Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobro veče :cao:
Muž ima muzičko veče, pa sam ja utehu pronašla u svojim slušalicama, pošto on to ne konzumira :aha:
Sve sam u kuhinji oprala i sredila, popila kafu i legla da se odmorim.
Sređujem utiske oko današnje vesti sa posla, sad bih mogla malo i da dremnem, kad on isključi muziku :aha:
Nešto me boli glava, ali imam utisak da je to od hiljadu stvari danas, a možda je malo i od uzbuđenja, ne znam.
Sve u svemu, uvek kada sam na ivici snage neko ili nešto me obraduje, kao rezultat naših angažovanja, nenadano, i to je samo dokaz da ti život vrati dobrim sve ono dobro koje si u njega uložio.

EuNHA1FWQAA2D-S.jpeg.jpg

Samo da se javim
Preživela sam dan nekako
Još sutra pa vikend da se naspavam
Bili su iz SBB i tv radi kod nje
Ja konačno sredila kilažu do prvog cilja
Ono sa posla je utisak već dva dana, muž me zeza a danas ništa nisi dobila :lol:
Mnogo sam umorna ali srećna
Sad prvo da se dobro odmorim popodne pa odoh da se častim nečim u maksiju, i za posao, i za dijetu i za tv :♥
A kad bude plata odoh u lov na haljine
Drago mi je kad ovako znam da sve odlično radim i kad stigne i potvrda za to :♥

Samo da se javim
Preživela sam dan nekako
Još sutra pa vikend da se naspavam
Bili su iz SBB i tv radi kod nje
Ja konačno sredila kilažu do prvog cilja
Ono sa posla je utisak već dva dana, muž me zeza a danas ništa nisi dobila :lol:
Mnogo sam umorna ali srećna
Sad prvo da se dobro odmorim popodne pa odoh da se častim nečim u maksiju, i za posao, i za dijetu i za tv :♥
A kad bude plata odoh u lov na haljine
Drago mi je kad ovako znam da sve odlično radim i kad stigne i potvrda za to :♥

Puno znači pohvala, tad još više dobiješ elana da radiš.
I ništa ti tad nije teško jer znaš da neko ceni tvoj rad i ono što je urađeno.

Dobro jutro, jedno dete je otišlo u školu, drugo danas ne ide već ima online a trece je juče imalo online a danas ide ali popodne od 14h.
Časovi po pola sata dok se okreneš oni i odu i vrate se. Jadna li je ta njihova škola.

Nikad jadnija.
Ni prosvetni radnici ne stižu sve da objasne, niti deca imaju vremena da savladaju gradivo.
Od septembra nas tek čeka igranka...
Za početak u BG, a verovatno i po drugim gradovima.
Razmatra se uvođenje laptopova prvacima koje će koristiti četri godine i onda ga vratiti za sledeću generaciju.
I hoće da obezbede elektronske knjige za lakše praćenje online nastave.

Bila vest juče čini mi se o tome.

Dobro jutro, jedno dete je otišlo u školu, drugo danas ne ide već ima online a trece je juče imalo online a danas ide ali popodne od 14h.
Časovi po pola sata dok se okreneš oni i odu i vrate se. Jadna li je ta njihova škola.
Што, школа је супер, брине ме само њихово (не)знање :lol:
Добро јутро, добар дан, девојке и остали!

Hvala Minka 💕 💕 💕
Konačno malo da se obradujem, ko što kažeš
Kako si ti :vzagrljaj:
Добро сам, на послу тренутно, али нешто досадноооо...и ја дочеках да ми на послу буде досадно, само да не урекнем :lol:

Добро сам, на послу тренутно, али нешто досадноооо...и ја дочеках да ми на послу буде досадно, само да не урекнем :lol:

Ekstra, opusti se malo i uživaj, treba uvek, drago mi je da konačno možeš malo da opustiš mozak :vzagrljaj:
Ja sam ti rekla da se ne brineš oko ćerke, ona je dobro i pametno dete, doći će sve na svoje mesto.
Opusti se malo, svi moramo :vzagrljaj: :heart:
To su prosto te godine ali sve posle dođe na svoje, ne brini, videćeš :heart:

Znaš šta da ti kažem
Moja je jednu godinu u srednjoj bila vrlo dobra
I šta... Ništa... Ko da te neko pita
Evo hvala Bogu gazimo treću godinu, bitno je nadzorisati dete to da i pomoći mu i to da, ali nemoj da vam presedne. Nema potrebe.
Ма, у почетку сам се нервирала, сад само гледам да из свега изађемо здрави у сваком смислу...

Мој је у гимназији био увек врло добар што је за Пету београдску сјајан успех. Факултет је завршио у року, са добијеном стипендијом.
Њој је проблем тај завршни, осећа да не зна довољно, видим тражи већ тестове, гледа шта се бодује, а жели Гимназију, ИТ смер.
За то ће морати озбиљно да озноји дупе, мада увек је ту природно-математички, тако размишља, и драго ми је да не пада у несвест око тога.

Њој је проблем тај завршни, осећа да не зна довољно, видим тражи већ тестове, гледа шта се бодује, а жели Гимназију, ИТ смер.
За то ће морати озбиљно да озноји дупе, мада увек је ту природно-математички, тако размишља, и драго ми је да не пада у несвест око тога.

Она је амбициозна, биће то добро све.

Back