gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Jeste ako ti je u kući toplo, a ne ko kod mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mi smo ih sve pojeli do poslednje... I cherry isto, i jafu i rolere... Krmad... Od kreveta do stola i nazad... 

Ako imas grejanje svuda unutra da a ako nemas ne onda se nadas da se neces razboleti (tako svake zime koje su na dobro do sad bile slabe a sada ova previse hladna opasna).Zima je lepa samo ako većinu vremena provodiš u kući. I ako nisi vozač.
Ako imas grejanje svuda unutra da a ako nemas ne onda se nadas da se neces razboleti (tako svake zime koje su na dobro do sad bile slabe a sada ova previse hladna opasna).

Mladi si musko siMeni lično to nije problem. Šume bar ima na pretek
To je vrlo nezgodno kada vidim, ima tako ljudi koji idu tako u sred zime pa u kolima dovezu drva koja nađu negde po budžacima. Šta tu ima, za dan, dva... A nemaju za gas ili da kupe tipa 10,15m drva za zimu. Gadno je baš kad je bez grejanja.
).
sad sam uključila rernu na najjače da ugrejem sarmu za ručak. Posle ću da otvorim rernu da greje ovde u kuhinji. Dovijam se. Sad mi nije zima pošto sam se u kolima smrzla, a uvukla sam se u sobu gde je jedino toplo. Ima malih gradova stanova gde se greju na drva (zgrade imaju odzake) imas van centra svakog grada to.To je obično po gradovima, u selima se nekako ljudi lakše snađu. Većina i ima bar malo šume a i oni koji nemaju se nekako snađu. Ako nemaju da plate, uzmu od nekoga pa odrade ili tako nešto.
Mladi si musko sicelici se (salim se drzi se toplog cuvaj zdravlje).
Skupljanje u parku nakon kise malo se osuse da ima za zimu (ako se nekada radi krov seca tog drveta za sporet da ima).
Gas ne treba toliko sam citala o nesrecama (samo cekam da ovde nesto pulne sve spolja raznese koliko su svuda kopali / neko zapali sibicu cigaru bude bum).
Jeste a samo sto to kako je "zima lepa" ne postoji evo danas je minus jedan kape (plus cela zima prsluk za ledja).
Ima malih gradova stanova gde se greju na drva (zgrade imaju odzake) imas van centra svakog grada to.
Da samo nekada su samo zenski nekada nema ko mnogo toga je moguce / mnogima nema ko da sredi donese spakuje .