Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobar dan
Nemamo vode jer je pritisak ravan nuli, bukvalno kaplje samo voda u kuhinji i kupatilu
Zvali smo ih i poslali dopis i niko još nije došao
Samo imam da kažem da sam ja navikla na sve nenormalnosti ovog sveta, i da i u nenirmalnim uslovima funkcionišem, jer sam naučila da je za život u Srbiji potrebno da budeš debelokožac i bubašvaba da bi sve mogao da preživiš.
Hit je što i ostali koji nemaju vodu ćute lepo i ćute, narod je postao operisan od svake normalnosti.
Kao i uvek čekaju muža i mene da im rešavamo probleme.
Živo me zanima kako će da žive ako se odselimo? 🤔
I šta još reći. Ogorčena sam na sve državne institucije, koje su jedan javašluk i neznanje i glupost bez granica, u ovoj zemlji retko da nađeš pametnog čoveka koji radi svoj posao kako treba u državnoj firmi.
I tako... Šta reći... Neću da idem u rupu jer će opet neko mudar reći kako ja serrem i kako to nije nikakav problem ha ha hi hi šta je njoj problem i te fore... Ta mrskost i podsmevanje pojedinih izuzetno ograničenih umova koji ne vide svoju neverovatnu glupost je posebno smešna, jer ne možeš ti glupom čoveku objasniti da je glup.
Sad ću da ih zovem i da im se nahebem keve u gradskom stambenom za sve pare, znači lopovi i štakori kanalizacijski, da mogu da vas ugasim sutra bih vam katanac stavila.

Dobro veče.
Ja bila da vratim jaknu, pa se našle kod Konja, pile kafu ćaskale, uživancija, nisam bila u nekom kafiću od jesenas. Baš sam se uželela naroda, čoveče kao da sam pala s marsa, sve mi lepo. Kupila lak za nokte, posle sto godina, sutra ću taman time da se zanimam.
Eto tako :aha:

Lepo :heart:
I čitala sam za jaknu, super :heart:
Uživaj, baš mi je drago da si uživala :heart:

Voda nije rešena, ali izdržaću jedan dan bez vode, šta mogu. Bila sam do prodavnice i kupila svašta lepo, i večerala sam lepo, i sad skuvala nes.
Ne mora dan da bude usran ako ti ga već drugi useru.
Išla sredila kola.
Imam pritiska toliko da mogu nekako oprati sudove, pa ću ono glavno da operem, a kupatilu nema, ali napuniću lavor pa ću se polivati.
Čudi me da vi na tim visokim spratovima nemate neke rezerve vode za te takve situacije.

Nemam
Imala sam i sačuvala u flašama, ali je muž prosuo da mu se ne vuku flaše po kući. Sad je pritisak umro totalno, nema ni sudova, ni plaktanja. Ali već sam rekla, od kako sam se rodila navikla sam se na traume, i ceo život je samo prošaran traumama, ni prva ni poslednja. Navikla sam se tako da uvek samo izlazim jača iz svega i da se snađem u svakoj situaciji, a sad više i ne gubim živce, jer oni nemaju cenu, nema tog zlata koje vredi mojih živaca i moje energije.

I pre svega treba da trajem sebi na ovom svetu, da uživam u životu u onome što je lepo, a hvala Bogu planiram da svaki dan, kao i do sad, ispunim nečim lepim i korisnim, i zato svoju energiju više ne trošim na stvari koje ničemu ne doprinose. Postala sam super obazriva prema sebi, da sebe negujem i čuvam, jer pre svega treba sebi da valjam, da bi to mogla i drugima.

Back