašao da baci đubre. Živi pored Ada mola. Muž mi ga je pokazao dok sam ja pričala o njegovim farmerkama. Ja kako ne vidim na daljinu, kao da ga nisam ni videla, ali muž kaže da je pratio našu priču o farmerkama dok je nosio smeće :lol:
Kao ptica na mom dlanu, vreme je da pozdravimo starog asa

Koliko sam ja sa ćerkom, dok nije odrasla, izlazila... Svuda... U rupu smo mogle da se zavučemo.
Sada smo se preselile u kuhinju i tu se družimo. Ja više ne volim da izlazim, zamorno mi je, a ona ide sa svojim društvom, mada i dalje imamo ponekad ritual nedeljnog espresa i kapućina tu u blizini nas, vrlo lepo mesto.
Ali zato idemo zajedno u kućne nabavke i kupovinu šminke. To ne može da omane. Sve u svoje vreme :heart:

Samo da neko ko ne zna se ne zbuni. Ćerka mi ima 22 godine, skoro kao Ganova devojka.
Čovek.
Ja se ne osećam staro i nisam stara, ali s obzirom na iskustvo, mogu da se družim sa ljudima 50 + što i činim. Pa čak i 60 +
Družim se i sa ovim 30 + ali oni imaju sitnu decu kao i ljudi mojih godina, a meni je to sada po malo dosadno.
Ljudi njenih godina su za mene deca. Bar ja tako sebe doživljavam, iako me oni ne doživljavaju tako, i muža i mene doživljavaju kao ortake. Mislim malo preteruju. Mi jesmo mladi duhom, i opušteni, i držimo se mladalački, ali razlika u shvatanjima je nešto što oni ne pojme.

Inače videli smo Kikija Lesendrića koji je izašao da baci đubre. Živi pored Ada mola. Muž mi ga je pokazao dok sam ja pričala o njegovim farmerkama. Ja kako ne vidim na daljinu, kao da ga nisam ni videla, ali muž kaže da je pratio našu priču o farmerkama dok je nosio smeće :lol:
Kao ptica na mom dlanu, vreme je da pozdravimo starog asa
Mog školskog druga. 4 godine smo isli u isti razred, i tad je kao svirao neke igranke u školi, bio mali večito slinav sa na pola spalim pamtalonama, ali je bio dosta dobar drug. Pola mog razreda je inače bilo da Brda :)

Koliko sam ja sa ćerkom, dok nije odrasla, izlazila... Svuda... U rupu smo mogle da se zavučemo.
Sada smo se preselile u kuhinju i tu se družimo. Ja više ne volim da izlazim, zamorno mi je, a ona ide sa svojim društvom, mada i dalje imamo ponekad ritual nedeljnog espresa i kapućina tu u blizini nas, vrlo lepo mesto.
Ali zato idemo zajedno u kućne nabavke i kupovinu šminke. To ne može da omane. Sve u svoje vreme :heart:

Samo da neko ko ne zna se ne zbuni. Ćerka mi ima 22 godine, skoro kao Ganova devojka.
Čovek.
Ja se ne osećam staro i nisam stara, ali s obzirom na iskustvo, mogu da se družim sa ljudima 50 + što i činim. Pa čak i 60 +
Družim se i sa ovim 30 + ali oni imaju sitnu decu kao i ljudi mojih godina, a meni je to sada po malo dosadno.
Ljudi njenih godina su za mene deca. Bar ja tako sebe doživljavam, iako me oni ne doživljavaju tako, i muža i mene doživljavaju kao ortake. Mislim malo preteruju. Mi jesmo mladi duhom, i opušteni, i držimo se mladalački, ali razlika u shvatanjima je nešto što oni ne pojme.
o ovome i ja pričam :)
samo, moji se nisu preselili u kujnu, niti oče sa mnom u kupovinu, msm oće, ako im ja kažem da mi treba pomoć, ali vidim da se smaraju.
a jel ti se desi, kao meni da kažeš moje dete (od 18 god :mrgreen:)

Pozdrav.
Stigla je sa sve potpisom.
Zamalo da otvorimo tuđ paket.
Srećom kurir je na vreme primetio.
Mi nismo.
Bitno da je stigla.
Još kad je videla potpis.
Ne prestaje da vrišti.
IMG_20211129_095620.jpg

Obično ne pišem poruku za porukom.
Uzbuđena sam.
Presrećna.
Te radosti
Ne može se opisati
Dugo je želela da dobije nešto iz njegove kolekcije.
U subotu smo poručili.
Nedelju dana je čekala.
Skače u stanu od radosti, pleše, bira garderobu
Ta njena euforija prešla i na mene.
Mogla bih ovako do sutra pisati.
Prekidam da se zajedno sa L. radujem.

Pozdrav.
Stigla je sa sve potpisom.
Zamalo da otvorimo tuđ paket.
Srećom kurir je na vreme primetio.
Mi nismo.
Bitno da je stigla.
Još kad je videla potpis.
Ne prestaje da vrišti.
Pogledajte prilog 1058393
Jedini njegov video koji sam mogla da pogledam

stvarno je lep momak na snimcima (kakav li je van toga) / al' to sto radi je za decu.

Screenshot_20211129-105738_YouTube.jpg

Back