Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Odmaram se sad.
Pobegla sam od svih :lol: i legla, čekam da mi se napune slušalice 🎧. Najela sam se kao životinja. Linija će da trpi, ali šta sad. Ne mogu ja ovom svemu da odolim. Bolje da ni ne pokušavam :lol:
Sad kad je sve završeno, svi su se smirili, a meni je ovde fino što i sutra radi radnja iza ćoška, ovde sve radi i sve je blizu.
Oni pričaju u drugoj kući, malo da razonode svekrvu, ja sam ovde sama i lepo mi je.
Bila sam dva dana ko dežurni sluga, ali su me danas pustili svi na miru.
Uživamo u praznicima. Svoju svečanu varijantu i nove sandale nisam prošetala, možda sutra konačno odem do fontane i centra (koji nam je udaljen pa jedno dobrih 200 metara od kuće :lol:) da se malo pokažem u čaršiji, mada ako mi verujete nije mi do toga. Ja se ovde ne osećam kao da moram da se sredim za grad :lol: nas troje u kući u izlazim kombinacijama po ceo dan, tako da jel ne vidim potrebu ni da se više sredim niti mi je šetnja do centra šetnja, kad mi je pred kućom.
Zato se mislim šta sutra da obučem. Elegantnu varijantu i sandale, ili fensi varijantu i patike. U kući naravno :lol:
Sad mi je trenutno dovoljno uživanje u mojoj kafi i kolačima u dvorištu, a ja ovde ionako nikog ne znam, samo služim kao ukras u šetnji :lol:
Tako da ne znam da li da idem u kafić, na izlet nismo išli jer smo nas tri pravile kolače, ni ćerki se nije išlo, a fala Bogu prvih komšija da se družiš koliko hoćeš.
Zapravo nikom se nije išlo nigde. Meni neobično prija sedenje kod kuće i ova famijarna atmosfera (kad su se hanume smirile).

Dobro veče.
Mi smo se malo igrale sa testom.
IMG_20210501_212604.jpg

Back