Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
- 17.528
Dobro jutro forume
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nije do sad pio probiotik, to mora stalno kad se piju jači lekovi, od njih dobije proliv. Pojačajte C vit., obavezno na duplu dozu, i čajeve što vrelije da pije.Ništa ne valja sa njim
Temperatura noću šesti dan i jutros dobije proliv
Povećan crp, nije dramatično, ali je uvećan
Zvali smo lekara koji radi u kovid bolnici i rekao je da uzme pancef i probiotik
Ja sam otišla u *****
U *****
Uhhh...ja sam prelezala, bilo je bas gusto. Upala pluca, saturacija 89...da ne nabrajam sta sve...Ništa ne valja sa njim
Temperatura noću šesti dan i jutros dobije proliv
Povećan crp, nije dramatično, ali je uvećan
Zvali smo lekara koji radi u kovid bolnici i rekao je da uzme pancef i probiotik
Ja sam otišla u *****
U *****
Jel ti muz snimao pluca?Ne znam, malo sam se smirila, ne znam kako uopšte, rečeno je ako mu ne spadne temperatura od pancefa da će možda u bolnicu.
Moram ostati jaka, boriti se, ćerka je danas plakala, moram zbog svih.
Cenim da su i stariji ljudi i teži bolesnici ozdravili, pa će i on. A i ta bolnica, eto ne znam, ja sam ubeđena da je ovo sad dovoljno da se leči kod kuće, ja lično imam averziju od bolnice. Teši me jedino što tamo znamo lekara, sasvim je izvesno ako ne daj Bože ode da će se starati o njemu najbolje.
Ja sam i dalje protiv bolnice na svaki način.
Ne znam eto šta da kažem.
Ja bih na njegovom mestu sedela kući sa ovim stanjem i uz našu brigu i sve što smo obezbedili, sigurna sam da je to dovoljno.
Ali eto ne znam.
Nisam lekar, nemam nikakvog znanja iz te oblasti osim iz gimnazije.
Ja samo na osnovu svog iskustva znam da je lečenje kod kuće majka.
Ne znam.