limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.144
Vrijedi svake pare.Zajedno sa masinom za ves smatram je izumom vijeka.Bravo. To je vrlo praktična stvar posebno osobama koje su zaposlene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrijedi svake pare.Zajedno sa masinom za ves smatram je izumom vijeka.Bravo. To je vrlo praktična stvar posebno osobama koje su zaposlene.
Od sreće ne možeš ni da spavašVrijedi svake pare.Zajedno sa masinom za ves smatram je izumom vijeka.![]()
Dobar dan.

Dobar dan Rokerko
Kako si, šta radiš?
Kako je šef kuhinje![]()

dan ovakav je samo za krevet i zagrljaj
a on će šatro da gleda utakmicu i verovatno zzz 
Jedna moja tetka je imala običaj reći, kad ti se ne pere sudje ti ga samo dobro posoli da se ne usmrdi i lezi i odmori. Neće ti niko iz komšiluka doći i oprati,pokrij krpom i na maženje,tvoje je kad tad .Nije život samo rad rad rad
Dođe subota, muž kaže ostavi tu kuhinju sad kad si umorna pa uradi kad budeš dobro, uvalimo se ko krmci pod ćebe i tamo toplo...
Sudovi se kisele i neka ih a ja ću malo da dremnemdan ovakav je samo za krevet i zagrljaj
Pa kad se probudim iz ovog slatkog polusna možda se konačno vratim da uradim šta sam počela![]()
Nije život samo rad rad rad
Dođe subota, muž kaže ostavi tu kuhinju sad kad si umorna pa uradi kad budeš dobro, uvalimo se ko krmci pod ćebe i tamo toplo...
Sudovi se kisele i neka ih a ja ću malo da dremnemdan ovakav je samo za krevet i zagrljaj
Pa kad se probudim iz ovog slatkog polusna možda se konačno vratim da uradim šta sam počela![]()
Jedna moja tetka je imala običaj reći, kad ti se ne pere sudje ti ga samo dobro posoli da se ne usmrdi i lezi i odmori. Neće ti niko iz komšiluka doći i oprati,pokrij krpom i na maženje,tvoje je kad tad .

Што их он није опрао? Судове.
Imamo podelu posla u kući, on čisti garnituru i patos i radi radove i popravke po kući, ćerka čisti kupatilo i prašinu, a moja je kuhinja. Ne bi ti taj oprao sudove da mu je poslednje. Sav će nameštaj da restaurira, da žica pločice, čisti hodnik i sve, ali sudove sigurno neće.
Sad još nije oporavljen, ali da nije toga, sudove ne bi oprao nema sile. Ćerka možda, ali on nikako.
A tvoj muž pere sudove?