Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Ja sam isto klijent "OTP" banke (nekadašnja "Societe"), od maja meseca se menjaju tekući računi, tako da tu promenu računa moram dostaviti do 30. aprila poslodavcu.
Krenula sa posla, svratila do prodavnice i do pijace, doručkovali.
Pijemo kafu, slušam muziku, planiram šta raditi.
Danas i sutra brisanje prozora, unutrašnjih vrata i sređivanje kupatila.
Nakon završetka grejne sezone ponovo ću obrisati prozore, tada i zavese oprati.
Lagano...
Lepo sam raspoložena, imam energije...
Sunašce :zaljubljena:

Dobar dan svima
Ustala u 12 i prvo pogledala stanje na računu :lol:
Kad sam videla da mi je sve vraćeno, laknulo mi
Popila kafu i izvela oba džukca jer su se uzmuvali, kaže muž što si kad sam ja reko velikog, kažem ja vršio je pritisak pa reko da ne mislim.
Moramo ih vratiti u ritam da ih on izvodi na smenu, mnogo su se obezobrazili otkad ih ja vodim
Pa išla do prodavnice, doručkovala, kuvala mužu čaj, sad kuvam psu pirinač, ima problem sa stomakom.
Bitno je da su pare vraćene.

Poslednja izmena:
Хаха...чак и да је дупло књижење, озбиљна је, и то њихова грешка.
Дугују всм по поклон у знак извињења.
Јер, да је требало да вам скину кредит, ладно би вам наплатили камату за недозвољени минус ако на рачуну нема пара.
Без обзира што је њихова грешка.

Pare u novčanik i bez brige si. Banke su katastrofa.
Ја никад немам кеш, подигнем само за доручак, све картицом плаћам.
Јуче сам за цврчка нашла фантастичан дуксић, дођем на касу, јао, ми немамо апарат за картице.
А прошле године сте чекали да вам стигне сваког тренутка...е, па, нећете ме возити на причу.
Али, можете да узмете и касније донесете новац...
Ма, ајде, шта ми наприча, да се враћам да бих ти направила промет...
Иначе, одржавање рачуна ми је бесплатно, јер доста користим картицу.

Muž će da ode da prošeta novu varijantu malo po kraju, možda povede i džukca iako je bio, ćerka je na kolokvijumu. Ja imam da operem sudove i napravim pire za ručak, mrzi me da idem ponovo napolje, nudila sam da odemo na kafu, ali je predlog odbijen, što mi odgovara.
Ako budem htela vazduha, ići ću dole na klupicu malo, moram da vraćam snagu i nije mi danas do šetnje. Do sada već prešla 2500 koraka, ni na šta.

Našla sam žžrtvu za kafu
Ćerka se juče šišala i fenirala kod onog našeg 'pedwra' koji nas pamti od kad je počeo, frizer se zove Gagi, ja sam otišla prvi put kad je tek otvorio i nas dve čak do grada potegnemo kod njega godinama, ona je sređena i u haljini, našminkana, a ja ću obući moju novu trenerku i majicu. Nismo bile u kafiću ne pamtim.

Lady, dobro je da su vam vratili novac. To samo ukazuje koliko moramo biti oprezni.
Naravno da nam ne mogu nadoknaditi maltretiranje i nerviranje koje zbog toga doživimo.

To nam niko neće nadoknaditi, ali ću ja zauzvrat da tražim sitne usluge od moje bankarke, što i radim. Umesto mene ćerka je išla po karticu, i tako neke stvari što mogu da dobijem, da mi objasni sve kako se radi online itd.

Ја никад немам кеш, подигнем само за доручак, све картицом плаћам.
Јуче сам за цврчка нашла фантастичан дуксић, дођем на касу, јао, ми немамо апарат за картице.
А прошле године сте чекали да вам стигне сваког тренутка...е, па, нећете ме возити на причу.
Али, можете да узмете и касније донесете новац...
Ма, ајде, шта ми наприча, да се враћам да бих ти направила промет...
Иначе, одржавање рачуна ми је бесплатно, јер доста користим картицу.
Mnogo razumnijr trošim kad vidim pare u ruci :rumenko:

Back