Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

prošlo? vidim kod kuće si, kad je sledeća? i nemoj bar 10 dana da se šetkaš nadaleko u slučaju pada leukocita, ne daleko i ne u gomilu, soliraj
Da. Sledeća 15 marta. Ne idem ja inače nigde van naselja. Treba prvo da se malo saberem pa da nešto skuvam na kašiku. Nisam nešto baš snažna u nogama, brzo se zamorim, ali otići ću sutra da uzmem nešto tako za u lonac.
:zag:

Da. Sledeća 15 marta. Ne idem ja inače nigde van naselja. Treba prvo da se malo saberem pa da nešto skuvam na kašiku. Nisam nešto baš snažna u nogama, brzo se zamorim, ali otići ću sutra da uzmem nešto tako za u lonac.
:zag:
nemaš ništa u frizu? a da naručiš onlajn iz maksija ili tako nešto da donesu pa da onda zbrljaš, da ne izlaziš? sad ne bi trebala da je gužva, da se čeka dugo
ebga kad radim, mogla bih da pomognem da sam penzos

nemaš ništa u frizu? a da naručiš onlajn iz maksija ili tako nešto da donesu pa da onda zbrljaš, da ne izlaziš? sad ne bi trebala da je gužva, da se čeka dugo
ebga kad radim, mogla bih da pomognem da sam penzos
Imam ali nije ništa što može za recimo čorbu, mada može biti i da grešim. Sutra ću ja to malo bolje pregledati.

Muž je popravio auto i išao sa komšijom da ga voze.
Ćerka je došla kući i dobro me saslušala, a onda i posavetovala, i sad mi je stvarno lakše.
I uzela sam u pamet njene reči, jer je to ključ kako da me sve ovo ne pritiska ovoliko, a i rekla je ono što mi je trebalo - šta god da se dešava biće dobro jer smo mi tu :heart:
Hvala Bogu kakvu porodicu imam :heart:

Spremila sam im juneću džigericu na luku za večeru, ja sam pojela pola jabuke, nisam nešto gladna, pustila sam muziku sad, i odmaram se. Za sutra imam pasulj za ručak, ispao je takmičarski, i imaću da zamrznem.
Kupila sam kisele krastavce teglu za 100 dinara, to je bilo baš jeftino, a lepi su, već sam uzimala, to je isto kao onda kad sam uzela cveklu za 75 dinara teglu, osevapila sam se.

Dobar dan
Sklonila sam se na 5 minuta od posla da odmorim malo živce
Nisam ni počela danas, a kao krpa sam
Jela sam i popila vitamine da dobijem malo snage
Nisam ni spavala ko čovek, opet se rano probudila od brige oko posla
Nije to sad neki sudnji dan briga, već prosto ko je zsjebao, kako rešiti, šta raditi, mozak mi radi u šestoj brzini
Zato sam i tako umorna u 10 sati ujutru
E živote.

Onaj ko ni o čemu ne misli, njemu je lako, a ljudi poput mene overthinking su pod stalnim stresom.
Ovo je prvi put da nešto kasni za projekat za 9 godina koliko sam ovde, gde je delimično i moja krivica, i hoću da se pojedem.
Ćerka i ja smo iste po tom pitanju, kada se nešto ne uradi savršeno, mi nismo zadovoljne.
Čak i ako realno nije moglo bolje.
Ne valja mi to uopšte.

А ви још увек радите од куће?
Da radimo još uvek
Onaj problem je u procesu ali se rešava, ja svoj deo završila
Sad samo da se molim Bogu da sve bude brzo
Radim od kuće i dalje, brojke su loše sa koronom, instrukcija je samo mali % ljudi da dolazi, ko ne može ne mora
Do daljeg
Kod mene u naselju svi dobili koronu, ne idem nigde i dalje
Ako sam se čuvala do sad, čuvaću se i dalje

:lol:

Prilozi

• IMG-9e6fd358b1885bd2baafaf9a8852348d-V.jpg
    IMG-9e6fd358b1885bd2baafaf9a8852348d-V.jpg
    137,9 KB · Pregleda: 5
  • IMG-f63cccffe383dd66d08919e488ebe5a8-V.jpg
    IMG-f63cccffe383dd66d08919e488ebe5a8-V.jpg
    89,8 KB · Pregleda: 6
Veče
Dan na poslu protekao u hiljadu stvari al bar su me pustili na miru posle onog rešenog problema
Posle posla muž i ja da odemo da provozamo kola kad on vidi obesio se auspuh
Još i curi ispod kola
Mi do majstora, puko neki deo i damo mu odmah da popravi
Srećom izašlo je 2.000, i sreća pa smo juče nešto sitno podigli, inače bih ostala bez para
Popravi on to i ajmo mi u naš obilazak
Bili smo do Savskog trga, kroz Vudroa Vilsona, videla sam Galeriju i napravili krug i izašli na Sajam pa kući
Nađemo ispred zgrade srećom parking mesto
Sad je ćerka otišla da pere kosu, ja fen u ruke posle, sudovi stoje nroprani, ali se pastrmka za sutra odleđuje
Opraću ih već ebo im pas mater, uvek puna sudopera, ujutru, uveče.
Posle da stavim krilca u rernu
Ali nisam mnogo umorna, popila sam sad nes
Sa kolima je hvala Bogu sve ok
Dok se krilca budu pekla, ja ću da odmaram
A kakva sam kasnije ću oprati sve ove sudove
I napala me glad od stresa, pojela sam sama cipiripi tablu celu, ja to volim
Sad hvatam trenutak pauze pa kad je osušim pravac horizontala.

Back