- Poruka
- 17.475
Ja ne znam kako vi jutros ali meni je došlo da uključim grijanje. 
Možda je ipak bolje da uključim rernu?
Dobro vam jutro.

Dobro vam jutro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Немој баш тако или или...или ћу ти рећи да имаСамо нека је хладно.
15 степени и киша или 40+ степени и влажност од 80%,па има ли ко да би бирао ту спарушину рађе него да се обуче и нормално живи и дише?
Вероватно има.

Imam ja.Само нека је хладно.
15 степени и киша или 40+ степени и влажност од 80%,па има ли ко да би бирао ту спарушину рађе него да се обуче и нормално живи и дише?
Вероватно има.

Правда за кобаје
zar nisu najbolje peglane?Al samo za ljute.
jel te bar placajuJa radim gospodjo korisniceeto me oko 2 da vam pomognem.

obicno u takvim temama * na forumu i zivotu$ lete tanjiriZar to i nije poenta zajednice?
Ok, znam.
Videla sam temu, samo gvirnula, videla da nešto leti i rekoh bolje da dođem malo kasnije.
ja bogami pekla makarone za dorucakJa ne znam kako vi jutros ali meni je došlo da uključim grijanje.
Dobro vam jutro.
ti se lepo provedi na letovanju i salji razgledniceСамо нека је хладно.
Вероватно има.
Е, па код нас нема толике влаге, немамо ми реке...само врућина.Чек', чек', 40+ и влага 70% вам је ок?
Ја немам ништа против 40+,али да је влажност 10-15%,као у Либији, Египту, Кипру...
На таквој температури бих увек могла да живим и функционишем. Али да дишем на 70% влажности, тешко.
Е, то је кључни проблем београдских лета, не висока температура.
osim toga, vrucina je jeftinijaЕ, па код нас нема толике влаге, немамо ми реке...само врућина.
Зато бих увек пре изабрала врућину него хладноћу.
Не подсећај ме, треба да набавимо пелет, а кад се сетим оног чишћења котла, па не можеш да се договориш сам са собом да ли да укључујеш или не, па кад видиш да они џакови само лете а није ни близу крај зимеosim toga, vrucina je jeftinija
zima je dobra samo za bogatase

Ludaka je bilo i bice na žalostСамо нека је хладно.
Вероватно има.
Sto na tvoj, malo mi sporije rade vijuge od ovih pustih terapija, ali ko voli u sred Beograda da se kuva na 40+ i da se znoja ko lud, onda izgleda i jeste bar delimično lud.Афро?
Ти то нешто на мој рачун

Ukljucis klimu.Kada je hladno, obučeš se. Ako je i dalje hladno, umotaš se u ćebe. Ako ni to ne pomaže, uključiš grejanje.
A kada je vrućina ne možeš da ideš go, a sve i da možeš, ni to ne pomaže.

Ja prva uvijek bih radije bila na +40 nego na 0 .Kada je hladno, obučeš se. Ako je i dalje hladno, umotaš se u ćebe. Ako ni to ne pomaže, uključiš grejanje.
A kada je vrućina ne možeš da ideš go, a sve i da možeš, ni to ne pomaže.
I kod mene jutros 15.Hladnjikavo.I ja ne volim jesen u avgustu.Meni je za avgust 14 stepeni katastrofa. Pogledajte prilog 1391414

Ne brini,evo opet najave za "paklenih 40 stepeni".Прошло лето