Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

.

Prilozi

• IMG-3fe0eb2be5f63b1a28f6ba6691bd579e-V.jpg
    IMG-3fe0eb2be5f63b1a28f6ba6691bd579e-V.jpg
    75 KB · Pregleda: 16
Dobar dan 🌅
Išla sam u lov po paprike i malo se prošetala.
Raskitili smo jelku.
Moji su otvorili sezonu skitnje i sedenja u baštama kafića, juče na Savskom trgu, danas na Ski stazi
Popodne ćerka ide sa drugaricama u Galeriju, muž je već bio, kad je meni uzeo duks.
Ja nikako da overim čari velegrada, ili imam posla, ili je loše vreme, ili me mrzi, ili neko mora da sprema ručak.
Posle, kad završim ručak, odoh na livadicu u šetnju.
Kod mene u kraju je lepo za šetnju, sve je kao veliki park, a dan je baš divan danas.
Videli su spomenik Nemanji
I kažu da je lep i da nije veliki
Bitno mi je da je sezona kafića i bašti počela, jer ja planiram sa ćerkom, kao i ranije, da vikendom idem da cunjam.

Veče svima
Bila sam zauzeta bez nekog posebnog posla, a sad pušim i idem da slušam muziku.
Večerala sam se da povratim malo snagu.
Kasnije ću popiti kafu.
Danas mi se nije tražilo slatko, čak ni sad.
Kupila sam opet one divne pomorandže za 69 dinara 6 komada, svaki put su bile super slatke i sočne.
Kupila svega da popunim zalihe u kući, i salate sam nakupovala, imam voća, povrća, hrono hleb, jaja i pileća prsa za moju dijetu sad, a voća i povrća imamo dovoljno za nekoliko dana.
Toliko sam sita i umorna da ću možda ipak da džonjam, pa tek onda da slušam muziku.
Mnogo sam zadovoljna kupovinom, ulovila sam skoro sve što sam kupila na akciji, a sve sam lepo kupila što mi treba.
Sad bih rado dremnula, mislim da ću morati...

Veče kafano 🎶
Slušam muziku i ne radim ništa sad, pa odoh da osolim krilca i ubacim u rernu njima za večeru da ispečem. I gladna sam i nisam, popiću čaj od hibiskusa. Malo me prošla zlovolja kad sam probala svoje divne stare stvari i uspela u dosta da uđem i kad sam zaključila u ogledalu da ponovo izgledam vitko, i kad sam konstatovala da su mi podočnjaci nestali a ja izgledam baš sveže. I kosa iako je masna mi se lepo natapirala, kad dođe sutra voda biće mi žao da je perem kako mi sad lepo stoji :lol:
A onda osim toga što se vidi da sam smršala 2 kg sam se oduševila svojim divnim stvarima u ormanu i što već pola starih stvari mogu da nosim, i što imam pun orman stvari koje ću na proleće opet da nosim i nosim.
I to mi je baš ulepšalo dan.

Struju smo dobili i došli su za vodu, sad već celo naselje nema ceo dan vodu jer popravljaju cev koja je pukla
Ja sam telefon i komp napunila za slučaj da opet nestane struje, ali mislim da neće
Sad već 6 sati nemamo ni kap vode
Nadam se da će uskoro popraviti, za piće smo kupili vodu, ali wc postaje kritičan
A tu je i ručak i sudovi, treba psi da piju vode, ma mislim...
Samo Boga molim da konačno poprave
Muž je prvi put slao da je problem nama s vodom još 24. oktobra
I tek kad je cev totalno otišla u rac oni su došli, posle 3 meseca, i to tako što je moj muž potegao dve veze koje ima
Šta reći?!
Do sad sam već knjigu ispisala o državnom aparatu i firmama, a dokaz koliko sam u pravu za sve je što su oni uredno uvećali račune za vodu jer je voda isticala a naplaćivali proizvoljno jer je vodomer bio pokvaren, jutros su zamenili, pa ti vidi.
Ovde znači državne službe rade kako hoće i šta hoće, a da bi nešto što im je posao, a to je da ti obezbede vodu, a to uredno plaćaš, moraš da nađeš vezu i za to
No further comment

Ja kuvam supu iz kesice, natočila vodu iz rezervi, i pravim pauzu s poslom. Kad dođe voda prvo što ću da uradim je da opet napunim sudove.
Za posao sam izjurila neke bitne stvari, ali tender broj dva nisam još pokrenula, imam oko njega puno posla dok ga ne lansiram, i opasno mi teško ide.
Gladna sam takođe.
Dijeta ide kao Bog, hvala Bogu bar nešto.
I veš smo noćas oprali, ćerka je uključila, isključila i raširila veš.
Mi se kao ljudi koji su navikli na svakakve stvari snalazimo uspešno kao što smo uvek i kao što ćemo uvek, ali sama pomisao da za nešto što je normalno mi gubimo ovoliko energije i živaca me deprimira.

Back