Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Image00005.JPG

srećni ljudi :lol:

Kosa mi nije strašna, šminkera sam obezbedila ujutru, novi sako spremila sutra da obučem. Rano ustajanje a ne spava mi se. Ajd još sutra da preživim, pa vikend. Ako ništa drugo, biću baš lepa.
Pustila sam muziku, i zadovoljna sam unapred sutra kako ću da izgledam.
Ustaću ranije da bih popila kafu na miru i da me ćerka našminka, prvi pregovori su u pola 9. A drugi u 12. I sve su muškarci sa druge strane kamere. Onaj ko kaže da za ženu nije bitno kako izgleda na pregovorima vrlo greši. Nezavisno sad od posla gde moraš biti sređen i pristojan. Ja se za pregovore uvek posebno spremam, šminkam, nosim sako i košulju, štikle, jer ako ne izgledaš kao da rukovodiš i da odlučuješ, onda će druga strana odmah zaključiti da tako i jeste. Ovako bar treba ostaviti utisak da se za nešto pitaš, pustimo sada na stranu šta je istina :lol:
Ovo naravno nema nikakve veze za one odnose koji traju godinama, ljudi te poznaju i znaju kakav si igrač. Ali sutra imam dva sastanka po prvi put sa tim ljudima, želim da ostavim maksimalan utisak.

Ja sam skinula šminku, uradila piling, namazala se, slušala muziku i spremila večeru. Kasnije idem da sređujem zube, skidam sama kamenac, depiliram se, uradim pedikir. Kosu ću možda večeras, a možda sutra, taman da sredim krajeve. Treba uglaviti i vežbanje.
Ako mi se prispava, sve ću da batalim i legnem da spavam.
Možda ću samo i da uživam uz muziku, imam ceo vikend za sređivanje.
Danas sam bila briljantna na poslu i jako sam zadovoljna danom, sad posle teške sedmice zasluženo odmaranje i opuštanje za vikend.

Odmaram se.
Curetak je super, obradovala se večeras jer sam ranije došla kući.
Pokazala mi čestitku što pravi jednoj drugarici za rođendan, još je nije završila.
To će za vikend.

Mene je ovaj krizni štab lepo zajebao, vikend ništa ne radi, moram u ponedeljak po poklon gospođici za 8. mart. Sve sam smislila, ali ja biranje baš i ne volim, dugo traje. Neću reći šta je, ona povremeno čita forum, a ovo je iznenađenje. Imam tri opcije, sve je ekstra.

Back