Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Screenshot_2021-01-21-12-07-01-1.png

Sva sam grogi, dok se razbudim treba mi mnoooogo vremena. Čeka me da pravim sarmu, a nisam se još razbudila. Popila sam kafu al slaba vajda. To mi je sindrom svakog vikenda kad prespavam previše. Ma dok se razbudim ući ću ja u petu brzinu, samo lagano... Kaže ćerka da je napolju divno vreme. Ondak kasnije da izvedem veliko pseto, kad završim ručak, a malo ću kutiti dok se sarma krčka... Standardno u svojoj vikend omami... Mislim ništa mi ne fali, samo da dođem sebi :lol:

Dobro veče
Žao mi je što su otišli, a nadam se da će se jednom vratiti, Maki, Mina, Ofy.
Takvi ljudi čine ovaj forum bogatim.
Nedostaju mi ovde na forumu, bilo je zabavno.
Mnogo je dosadno bez njih, i većina tema se pretvorila u neko nadjebavanje, smara.
Pamtim lepa vremena u ovoj kafani kada su mi suze išle od smeha.
Nemam kome ovde da pišem, kad niko i ne dolazi u kafanu.
A ja ionako pišem sama za sebe, bez ikakve veze, jedino mesto gde možeš da pišeš stvarno bilo šta je bila i ostala kafana.
Mnogo je dosadno postalo, kao neki film koji si gledao 5 puta pa već znaš narednu repliku.
Smaram se ovde na forumu za medalju, dosadno je u pm.

Samo da se upišem pa odoh da radim bljah a toliko me mrzi
Ništa neki su već stigli da zajebu šta se zajebati moglo, a ja opet ko kanta za otpatke rešavaj tuđe greške
As usual
Ali neću da mračim samo
Juče je muž išao sa drugom i provozali su kola, kupio mi je duks u Galeriji, a i koleginica koja se vratila sa porodiljskog mi je uletela kao pomoć za neke stvari, treba biti pozitivan sa malim stvarima, jer one i jesu suština sreće.

Back