Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

20210324_001034.jpg

Zato treba da se mrze vakcinisani/nevakcinisani (stvar izbora ne sme po zakonima niko da bude maltretiran koji god da je izbor) :aha: da se ne bi pitali zašto svi nemaju normalno para da ne idu u javne kuhinje da ne prose za hranu po prodavnicama.

Uvek ima nešto što se baci kao mrznja dok oni koji to rade broje pare :aha: pandemije gladi nema koliko god da umre od iste :aha: Jemen stradaju glad bolesti rat niko ništa :aha: Ujguri šta im kinezi rade nista to :aha: sve drze dalje od pravih stvari.

Poslednja izmena:
Evo me
Mužu je bolje ali ne znam kad će na kontrolu i da pređe na normalnu hranu
Savetovali mu da jede lagano dok pije pancef
Da li će ga produžiti ne znam, popio je 3 hemomicina i 7 pancefa
Videćemo
Počeo je da pije onaj lek od 6.000
Ja sam značajno bolje, ćerka je dobro
Radila sam na poslu nešto pre i posle podne, zato me nema ceo dan
Kuvala njemu čorbu i nama dvema spremila faširane
Ona je išla u prodavnicu, izvela jednog psa, ja sam drugog
Sad sam prilegla malo, uključila belo, posle da operem sudove koliko mogu. Ako budem mogla opraću sve, ako ne ostaviću njoj lakše.
Strašno mi teško pada pranje sudova ko i uvek.
Malo sam i umorna, ali i sam lepo jela, doduše sve se potrošilo do sad.
Ja u nedelju idem na kontrolu, moram videti još kada će on. Goriva imam nekih 7 litara otprilike, a više para za gorivo nemam.
Obnovila sam dozvoljeni minus, jedna briga skinuta sa dnevnog reda.
Večeras ne moramo do prodavnice, on ima supu i krompir, a nas dve picu, a cigare i kafu sam uzela na ček za neko vreme.
Ne znam šta bih sad jela.
Imam neka pileća prsa i jaja da napravim sebi užinu, imam i majonez i krastavčiće, već sam gladna, puno se danas potrošila.
Videćemo oko njega kako dalje, mišljenje lekara.
Hvala Bogu on je značajno bolje 💕

Pustila sam ponovo muziku kad sam napunila slušalice, održala predavanje jednom ljubitelju pasa ispred zgrade, i za divno čudo velikog krelca nisam osetila večeras.
Sudove ću sutra, osim ako me ne uhvati ludilo da perem u jedan, ko što ja imam običaj da radim. Sve ostalo sam uradila.
On je sad stvarno bolje, priča i podjebava, srce mi je se vratilo na mesto.

Podnela sam molbu privatnom osiguranju za nadoknadu što sam radila privatno antigenski test. U pitanju je Triglav. Nisu još ništa odgovorili.
Našla sam još jedan izvor ako mi zafali da pozajmim para, srećom.
To što moram da idem da vidim jel on imao tu uplatu mi teško pada jer sam mrtva, ali moram da odem, znači nam svaki dinar.
A moram u pet da se uključim na sastanak, šef mi traži, iako baš nisam u dobrom stanju.

Какав бре посао, ако си болесна одмарај се.
Legla sam bila i popila čaj, sad mi je bolje.
Javio se jedan prijatelj mom mužu, ponudio se za pomoć ako nešto treba takođe.
Meni je bolje.
U dogovoru s njim izvadila sam ribu sutra svima za ručak, koju sam kupila na ček.
Danas sam malo jela, jeli smo šta je bilo u kući, nas dvoje čorbu, ona faširane i ja joj spremila pire, 5 sati ima predavanja i vežbe.

Svaka porodica je priča za sebe, ali ljubinka bre, mi smo oboje bili bolesni uz četvorogodišnjaka pa smo ga animirali sirotog crtaćima dok nismo izašli na zelenu granu, kakvo bre feniranje i drugi bakrači, ona fen u ruke a ti odmori ako želiš svima još da im traješ.
I stvarno nemam nameru da ulazim u dublje rasprave ali prošla sam kroz sve to dve nedelje pre tebe i još uvek nisam fit.
Odmaraj.

Išla sam da vodim džukce da ona ne ide sa opranom kosom. Bilo je stresno. Mali je bežao a veliki nije slušao. Na kraju sam im skratila izlazak čim su obavili potrebno i šlus. Još ćete da me zajebavate, glupe džukele. Najviše od svega mrzim da izvodim pse, u tome ne vidim nikakvu razonodu i uživanje, užasna je obaveza na sve postojeće brige i obaveze. Na kraju se tešim time da ne plačem od muke kako se nisam ugojila jer se eto jbg kao krećem. Ma zajebi me sa tom obavezom, ali stvarno. Pranje sudova je med i mleko.
Jutros me je sačekao diznilend u kuhinji ali sam ja počela da besnim zbog jednog skota i onako u besu sve sam oprala, nisam ni osetila. Mogu ja sve, samo kad pobesnim :lol:

Back