- Poruka
- 63.764
Некада одеш у Пеко, изабереш и изађеш.
Удобно, квалитетно, лепо...
Удобно, квалитетно, лепо...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

šalim se, saće mi drmne ljutka 

Јооок, само сам шокираТа![]()
Алпина, Планика, Пеко. Нису бивши Словенци него и садашњи.Peko,Planika...bivsi Slovenci...ne znam ciji su sad.
Inace,meni je obuca Tamaris udobna i lijepa, Riker udobna,ali nemaju neke lijepe modele.
Da,i sadasnji su,ali nesto sad cini mi se,imaju pogone i van Slovenije.Vise ne znam ko je odakle...uglavnom,ostali su dobri i kvalitetni,kao nekad.Алпина, Планика, Пеко. Нису бивши Словенци него и садашњи.
То је регуларан женски број. Мени је чудније кад неко носи 36.Auuu baš veliko.
Ma gde regularan ženski, to su extremi.То је регуларан женски број. Мени је чудније кад неко носи 36.
Ма какви. 38 - 41 је нормално. Високе жене, веће стопало.Ma gde regularan ženski, to su extremi.
A da, moguće, mada kad ovako izolovano pogledam 41 mi se čini veliko.Ма какви. 38 - 41 је нормално. Високе жене, веће стопало.
A da, moguće, mada kad ovako izolovano pogledam 41 mi se čini veliko.
Ja nosim 39 pa mi se čini veliko, do pre 2 g., je bilo 38.
Moja je viša od mene za 4cm i nosi 37, ustvari obe nose 37 i starija iako je niža od nas.Ја исто 39, ћерка 41. Али она је виша од мене за пола главе.
На мојих 1.80 обућа 39 или 40, у зависности од калупа.
Нема ту нормалних и ненормалних бројева, замисли жену високу 1.60 која носи ципеле 38, као скије да је обула.
Наравно да ће носити 36.
Па да, исто је 39 на твојој и мојој нози...не мере то.
Мени ноге огромне кад пробам 41, ружно изгледа.Ти треба да носиш већи број.