Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Oprala sam sve, jedno 5 šerpi, 10 tanjira, 3 šerpice, bogtepita koliko čaša i šolja, jedan pleh. Nalila sam drugi pleh da se otkiseli i to je sve što mi je ostalo. Popila vitamine. Danas posle posla kaže muž ajmo malo antistres, prijalo mi je psihički, ali sam posle bila još gladnija i još umornija. Dremnem jedan creme nes i ajd na sudove uz doping slušalice na uši i nekako ih izguram. Ćerka je isto pojela sve što se pojesti moglo, sad pravi i neskvik, a muž kaže da mu se jede jača hrana. Svi smo nešto gladni Bože me sačuvaj.

Смешно је рећи да је за моју висину 39 велики број. IMG_20171109_134732.jpg

Код следећег чишћења ће се одрећи још неких, па још неких, и онда схватиш да играчака нема, а поред тебе више није дете, већ девојчица :sad2:

Neke igračke će ostati čak i kad poraste.
Biće spakovane i sklonjene u podrum.
Ima tu lutaka koje je nasledila od mene i tu će biti dodate još neke njoj drage igračke.

Primećujem i sama da raste i da kod svakog sređivanja što garderobe, što igračaka sve se lakše oslobađa od istih.
U jednom ćošku ormana bilo je par njenih omiljenih bluzi, haljina i helanki, danas je rekla
Spakuj ih sve.

Nije ni čudno da se umorila.
Trebalo je to sve presložiti, veći deo posla je uradila ona, ja sam slagala na visokim policama.

Oduševilo me je što je sama složila garderobu i to po sistemu šarene majice u jedan red, pored jednobojne i u treći red za po kući.
Na isti način je složila i pantalone i helanke.

Moja ćerka i dalje čuva svoje lutke u kutiji i još neke igračke, mada smo većinu odneli u vrtić kad je porasla. Ali neke stvari se ostavljaju u nasleđe prosto. Ona je ponosna na svoju kolekciju lutki koje su sve kao nove, iako smo se igrale sa njima hiljadu puta.
Inače gospođica je sredila svoj orman po principu filmskih zvezda. Stavila je na videlo elegantne haljine, cipele i sandale i torbice, sve što je skupo da se odmah vidi :lol:
A na njenom stolu poseban red je deo parfema, mistova, mazalica, i tri ogromna nesesera sa šminkom, lakovima i svim mogućim beauty zezalicama.
Ja moju šminku i parfeme držim u kupatilu, osim ovog što sam dobila od nje, držim ga na komodi i prskam pred spavanje.
Treba uskoro kad bude para da joj se preuredi soba, promeni tapet, promene frontovi. Ali sad za to nema para. Kad bude uradićemo. Ja mnogo volim njenu sobu, ali ona nikog ne pušta :lol:
Mislim da svoju sobu komplet čisti od jedno desete godine, nisam sigurna, ne sećam se, ali znam da je odavno.

Моје дете није волело лутке.
Друштвене игре, ређалице, пазле и најдража играчка, мама.
Оне квалитетне су на поткровљу, остало поклоњено или бачено.

Ja sam malo dremnula, nisam večerala i neću, pravila posle spisak za prodavnicu za sutra. Ona je kući, ići će u prodavnicu.
A propo sobe i svega navedenog, moja ćerka je Vaga, to sve objašnjava, a ja sam Blizanac, i to sve objašnjava :lol:
Mnogo je smešna. Ona na primer obavezno češlja obrve, to joj je opsesija, i ako nema čistu kosu i frizuru ujeda. Lakira nokte svaki treći dan. Lakove smo jednom brojale, pre neki dan bacila je dvadesetak. Muž i ja je kritikujemo što ne nosi često svu odeću koju ima, uhvati se samo za novo, a ima stvari da ti pamet stane. I ne znam kako ona ima tri puta više stvari od mene, moj orman veliki i krcat a u njenom sve stalo. Drago mi je što je u pogledu tih stvari drugačija od mene totalno. Ja sam opuštena i previše, ali takav sam tip.

Koliko ja vodim računa samo o prezentaciji koja je meni bitna, a za ostalo uopšte ne, govori podatak da sam juče izašla u trenerci i čizmama da vodim psa. Ovde po naselju sa kerovima reko bi neko za muža i mene šta su ovi neki pecaroši :lol: ali zato kad se negde ide ili se izlazi u društvo, onda se blista. Ja se do prodavnice nikad ne sređujem, mada sam to promenila pod njenim uticajem pa obujem la coste patike sad ili neke starije champion. Kad idemo na Brdo ona se obavezno sredi, a ja sam išla po pare u trenerci, bolelo me uvo :lol:

Idem da pušim i ne znam šta bih u kljun stavila, gladna sam a ne smem. Em zbog linije, em što mi ne prija pred spavanje.
Kafu ne smem, čaj mi se ne pije, a prazan mi želudac skroz. Kafa mi se pije Bože sačuvaj, ali previše je kasno. Imam onaj fitnes ali mleko mi ne prija čak ni sa njim, a da gricnem onako suve malko, možda bih mogla. Sve lovim one čokoladne :lol:

Back