gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Dobro veče, kako ste?![]()
Veče Maki
Ja sam danas konačno dobro, preživela sam noge i vrtoglavicu, uradila poslove, zamesila pituljice njima, napravila spisak za sutra, i slušam muziku.
Kako si ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro veče, kako ste?![]()
Lady, želim ti da se rad i trud isplati, to je najbitnije u poslu.
Onda je sve lakše, trpeti i psihički pritisak, "balansirati".
Ti si u tome vešta, imaš znanja i iskustva.
![]()

Lady, uživaj sada.Veče Maki![]()
![]()
Ja sam danas konačno dobro, preživela sam noge i vrtoglavicu, uradila poslove, zamesila pituljice njima, napravila spisak za sutra, i slušam muziku.
Kako si ti?
Hvala MakiLady
Lepa, lepog osmeha.
Smej se, smej.
Dopada mi se kako ti stoji garderoba crvene boje.

Za tebe uvek.Hvala Maki![]()
![]()
Pa borim se svim silama da se isplati, i isplati se, jer inače bih menjala posao.
Stalno po malo idem napred, a to je jako bitno.
Hvala ti na divnoj podršci![]()
Lady, uživaj sada.
Dobro sam i ja, radila juče popodne, dežurala pa nastavila danas do 13 h, takav nam je period, odmori, bolovanja.
Polivala sam cveće, sada da popijem kafu, moji večeraju.

Za tebe uvek.
Život je večita borba, izazov za sve nas.
To su ta mala, "sitna" zadovoljstva.Hvala Maki![]()
![]()
Imam novu haljinu koja nije crvena, i jedva čekam da je obučem, ali je u petak hladno za nju, a i noge su mi rovite, ništa sandale sa petom.
Inače sam jedan dan išla po pare skroz crvena, patike, trenerka, majica, duks, ljudi su me gledali kao čudo![]()
Možda od 28-og juna, imam 15 radnih dana, od prošle godine. Ove godine imam 35 dana odmora. Dok se kolege vrate sa odmora i bolovanja.Kad ćeš na odmor![]()
To su ta mala, "sitna" zadovoljstva.
Uživaj Lady kada budeš nosila novu haljinu. Treba ugađati sebi kada god možemo. Ja sam za ponedeljak zakazala termin kod moje frizerke, šišanje i tretman keratinom. Ona je divna devojka, lepo radi svoj posao, vaspitana, prijatna. Osećam se prijatno kada odem kod nje.

Ima li neki datum do kog mogu da se uzmu pare (nigde nista ne pise o tome).

Lady...divim se tvom pravljenju drame od svakodnevnih stvari.
Dodje mi da ti ja kupim tu masinu za sudje kao poklon za rodjendan.![]()
Opušteno, Lady, Uradićeš sve kad budeš raspoložena.
Ima dana ihahaj.

Pa onda nemoj ni to sto nije razlog za dramu.Ali nema veze... Svejedno ću da obrišem...
Ja jesam kraljica drame, ali ako mi je sve teško, postoji razlog koji neću da kažem...