gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Uglavnom idem u Đak, tamo mi uvek nađu veličinu, i uvek one bodove sa kartice iskoristim za neku majicu ili neke papuče.
Nisam našla tamo, obišle smo sve. Nije bio moj broj za 4000 koliko sam planirala da potrošim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom idem u Đak, tamo mi uvek nađu veličinu, i uvek one bodove sa kartice iskoristim za neku majicu ili neke papuče.
dosta za musko sisanje, ali placa se imePanjković i ne šiša on je atrakcija
Radi mu Bojan frizuru, 800 dinara
Ćerkina frizura kod Gagija 1200

dosta za musko sisanje, ali placa se ime

Plaća se ime ali Bojan ga zna, godinama ga isto šiša. Kao i Gagi ćerku i mene. Pozdravio me i nije pitao što nisam došla![]()

ja uvek racunam da mogu naci povoljnije za istu uslugu a nije mi strano ni cenkanje![]()

ja kada bih se sama sisala, imala bih dva razlicita profila![]()
vazno da izgleda uredno
Koji broj nosiš?Za žene sa malom nogom ima šta hoćeš, ali za nas nogate nema, velike žene su bogate i sve kupe po punoj ceni, a ja šta nađem![]()
Za žene sa malom nogom ima šta hoćeš, ali za nas nogate nema, velike žene su bogate i sve kupe po punoj ceni, a ja šta nađem![]()
Za žene sa malom nogom ima šta hoćeš, ali za nas nogate nema, velike žene su bogate i sve kupe po punoj ceni, a ja šta nađem![]()
Koji broj nosiš?