Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

.

Prilozi

• IMG-065081c392dab3ebcafebb0dc2cc2007-V.jpg
    IMG-065081c392dab3ebcafebb0dc2cc2007-V.jpg
    95,5 KB · Pregleda: 2
Bole me i vrat i leđa :aha:
Htela sam još da spavam, ali neće opet san na oči
Osećam se ko robinzon kruso u ovoj kafani, ali mogu svo piće sama da popijem
Eto jednog besplatnog ličnog bloga ho ho ho :kez:
Kad vidim onu sudoperu koja jeste puna i nije puna, zavisi od ličnog doživljaja, ne mogu da izmerim koliko me mrzi da ustanem i operem
A tu je i ručak
Ali to je sve što bi se reklo redno
Šta ima, ništa, mrzi me ovo, mrzi me ono, ništa novo nema, sve po starom ide, još se bravuroze na sve strane vide...
Kako uspešno preboleti kraj praznika? 🤔
Ko će ponovo na posao? 🤔
Ja mislim da je tajna u tome da sve lepo shvatim kao izlaz iz ove dosade koja je očigledna (mada ja zapravo ne mislim da je meni uooopšte dosadno) i kao šta, priliku da radiš nešto što nije ubitačan sindrom zapuštenosti mozga kao kuvanje i čišćenje... Al da pravo kažem, ker ne radi to mehanički ima i svojih prednosti, moje sive ćelije mnogo su bre na tapetu stalno, ali je pravi moto izvuci iz svega po nešto lepo, zabavno i korisno, i ako jurimo trideset do cilja ćemo svakako stići.... Htedoh reći ništa nije lepo na silu, te tako i sve što možeš meraka uzeti, a ti uzmi, niko nit će reći šta bitno, niti je koga realno briga sem tebe samog...
A merak mi je da i ovaj dan ne radim ništa smisleno dok se ne opasuljim kao čovek

Delim tvoje mišljenje po pitanju gasa. Jeste to i praktično i jeftino i lako i eko frendli ali mi se nešto ne sviđa tempirana bomba u kući :lol:

Inače, ranije dok sam išao u BG Ibarskom, sada već ređe, u Lipovačkim šumama sam redovno viđao pored puta ljude kako u gepeke kola stavljaju granje i one suvarke oko šume.

Kod mene ovde, koliko znam, ove novije zgrade su sve na gas, a stare u glavnom mazut. E to kad zapurnja, pogotovo u jesen kad tek počnu da greju, to je kao Černobilj.
Samo cekam kada ce da eksplodira kao na nekim mestima o kojima je bilo reci da se desilo.

:tick: Ima toga svuda samo se prave da ne vide /park/šuma /gde god a ako na silu ugase taj tip grejanja mnogi ce se smrzavati.

Zavisi od zgrade do zgrade ovde mnoge imaju dimnjake a tamo gde nema dosta je onih koji se samo malo greju na struju nema para 😤.

Dobro veče :uja:
Pustila sam muziku na wireless slušalice i uživam
Išla sam da palim kola, sišla do prodavnice, malo se prošetala
Pazarila sam batake za sutra, rolere za ćerku, čaj od hibiskusa, banane i jabuke, paštete za njih i hleb za sutra, neki ultrafensi, mogu i ja da ga jedem, ali neću imam svoj tonus
Dijeta napreduje odlično iako je drugi dan
Osećam se baš strava
Imala sam malo pad energije popodne zbog fizičkih aktivnosti, ali sam uzela jednu suvu kajsiju i vode i bilo mi je ok
Večerala sam bananu i malo jabuke i popila vode
Ništa slatko danas
Osećam se puna snage i totalno fit
Sada kuvam ćerki jaje za večeru, pa da joj složim sve redno, ima svega
Treba da operem sudove, ali to ću kasnije, sad uživam u muzici.

Back