Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobro jutro.
Moram da pohvalim najnoviju kreaciju koju je ćera napravila. IMG_20210317_081307.jpg

Ići ćemo da uradimo ponovo krvnu sliku, crp, sedimentaciju i d dimer njemu. To nam je rekao lekar.
Ja sam dobro fizički, osim što su mi živci popustili totalno.
Sad sam pustila muziku da se malo psihički oporavim.
Zgrožena sam postupcima svih vlasti ovog sveta za diskriminaciju ljudi koji neće ili ne mogu da se vakcinišu. Zgrožena sam. U vezi sa koronom imam da izjavim da je sve naopako, i kod nas i u celom svetu, a najviše sam zgrožena ljudima koji negiraju njeno postojanje.
Neću više ništa da komentarišem na tu temu, jer nemam s kim da pričam o tome. Bez smisla je. A ni neće mi pomoći.
Što se mene tiče, ja sam dobro, ona je dobro, a njemu sutra radimo krvnu sliku.
Hvala vam na brizi :vzagrljaj:

Veče devojke :heart:
Bolje sam i sa psihom sad
Njemu je malo bolje :heart:
Mislim da će sutra biti sve ok, iskreno se nadam.
Malo mi se vratio optimizam.
Iako rano ustajemo da idemo u laboratoriju, moram malo sad da slušam muziku i opustim se. Malo sam prosipala neke fore i bilo mi smešno.
Osećam se malo lakše.

Prilozi

• FB_IMG_1616009198977.jpg
    FB_IMG_1616009198977.jpg
    41,3 KB · Pregleda: 12
  • FB_IMG_1616008831500.jpg
    FB_IMG_1616008831500.jpg
    51,3 KB · Pregleda: 10
Ništa ne valja sa njim
Temperatura noću šesti dan i jutros dobije proliv
Povećan crp, nije dramatično, ali je uvećan
Zvali smo lekara koji radi u kovid bolnici i rekao je da uzme pancef i probiotik
Ja sam otišla u *****
U *****
Zar nije do sad pio probiotik, to mora stalno kad se piju jači lekovi, od njih dobije proliv. Pojačajte C vit., obavezno na duplu dozu, i čajeve što vrelije da pije.

Ne znam, malo sam se smirila, ne znam kako uopšte, rečeno je ako mu ne spadne temperatura od pancefa da će možda u bolnicu.
Moram ostati jaka, boriti se, ćerka je danas plakala, moram zbog svih.
Cenim da su i stariji ljudi i teži bolesnici ozdravili, pa će i on. A i ta bolnica, eto ne znam, ja sam ubeđena da je ovo sad dovoljno da se leči kod kuće, ja lično imam averziju od bolnice. Teši me jedino što tamo znamo lekara, sasvim je izvesno ako ne daj Bože ode da će se starati o njemu najbolje.
Ja sam i dalje protiv bolnice na svaki način.
Ne znam eto šta da kažem.
Ja bih na njegovom mestu sedela kući sa ovim stanjem i uz našu brigu i sve što smo obezbedili, sigurna sam da je to dovoljno.
Ali eto ne znam.
Nisam lekar, nemam nikakvog znanja iz te oblasti osim iz gimnazije.
Ja samo na osnovu svog iskustva znam da je lečenje kod kuće majka.
Ne znam.

Ništa ne valja sa njim
Temperatura noću šesti dan i jutros dobije proliv
Povećan crp, nije dramatično, ali je uvećan
Zvali smo lekara koji radi u kovid bolnici i rekao je da uzme pancef i probiotik
Ja sam otišla u *****
U *****
Uhhh...ja sam prelezala, bilo je bas gusto. Upala pluca, saturacija 89...da ne nabrajam sta sve...
Iz ovog iskustva samo bih preporucila da se prati I na vreme reaguje. Ja sam u pola dva vracena kuci sa vitaminima (kao nisam za antibiotik, samo za pracenje I vitamine it'd) u 11 uvece dobila sam upalu pluca...

Ne znam, malo sam se smirila, ne znam kako uopšte, rečeno je ako mu ne spadne temperatura od pancefa da će možda u bolnicu.
Moram ostati jaka, boriti se, ćerka je danas plakala, moram zbog svih.
Cenim da su i stariji ljudi i teži bolesnici ozdravili, pa će i on. A i ta bolnica, eto ne znam, ja sam ubeđena da je ovo sad dovoljno da se leči kod kuće, ja lično imam averziju od bolnice. Teši me jedino što tamo znamo lekara, sasvim je izvesno ako ne daj Bože ode da će se starati o njemu najbolje.
Ja sam i dalje protiv bolnice na svaki način.
Ne znam eto šta da kažem.
Ja bih na njegovom mestu sedela kući sa ovim stanjem i uz našu brigu i sve što smo obezbedili, sigurna sam da je to dovoljno.
Ali eto ne znam.
Nisam lekar, nemam nikakvog znanja iz te oblasti osim iz gimnazije.
Ja samo na osnovu svog iskustva znam da je lečenje kod kuće majka.
Ne znam.
Jel ti muz snimao pluca?

Back