Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobar dan devojke
Šta sam danas sve uradila auu.
Boli me glava pa sam popila tabletu.
Na poslu sam bukvalno uradila gotovo nemoguće.
Stiglo obaveštenje :zskace:
Pa vala stvarno sam zaslužila :D
Nemam reči gde sam sve stigla i šta sam sve uradila
Još spremila i gulaš i makarone i skuvala psima piletinu i pirinač.
Kaže ćerka što ti je dobar ovaj pirinač, skuvaj mi za večeru :lol:
Mnogo sam ponosna na sebe, ali umorna sam kao pas, a moram sići do prodavnice kasnije mužu po nešto i po ribu za sutra.
Sutra imam pregovore, ali ne mogu da se sređujem, kosa mi je čista, obući ću samo džemper.
Ćerka je otišla kod veterinara zbog njih dvojice po lekove, uzela svoje pantalone i podigla pare.
Psi su bolje, jeli su danas i veseli su, i pod terapijom su i dalje.
Ja sam tako ponosna na sebe zbog dana danas oko posla, a najbolje je što sam odobrila i alternativno snabdevanje za jedan važan projekat za izvoz, što je onako totalno kul.
I stigla moja beneficija :heart:

Dobar dan.
Pijem kafu, kasnije da spremam ručak za sutra. Piletina kuvana sa povrćem (grašak, šargarepa, krompir, paprika).
Danas na poslu je bilo turbulentno, moj kolega "napravio papazjaniju", pozvao sve nadređene, šefica došla a on je već otišao kući. I sada kada pomislim smešna mi je situacija, ali dobro, neka se time bave nadležni sutra.
Danas su mi stigle poručene knjige iz "Vulkana", 3500 din, uživaću u čitanju.
Za praznike 5 neradnih dana, za nas to ne važi, ali dobro, ima vremena i za rad i za odmor.

Dobar dan.
Pravim mali predah.
Operacija Igračke, privedena kraju, jedna manja kesa za bacanje i jedna velika za proslediti dalje.
Sad razmišljam kako ću sve da prenesem do određenog mesta.
Verovatno ću nazvati da pitam da li mogu doći kolima jer tu ima i kesa sa garderobom.
Danas je ona sama započela da sređuje i letnju garderobu.
Odjednom je mala soba postala mnogo veća.

Dobar dan.
Pijem kafu, kasnije da spremam ručak za sutra. Piletina kuvana sa povrćem (grašak, šargarepa, krompir, paprika).
Danas na poslu je bilo turbulentno, moj kolega "napravio papazjaniju", pozvao sve nadređene, šefica došla a on je već otišao kući. I sada kada pomislim smešna mi je situacija, ali dobro, neka se time bave nadležni sutra.
Danas su mi stigle poručene knjige iz "Vulkana", 3500 din, uživaću u čitanju.
Za praznike 5 neradnih dana, za nas to ne važi, ali dobro, ima vremena i za rad i za odmor.

Da li je to neko spomenuo knjige? 😍

Sumara, "Vulkan" ima povoljnih akcija tokom poslednjih meseci, dostava je besplatna. Imaju i dečija izdanja na akciji, pogledajte zajedno ponudu "Vulkančića".

Znam.
Nedavno smo bili i kupili neke knjige.
Planiram u toku sledeće nedelje da kupim jednu knjigu koja joj se svidela,
Biće to poklon za uskrs od nas.
Dvoumim se da joj kupim i knjigu Agi i Ema, rekoše mi da je to lektira za 3.razred.
To me je malo iznenadilo.
Film mi je jako lep.

Dobar dan
Preumorna sam.
Danas tako težak dan.
Treba da siđem po račune, da odem do prodavnice, da operem sudove, a ne funkcionišem.
Nakupio mi se umor, a nikako da se sasvim oporavim od ove korone, stalno imam neke nus pojave i umor, a moram da rmbam kao konj.
Pokušaću za vikend da se oporavim, pošto sam sad stvarno jezivo umorna.
I sutra me čeka na poslu paklen dan.
Tempo je prevelik, posla previše, a ja nedovoljno oporavljena.
Briga preko glave... Ubi me ovaj posao u pojam...
I ja sve doživljavam teško i dramatično, ali nije ni samo do mene, sve moje kolege kukaju i ja samo živim za vikend da spavam i ležim, koliko sam pod stresom i umorna.
Onda pare te proklete pare.
Uživali smo 10 dana kao carevi, sad treba da se stisnemo, a ne mogu da ne kupim lekove, vitamine, posebnu hranu za muža i pse.
On još nije načisto dobro, a nisu ni psi.
Moram da se organizujem da me kolege menjaju za neke tendere dok budem na odmoru.
Još sledeća sedmica i posle sam na odmoru.
Radim trenutno 7 tendera, pa da sam od čelika pala bih, a gde su mi jbene krize i sve ostalo.
Sve pokušavam da sačuvam nekako pare koliko toliko ali ne ide nikako.
Juče dali za kola 11.000.
A kako da ih ne osposobim? 🤔
Mogu samo da se utešim da smo ovog meseca sve uradili, završili i poplaćali, ide život dalje, čekove imam, na kreditnoj ima nešto para, jedino me posebno živcira što nikako ne mogu da smanjim troškove u kući, prvo jer su cene u prodavnici nenormalne, a drugo što ne mogu da pravim dosta stvari zbog njegovog stomaka, pa na hranu trošim više nego inače.
Bar smo 10 dana proveli kao carevi i bilo je baš lepo. A biće već nekako.
Samo da smo živi i zdravi i da se svi potpuno oporavimo.
Sad šta je tu je, ići će kako ići mora, a ja da se dočepam odmora konačno, da malo izađem iz ovog umora i opustim se.
Bolje da me muči posao i briga o parama nego nešto drugo ne daj Bože
Dobro je i ovako, jer nešto te mučiti mora. Such is life.

Dobro veče devojke
Uzela sam za sutra hranu i platila sam račune. Uzela sam i sebi krem na akciji, veliko pakovanje duo krema 140 dinara, taman i ćerki za doručak ili večeru i meni za užinu. Malo sam bolje sad, bez obzira na to koliko je para ostalo, pošto sam dosta toga kupila na akciji, rešila se svih računa i sve je plaćeno na vreme, sad konačno znam sa koliko raspolažem. Sve sam dugove vratila i pao mi je kamen sa srca. Kola popravili tj uradili servis i crevo i ponovili se lepo i 10 dana nam je bilo baš divno. A narednih dana ću ja već nekako sa svojom pameću sve posložiti i sve obezbediti da imamo, već prema svom iskustvu do sad i u dogovoru sa njima šta da se jede. Zaleđinu imam, to me ne brine, sada ću malo da se opustim.
Nisam oprala sudove ali i ne mogu, hoću malo sada da se odmaram i opustim. Sutra je petak, posle posla mogu sve da uradim, a imamo hvala Bogu sudova dovoljno, opraće se.
Još sutra pregurati pa vikend za opuštanje.
A onda još jedna sedmica, pa odmor i put.
Ovog vikenda ću sa malo napraviti mnogo, ko i uvek što sam naučila do sad, svega imam u kući od potrepština, pa to olakšava posao dosta.
Ali smo zato sada lepi ki upisani i opremljeni sa svim, a pošto će još 7 dana biti loše vreme, taman do odmora da se primirim i samo završavam potrebne obaveze i ništa više.
Sebi sam sve kupila i častila se za sve uspehe na poslu i sva lepa dešavanja i sad sam konačno i liniju sredila, totalno sam se profensila :lol:

.

Prilozi

• IMG-31fb96d876d8be2c78ed2f1859355c05-V.jpg
    IMG-31fb96d876d8be2c78ed2f1859355c05-V.jpg
    28 KB · Pregleda: 17
  • IMG-9e773e8eda6ff0bac68c63e553b55b6a-V.jpg
    IMG-9e773e8eda6ff0bac68c63e553b55b6a-V.jpg
    116,6 KB · Pregleda: 19
Kupila sam masinu za sudove i sad nemam nista da pisem na ovoj temi.🙂

Треба ти времена да се извештиш. Да пробам ја:

Устала сам, опрала зубе, упалила тв и гледала јутарње програме, судови ме нису чекали јер сам их синоћ опрала.
Ручак је такође био скуван тако да сам ведро одшетала до Лидла да купим пар чоколада, сок од нара и још нешто за фрижидер.
Дошла сам кући. Ручала сам. Скувала кафу и села на кауч. Размишљала сам где да се запутим.
Одлука је пала - идем да видим Храм Светог Саве и осмотрим радове који су при крају. Тако и би.
Мотала сам се после по граду размишљајући о свему и свачему. Вратила сам се кући где ме је чекао мужић који се нетом разбудио.
Спремала сам вечеру за ћерку која се вратила са посла носећи лепе вести. Сад пијем вранац и смарам се с вама.
Нисам уморна.

Треба ти времена да се извештиш. Да пробам ја:

Устала сам, опрала зубе, упалила тв и гледала јутарње програме, судови ме нису чекали јер сам их синоћ опрала.
Ручак је такође био скуван тако да сам ведро одшетала до Лидла да купим пар чоколада, сок од нара и још нешто за фрижидер.
Дошла сам кући. Ручала сам. Скувала кафу и села на кауч. Размишљала сам где да се запутим.
Одлука је пала - идем да видим Храм Светог Саве и осмотрим радове који су при крају. Тако и би.
Мотала сам се после по граду размишљајући о свему и свачему. Вратила сам се кући где ме је чекао мужић који се нетом разбудио.
Спремала сам вечеру за ћерку која се вратила са посла носећи лепе вести. Сад пијем вранац и смарам се с вама.
Нисам уморна.
Super,ako i sutra ne ponovis ovo isto.😂

Back