Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Sad moram malo redovnije voziti da prođe i mart i posle smo spašeni, auto je preživeo zimu.
Malo ću posle posla krug Brdo - Košutnjak - Žarkovo pa moj kraj
Prijala mi je ova vožnja, nisam vozila sto godina
I baš muž i ja se slažemo, imamo majstora tu, a još nas i čeka kad je neki veći iznos, daje i na par puta i tako
Čekam vikend jer je na poslu baš napeto
Ovog vikenda ništa kafić, vikend pred platu, a ja ionako samo želim da spavam, slušam muziku i gledam neki film. Za više nisam.

Konačno sam slobodna
Odmaram se
Dok se ovo peče ja ću malo da džonjam
Nešto sam gledala svoj spisak jela, u poslednjih par godina naučila sam sve da pravim i izveštila se konačno
Sad sam pravi profi majstor u kuhinji
Jedino što mene to umara svakodnevno, to kuvanje
Kad se ćerka uda, kutlača o klin, a muž i ja u kafanu
Jedva čekam da prođe ova korona
Dok sam se oslanjala na kafanu nisam baš svaki dan spremala, vrlo često je bila kafana
A sad svaki dan
Mnogo dosadi.

Dobar dan drugari :cao:
Sa sastanka na sastanak danas, ceo dan ludnica i imam mnoooogo posla...
Ali imam jednu divnu vest za sebe, čula sam da će nam bonus ove godine biti veliki kao nagrada za sjajan rad i šta smo ostvarili u prošloj godini :heart:
Očekujem da će me pismo obradovati, muž hoće da konačno stavimo prozore i vrata na vikendicu koju je nasledio, pa bi to bilo divno da uspemo da završimo ove godine 💖
Mi smo sve već nabavili, sad treba da platimo sređivanje, teranje i rad.
To su one divne slike što sam vam kačila iz brda, tamo je predivno.
Ja još imam želju da ostane para da počnemo da vraćamo karticu.
Svejedno vest o bonusu me oduševila, verujem da će pismo o iznosu da me obraduje :♥
Sad brojim dane do plate, jer je davno bila prošla plata, a drugih prihoda više nema, koliko imamo do plate, to nam je.
Ja se i dalje radujem bonusu i begam dalje, pa imam još koješta da pišem ali ne stižem.
Samo za dnevnik - oprala sinoć sve ali sve sudove :lol:

153198365_3924577004241025_3206728592753146249_n.jpg

polovina pizaburgera :zkez:

Dobar dan drugari :cao:
Sa sastanka na sastanak danas, ceo dan ludnica i imam mnoooogo posla...
Ali imam jednu divnu vest za sebe, čula sam da će nam bonus ove godine biti veliki kao nagrada za sjajan rad i šta smo ostvarili u prošloj godini :heart:
Očekujem da će me pismo obradovati, muž hoće da konačno stavimo prozore i vrata na vikendicu koju je nasledio, pa bi to bilo divno da uspemo da završimo ove godine 💖
Mi smo sve već nabavili, sad treba da platimo sređivanje, teranje i rad.
To su one divne slike što sam vam kačila iz brda, tamo je predivno.
Ja još imam želju da ostane para da počnemo da vraćamo karticu.
Svejedno vest o bonusu me oduševila, verujem da će pismo o iznosu da me obraduje :♥
Sad brojim dane do plate, jer je davno bila prošla plata, a drugih prihoda više nema, koliko imamo do plate, to nam je.
Ja se i dalje radujem bonusu i begam dalje, pa imam još koješta da pišem ali ne stižem.
Samo za dnevnik - oprala sinoć sve ali sve sudove :lol:
Ja bih radije kupila masinu za sudove, bice nekad i za prozore.

Ja bih radije kupila masinu za sudove, bice nekad i za prozore.

Znam ali ja to neću svesno
Uskoro će biti manje pranja, šta će mi sudo mašina za nas dvoje
A voda struja i hemija preskupi
Mnogo ja uštedim što ručno perem sudove a za koju godinu ćerka se udaje i to je kraj mojim sudovima...
Meni je majka dala pare za sudomašinu ali smo mi to dali te godine na letovanje
Jer sam zaključila da sudove operem a dodatni trošak od 5.000 i više mesečno je meni mnogo kad sve saberem

Malo imam izbora da uzmem gotovu hranu sad
Pečenje koje je mmm je 1.200 dinara za nas troje, to mi je mnogo para samo za jedan obrok, može ponekad ali sad ne, roštilj nije skup ali ovaj kod nas nije naročito dobar, hrana iz maksija je uglavnom loša ali ići ću za vikend da ošacujem sve i na kraju pasulj iz konzerve koji posluži ponekad. Tako da do prestanka korone šta, kuhinja :lol:

Mnogo je dosadno, ali u neku ruku sam se navikla sad da spremam, tu je glorious fish kao moje otkriće koje sada redovno praktikujem, ni manje posla ni boljeg ručka, a tu su i bataci u rerni koji kad god nemam trunke vremena samo rerna i peci. Naučila sam ja da se snalazim. I naravno ono što se samo kuva, pasulj, čorba, kupus... Dosetim se ja uvek da meni bude lakše, a oni ne prave problem, uvek se jede šta ima i nema posebnih zahteva. Pitam ih za mišljenje šta im se jede jer je meni lakše tako da menjam. A kad para nema za želje, jede se ono što ja odlučim spram toga koliko mogu da potrošim.

Znam ali ja to neću svesno
Uskoro će biti manje pranja, šta će mi sudo mašina za nas dvoje
A voda struja i hemija preskupi
Mnogo ja uštedim što ručno perem sudove a za koju godinu ćerka se udaje i to je kraj mojim sudovima...
Meni je majka dala pare za sudomašinu ali smo mi to dali te godine na letovanje
Jer sam zaključila da sudove operem a dodatni trošak od 5.000 i više mesečno je meni mnogo kad sve saberem
Grijesis. Manje struje trosi masina od grijanja vode u bojleru.

Back