gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće to sve dobro,samo pokušaj da smanjiš pritisak koji sama sebi praviš. Nije dobro za tebe stalno da se žališ na nešto.Nema mi od brige i panike pomoći. Moram biti jaka i pribrana zbog njega i zbog svih. Nema mesta panici i treba da se saberem.
Biće to sve dobro,samo pokušaj da smanjiš pritisak koji sama sebi praviš. Nije dobro za tebe stalno da se žališ na nešto.
Jeste ga odveli u bolnicu? Kako je, ima li temperaturu?
Ih koliko puta sam punila frižider čekom, kad se samo setim. Proći će to, bolje tako nego da se zadužuješ, bar posle dođe tebi na naplatu.Bili smo, nisu ga zadržali, nema temperaturu. Dali mu lek za taj d dimer, dadosmo 6.000 dinara, ali bitno je da je doktor u bolnici rekao da nije ništa strašno, nastavi sve do sad sem aspirina i pije ovaj lek. Radili su rentgen, nema upalu pluća hvala Bogu.
Ozdraviće uskoro sigurna sam, bolje je.
Rekli su da može normalno da jede.
Sad novi problem, nemamo više para.
Moram da pišem čekove.
Samo da malo dopunim telefon, odoh u nabavku hrane na ček.
analiza krvi, d dimer pokazuje procenat zgrušavanja, opasnost od trombaШта је д димер?
Ih koliko puta sam punila frižider čekom, kad se samo setim. Proći će to, bolje tako nego da se zadužuješ, bar posle dođe tebi na naplatu.
Dobro je da ga nisu ostavili u bolnici, samo navali jačom hranom i biće on ok. Srećno![]()
Tebi su sigurno leukociti niski zato si tako iscrpljena i malaksala. Moraš više da jedeš i jaču hranu da digneš leukocite da ti vrate snagu.