Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

ExJ7MELXAAIm-79.jpeg.jpg

Jeste ga odveli u bolnicu? Kako je, ima li temperaturu?

Bili smo, nisu ga zadržali, nema temperaturu. Dali mu lek za taj d dimer, dadosmo 6.000 dinara, ali bitno je da je doktor u bolnici rekao da nije ništa strašno, nastavi sve do sad sem aspirina i pije ovaj lek. Radili su rentgen, nema upalu pluća hvala Bogu.
Ozdraviće uskoro sigurna sam, bolje je.
Rekli su da može normalno da jede.
Sad novi problem, nemamo više para.
Moram da pišem čekove.
Samo da malo dopunim telefon, odoh u nabavku hrane na ček.

Bili smo, nisu ga zadržali, nema temperaturu. Dali mu lek za taj d dimer, dadosmo 6.000 dinara, ali bitno je da je doktor u bolnici rekao da nije ništa strašno, nastavi sve do sad sem aspirina i pije ovaj lek. Radili su rentgen, nema upalu pluća hvala Bogu.
Ozdraviće uskoro sigurna sam, bolje je.
Rekli su da može normalno da jede.
Sad novi problem, nemamo više para.
Moram da pišem čekove.
Samo da malo dopunim telefon, odoh u nabavku hrane na ček.
Ih koliko puta sam punila frižider čekom, kad se samo setim. Proći će to, bolje tako nego da se zadužuješ, bar posle dođe tebi na naplatu.
Dobro je da ga nisu ostavili u bolnici, samo navali jačom hranom i biće on ok. Srećno 🍀

Tebi su sigurno leukociti niski zato si tako iscrpljena i malaksala. Moraš više da jedeš i jaču hranu da digneš leukocite da ti vrate snagu.

Hvala Afro 💕 💕 💕
Jedem ja i dalje puno
Samleo me stres ovih dana.
Nisam gladna, jedem supe, meso, krompir, povrće, slatko, voće, peciva, pijem sok.
Nego me je sve iscrpelo.
Ona je otišla da legne, ceo dan je radila vežbe i imala predavanja, išla sebi po pljeskavicu, išla u nabavku, vodila malog psa.
Ja moram večeras da ih izvedem obojicu.
Još to mi je ostalo, pa da legnem i ja.
Sve sam pametno kupila u prodavnici.
Jedva čekam da se i on vrati na normalnu ishranu, spremam po dva ručka svaki dan plus ajde ovde ajde onde.
Samlevena sam od svega.

Svoju koronu sam provela na nogama brinući se o njih dvoje. On još nije ozdravio, a ja moram i još malo da se uključujem pre nego što zaključim bolovanje. A onda opet posao i sav onaj stres. Samo Bože Gospode da on do tada ozdravi. Kad me bole noge ili glava krnem tabletu i teraj dalje.
Jbg
Ali da nisam ja bila na nogama, ova bitka bila bi mnogo teža i gora.
Iskreno raspali se dabogda svi oni koji kažu da je ovo ništa.
Ovo je toliko užasno da ne želim nikom.
Molim se Gospodu da nas čuva, sačuva i izbavi od svakog zla.

Narod mlati i lupeta gluposti dok ih ne smađe, a posle i kuku i lele. Ajde mladi ljudi tu do 30 + pa nekako inače ovi preko 40 su već ugroženi. Nemoj da te čudi što si ti jača od njega, oni su takvi kilavi, čim ih stigne 37,6 već im je duša u nosu. Strašno. Jedino muško za sve ove moje godine koje nosam videla da kilavi kad je prehlađen je mbm, taj čovek nije popio 2 tablete u životu. Zato je meni još više čudno kad vidim ove mlade da se vuku kao prebijeni.
Nemoj da mu kuvaš posebno nego samo kuvaj kalorično pa svi jedite, još ste svi roviti.

Back