Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobar dan
Grejanje nam skoro pa ne radi
Standardno pored kovida i drugi problemi
Moram i da radim za posao....
Nisam se naspavala... Ustala sam sama, neće san na oči
Konstantno osećam umor
U kuhinji je kataklizma sa sudovima, ništa nisam oprala juče
Stavila sam ručak da se kuva
Sa parama je jako loše, moraću mužu da kažem da za neki dan pozajmi pare
Moram i dozvoljeni minus da obnovim, al to ću čim mi nalaz bude negativan
Ima i nekih utešnih stvari
Sreća u nesreći je što nas je ovo zakačilo tako da sledećeg meseca možemo da vratimo dugove koje sada imamo, jer stiže bonus, eto sreća u nesreći
Druga sitna sreća u nesreći je što ja mogu da jedem kao slon a da se ne gojim, pa bar da ovo vreme uživam koliko mogu u hrani
Treba gledati šta možeš pozitivno iz svega
Ono što je stvarno bitno je da smo nas dve dobro, a on je ipak bolje, sada konačno spava, posle mnogo dana. Imao je temperaturu ali mu je spala.
Imamo sve lekove, i nećemo ostati gladni.
Jedva čekam da prvo njoj nalaz bude negativan, pa onda i nama dvoma i da ozdravimo.
Kad se u životu desi ovako neka stvar, onda stvarno znaš da su život i zdravlje najpreči. Ostale probleme gledaš sa manje stresa, kad moraš da ozdraviš.
Dao Bog samo život i zdravlje, sve ostalo se reši.

Ležim, nije mi baš najbolje
Bole me noge i po malo ruke, uhvatila me malaksalost i neka težina u telu.
Ne mogu da spavam
Nemam temperaturu
Ne mogu da radim za posao, nisam u stanju.
Sve mi se smučilo što sam pojela i popila
Sad nešto razmišljam popila sam samo dve kafe
To nije dobro ništa onda
Sad ležim, moram ustati da stavim čaj, i hoću da popijem kafu, biće mi bolje.

Veče cure
Pečem kupovnu picu i kuvam čaj njemu
Meni je malo bolje, popila sam paracetamol
Večeras ću ranije u krevet, sve sam batalila, i sudove i sve, nećemo propasti
Malo me ćerka digne iz mrtvih svojim smejanjem, ona je dobro, bar nešto
Muž nije baš ok, opet temperatura, i slabo je jeo danas.
A oboje smo slabi sa živcima, ali se malo uzajamno tešimo, malo se smejemo ćerki, malo pričamo i lakše je

Malo su pojačali grejanje, sad mi nije zima, ja sam isto večerala i popila kafu, i okrepila se, jedino još njemu moram kačamak da spremim pošto on ne sme zbog želuca tešku hranu.
Nas dve imamo dobar apetit, a ja sam počela da vraćam kg što je dobro, znači da virus popušta.
Njoj je danas 11.dan, mužu i meni 9.dan
Svi jako loše spavamo
Bar je prestao stomak da me muči i popustili su me bolovi i ona malaksalost
Ona je baš lepo jela, srce mi je puno 💖 💖 💖 a on je ipak uzeo malo čokolade. Danas mu je malo bolje fizički, ali temperatura se vraća.
Samo se molim da ga konačno totalno pusti temperatura i da pređe u ovu fazu u kojoj je ćerka. Biće, samo moramo biti strpljivi, i ne smemo gubiti živce, mora čovek da se bori i ponaša razumno i ne unosi paniku i nemir.
Ja se držim kao lav, s obzirom na to da ih po ceo dan vraćam u pozitivu i ohrabrujem, kao i da ih otrežnjujem da ne paranoišu i paniče.
Biće sve u redu.
Imamo jedni druge da se popričamo i da podelimo kako se osećamo, i da se najbolje kondultujemo i utešimo.
Ja za sebe radim kako se osećam i ono što mi prija, ugađam sebi sa hranom i pićem, a veći deo vremena ležim i dremam da mi se povrati snaga. Ćerka me vrati u život svojim duhovitim opaskama, podsmeva mi se i lepo me zabavlja :heart:

Kako ste vi svi?

Evo da kažem ok
Ona je dobro hvala Bogu :heart:
Ja sam solidno, umorna ali ok, smirio mi se napad živaca
Muž ima blagu temperaturu, ali je večerao normalno i uzeo sve što treba, gleda tv
Nisam baš načisto da li je bolje da spava ili kad gleda tv, nisam baš sigurna jer su mu se simptomi promenili, ali nema panike i nervoze, jer radimo sve kako treba i sve smo uradili što je trebalo i leži i miruje stalno, i jede ipak normalno i kvalitetno.
Prestali su mu bolovi hvala Bogu, samo eto svima san da se povrati.
Borimo se.
Kad ćerka bude negativna biće mnogo lakše.
Dotle će i njemu biti dobro, a ja ću se naspavati.
Moram biti strpljiva, i iskreno ne hulim na Boga, ostaću normalna i pribrana, tako čuvam i sebe i svoje.

Evo da kažem ok
Ona je dobro hvala Bogu :heart:
Ja sam solidno, umorna ali ok, smirio mi se napad živaca
Muž ima blagu temperaturu, ali je večerao normalno i uzeo sve što treba, gleda tv
Nisam baš načisto da li je bolje da spava ili kad gleda tv, nisam baš sigurna jer su mu se simptomi promenili, ali nema panike i nervoze, jer radimo sve kako treba i sve smo uradili što je trebalo i leži i miruje stalno, i jede ipak normalno i kvalitetno.
Prestali su mu bolovi hvala Bogu, samo eto svima san da se povrati.
Borimo se.
Kad ćerka bude negativna biće mnogo lakše.
Dotle će i njemu biti dobro, a ja ću se naspavati.
Moram biti strpljiva, i iskreno ne hulim na Boga, ostaću normalna i pribrana, tako čuvam i sebe i svoje.
Što vreliji čaj da pije i da ne leži ravno, ravno, nego da bude malo podigmit da ga ne davi šlajm.

Back