- Poruka
- 55.752
Ах, та романтика...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ах, та романтика...![]()
polakše ti sa ti viskići. šikaš kao da si na takmičenje.

Онда само то купујем, више за мене!Ne volim haribo
Ni Lakricu
Je l to ono crno odvratnoКупила сам Харибо конфект од пола киле
Са лакрицом!
Нек иде живот![]()
Јеси почела да се дрогираш?Je l to ono crno odvratno
I šta ima u tom Haribu kad ga svi tamane
Čak i male količine glicirizina iz proizvoda od korena sladića povezane su sa ozbiljnim neželjenim efektima kod ljudi koji konzumiraju puno soli, kod ljudi sa hipertenzijom i kod ljudi sa srčanim ili bubrežnim oboljenjima.Јеси почела да се дрогираш?
Сладић! Најбољи укус у бомбонама икад!
Могуће, али ја сам здрава а једем га два пута годишње ( на жалост)Čak i male količine glicirizina iz proizvoda od korena sladića povezane su sa ozbiljnim neželjenim efektima kod ljudi koji konzumiraju puno soli, kod ljudi sa hipertenzijom i kod ljudi sa srčanim ili bubrežnim oboljenjima.
ti si kao moja sestra, za jedan moj rođendan užica u starke lovu za poklon meni i onda mi uzme album kt tunstall koja je meni zbljk a ona je ludila za njom tako je praktički počastila sebe albumom. već u ranom stadiju sam shvatio da su žena i đavo dva naziva za jedno.Уствари, супер што не волите, више за мене!
Meni skače čuka od toga. Kao i od zelenog (crnog) čaja.Могуће, али ја сам здрава а једем га два пута годишње ( на жалост)
Шта мрачиш ти плавооки сад?!Čak i male količine glicirizina iz proizvoda od korena sladića povezane su sa ozbiljnim neželjenim efektima kod ljudi koji konzumiraju puno soli, kod ljudi sa hipertenzijom i kod ljudi sa srčanim ili bubrežnim oboljenjima.

baš sam pomislio kako sam ti naoblačio na paraduШта мрачиш ти плавооки сад?!
![]()