Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

476-4767440_hristos-vaskrse-sretan-uskrs-gif-hd-png-download.png

Dobro veče.
Osećanja su mi podeljena, ali sam u neku ruku jako ponosna na sebe. Omogućila sam nam svima da proslavimo praznike na najlepši način :heart:
Ide mi se kući iz jednog prostog razloga što ja najviše volim da sam u svojoj kući, mogu da pijem kafu u dva, pušim u tri, i prosto nije to isto kao sloboda u svojoj kući.
Razumete me već.
Ali smo svi ovaj praznik proveli zajedno i sa razumevanjem jedni za druge, one sada stvarno shvataju da nisu same, a mi sada shvatamo da ima još neko ko nas voli.
Sad inače sedim u dvorištu i uživam u prijatnoj večeri, žamoru sa ulice, ogovaranju, raspredanju, dokolici, i svim tim familijarnim čarima koje ti velegrad ne dopušta.

Dobar dan devojke.
Došli smo u Bg.
Umorila sam se od vožnje, ali smo došli dan ranije i drugim putem da izbegnemo gužvu na autoputu, i uspeli smo.
Cveće na terasi je procvetalo.
Orhideja ista, u cvetu.
Mi smo na kraju našli put koji nam je posle bio lakši, jesmo putovali duže sat, ali bar smo izbegli gužvu i isteglo nam goriva.
I muž je uspeo da sačuva nešto malo para, i ja isto, plus malo koje je bilo u kolima od putarine, i sad mirno mogu da čekam platu. :aha2:
Svekrva mi je opet poslala puno hrane i koječega, a imam i podvarak i sarmu u frizu. Sad grejem sarmu za ručak za nas troje, da popijem kafu, pa da idem da nađem neku prodavnicu koja radi za cigare i ako nešto sitno fali u kući da uzmem.
Bilo nam je lepo i prijala je ova promena.

Nema nigde nikog 💁 eeew...

Evo me Zuzi
Malo muž i ja da nadoknadimo, pa sam išla do prodavnice, radi ovde normalno naš Maksi
Treba da prokuvam vodu za sir, i raspakujem torbu, večere imam, samo sam uzela toalet papir, sapun, cigare i neskafu, sve sam popila tamo, i da idem pod tuš, napunila sam bojler.
Milina je kad dođeš kući pa sve polako po svom nekom ritmu. Uz to uđeš a ono sve pod konac i čisto i uredno. A onda i onaj ambijent doma te zatekne, i prosto se svi osećamo baš lepo što smo kući. I svi po običaju odmah u svoje navike, ona na sluške, on na utakmicu, ja na forum, kafu i cigaru. Odmaram se.
Iako izgleda da ovde ima više stresa, ima ga manje, i iako izgleda da ima manje uživanja, ima ga više.
Mnogo nam je pametno što smo došli dan ranije. Sutra možemo i samo da odmaramo kod kuće, a možemo i da izađemo, polako, opušteno, malo odmora kod kuće :heart:

Dobro vam veče :heart:
Slušala sam muziku, sve završila od posla, koji su doduše bili sitni, malo pričali, večerali, i sad popila kafu.
Odmaram se.
Ovih 11 dana mi je baš bilo potrebno.
Sutra smo kod kuće i sedećemo na terasi, spavaću do kad hoću, a ručak pravim nešto brzinski.
Nisam umorna uopšte.
Shvatila sam da je uzrok mom umoru koji je hroničan zapravo posao koji me iznuruje. Kad god sam na odmoru, nisam umorna uopšte. I kad god radim, ništa ne stižem. A na odmoru kad sam, sve je pod konac.
Mnogo mi je bio potreban odmor. Od posla. Od briga. Od svega. Od razmišljanja. Od brzog tempa. Od obaveza.
11 dana sam se isključila off i stvarno sam se opustila. I posebno mi je fino što smo sve ostavili pod konac, sad mogu da uživam u kući onako kako najviše volim - samo da uživam.
To doduše još samo sutra, ali nema veze.
Odmor je bio divan, opustila sam se i sve mi je jako prijalo.

Back