Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Poruka
24.189
20 kubika. S tim da u njihovom kraju cena je 80-100 evra kubik. Bez šale. U Bg je 60 al niko neće da tera. Toliko ti treba za kuću i lokal, 20 kubika.
Ljubinka, ovo si ti napisala?
Afro, limunada i ja se nadovezale na priču da je mnogo 2000€ za grejanje za dve osobe, i ti sada mrtva hladna napadaš limunadu da je izmislila.
Tebe da nema, valjalo bi te izmisliti. :heart:

A bogme, napisala si i ovo
Ogrev je užasna stavka ako nemaš cg koje je najskuplje na svetu a loše al bar ga plaćaš uz Infostan pa to i planiraš. A plan da uštediš 2.000 evra za drva sa penzijom od 30.000 din je bajka.
Ako već ne pamtiš šta pišeš, vrati se unazad pa pročitaj.

mali roker

Elita
Poruka
16.560
Uspele smo da nađemo lepu haljinu i cipele.
Za jednu rozikastu haljinu mi žao što nije bilo njenog broja. Njoj takođe, najviše je želela tu.
Na kraju je odabrala 5u haljinu u 2oj,pardon 3oj radnji.
Sa cipelama je malo teže bilo, obišle više radnji, zadržale se u jednoj gde je isprobala veći broj modela i brojeva.
Sa šopingom smo završile skoro u 13h.
Ćerku uhvatila malo panika ako zakasni u školu.
Stigla je minut posle zvona.
Zaključak
Obe smo prezadovoljne kupljenim
Što se tiče samog šoping
Za nas dve je to nužno zlo.

Affro*

Zaslužan član
Poruka
109.173
Za jednu rozikastu haljinu mi žao što nije bilo njenog broja. Njoj takođe, najviše je želela tu.
Sa cipelama je malo teže bilo, obišle više radnji, zadržale se u jednoj gde je isprobala veći broj modela i brojeva.
Zaključak
Što se tiče samog šoping
Super ste prošle.
Meni je čudno kad neko, a posebno žene ne vole šoping. Uvek sam volela, i dan danas volim samo sad nemam snage za to, mnogo manje mi je problem količina novca, više me ra,snaga ometa. Opet kad mi nesto bas nužno treba izborim se i sa tim nekako jer za neke stvari je nezgodno da pošalješ nekog ili da poručis, ipak mora da se proba.

Dejan73

Iskusan
Poruka
6.368
Zaključak
Što se tiče samog šoping
Па јесам реко ја...

mali roker

Elita
Poruka
16.560
Super ste prošle.
Meni je čudno kad neko, a posebno žene ne vole šoping. Uvek sam volela, i dan danas volim samo sad nemam snage za to, mnogo manje mi je problem količina novca, više me ra,snaga ometa. Opet kad mi nesto bas nužno treba izborim se i sa tim nekako jer za neke stvari je nezgodno da pošalješ nekog ili da poručis, ipak mora da se proba.

Nisam neki veliki ljubitelj kupovine obuće i odeće, ali kad su posebne prilike onda se pokrenem.
Nervira me to šetkanje od radnje do radnje.
Probavanje odeće još i nekako.
Ali obuću, posebno kad teško nalazim da mi se uklopi i model i broj i da mi svidi.
Kod ćerke isto.

zendeli

Veoma poznat
Moderator
Poruka
11.929
Super ste prošle.
Ja ne volim. Sve kupujem uz put, kad imam vremena da udjem i za kratko vrijeme završim. Naročito ne volim tržne centre.

mali roker

Elita
Poruka
16.560
Dobro jutro.
Još sam pod utiscima jučerašnjeg dana.
Posle skoro dve godine rada na određenim objektima dobila premeštaj na samo jedan objekat.
Ustvari i više od dve godine.
Posle nzm koliko vremena dobijam da održavam jedan objekat, puno radno vreme.
Malo zeznuto vraćanje uveče u polumraku, sa sve kišom sinoć.
Opet, verujem da će mi ovo prijati iako je bilo iznenada i neplanski.

Affro*

Zaslužan član
Poruka
109.173
Dobro jutro.
Još sam pod utiscima jučerašnjeg dana.
Posle skoro dve godine rada na određenim objektima dobila premeštaj na samo jedan objekat.
Ustvari i više od dve godine.
Posle nzm koliko vremena dobijam da održavam jedan objekat, puno radno vreme.
Malo zeznuto vraćanje uveče u polumraku, sa sve kišom sinoć.
Opet, verujem da će mi ovo prijati iako je bilo iznenada i neplanski.
Srecno, verujem da ces biti zadovoljnija vremenom.

Affro*

Zaslužan član
Poruka
109.173
Hvala.
Verovatno hoću.
Juče bilo previše informacija.
Sve mi još buči u glavi.
Samo da u ponedeljak uđem u pravi bus i ne siđem pre vremena.

Kako si ti?
Da li si uspela da odspavaš?
Polako navicices se.
Vrli malo, od 9 do ponoći i više ni tren. Nema veze spavaću kad zadremam, niko ne zavisi od mene, a kako je krenulo kiša stajati neće pa cu svakako biti u kući.
Malo sam nervozna zbog nove terapije, ali što se mora, mora se.

Vexy

Buduća legenda
Poruka
33.866
Rokeri, baš dobro što sad radiš u jednom objektu lakše je puno.
A što se tiče kupovine ja imam dva muška deteta to jest nisu više deca ali dobro
I i ako ja nisam baš neka da uživam obilaženju radnji i isprobavanju različitih modela, oni ga baš preteraše čim i ugledaju jedne pantalone kaže hajde kevo dobre su te hajde ciao
Sjedne strane to je lakše, ali ponekad i u kupovini treba uživati.

mali roker

Elita
Poruka
16.560
Rokeri, baš dobro što sad radiš u jednom objektu lakše je puno.
A što se tiče kupovine ja imam dva muška deteta to jest nisu više deca ali dobro
I i ako ja nisam baš neka da uživam obilaženju radnji i isprobavanju različitih modela, oni ga baš preteraše čim i ugledaju jedne pantalone kaže hajde kevo dobre su te hajde ciao
Sjedne strane to je lakše, ali ponekad i u kupovini treba uživati.

Ja sam ista ko tvoji sinovi.
Jedini problem je što to što želim ne nađem odmah, nego je neophodno obići više radnji.
Kad nađem to što želim probam i ako sve odgovara, kupujem.

Danas sam sa ćerkom išla da kupim patike i usput gledala cene salonki.
Obišle celu pijacu i par radnji, napravile još jedan krug.
Ćerka me ubedila da u jednoj radnji kupim i jedno i drugo.
Hoće da sutra budem lepo obučena i skockana.

mali roker

Elita
Poruka
16.560
IMG_20220917_120721.jpg

Ove sam kupila.