Dobar dan drugari
Bila sam do prodavnice i uzela sve što fali
Posle probala da odspavam al ne ide, pa sam uzela da radim, koleginici koja se vratila u tim sa porodiljskog sam prenosila znanje iz par oblasti koje preuzima od mene
I to sam završila i zakazala jedan sastanak, niko me nije zvao od kolega, a onaj dobavljač pita za prevremeno plaćanje pa se još mislim oko toga, pošto to nije dobra praksa, mora da mi odleži ta odluka i da pitam šefa prvo da li da gulimo obraz kod finansijskog direktora ili ne, a on je na odmoru do ponedeljka, tako da moraju sačekati.
Sve sam videla šta se dešava, većina ljudi je i danas na odmoru, tako da su stvari redno.
Sad legla da se odmorim, ćerka uči.
Ručka imam, i hrane ima pun frižider, ništa ne spremam, a ima i pića i svega, cigarete sam kupila.
Moram uskoro ustati da prostrem veš, završava mi belo, pa da uključim šareno, ništa nisam prala od pre Nove godine.
Inače sam zadovoljna raspodelom posla konačno i što sam dobila pomoć, a i kako sam sve efikasno uradila sa njom, tako da mogu vikend provesti opušteno i u spavanju, da nadoknadim od danas.
Jela sam jaffu i rolere za užinu i popila kafu, sad legla u moju sobicu gde je toplo i grejem se.