- Poruka
- 17.475
A meni ostalo 20 radnih dana odmoraПрошло лето![]()
Ako ovako nastavi ništa od mora.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A meni ostalo 20 radnih dana odmoraПрошло лето![]()
Ako ovako nastavi ništa od mora.Турска и Египат су у септембру најлепши, провереноA meni ostalo 20 radnih dana odmoraAko ovako nastavi ništa od mora.

Radije Spanija. Vidjecu,idem da sestrom koja je bolesna pa sta ona izabere.Ako idem.Турска и Египат су у септембру најлепши, проверено![]()
Oooo...Neću nigdje. Upravo mi je sestra rekla da ima metastaze na mozgu.
Šta da ti kažem, nije da ne umem nego mi je sve suvišno 
Када сте кренуле овако да и ја наставим...
Јуче сам испунила мами жељу и своје обећање.
Док је била болесна стално сам јој говирила да размишља шта ће радити када оздрави.
- Шта би највише волела?
- Да одем на море. У Грчку.
- Следеће године идемо нас две!
Последњи дан септембра се спасила мука.
Пошто је хтела кремацију, а код нас пепео не може да се узме, али се добије мало да се изабере ружа и ту проспе ја сам га украла. И чувала до мора. Јуче сам га просула...![]()
...Када сте кренуле овако да и ја наставим...
Јуче сам испунила мами жељу и своје обећање.
Док је била болесна стално сам јој говирила да размишља шта ће радити када оздрави.
- Шта би највише волела?
- Да одем на море. У Грчку.
- Следеће године идемо нас две!
Последњи дан септембра се спасила мука.
Пошто је хтела кремацију, а код нас пепео не може да се узме, али се добије мало да се изабере ружа и ту проспе ја сам га украла. И чувала до мора. Јуче сам га просула...![]()
не знам пуно на ту тему, али верујем, да ће сестри бити препоручено зрачење.Neću nigdje. Upravo mi je sestra rekla da ima metastaze na mozgu.

Jedino te mogu zagrliti.Dobro jutro dobar dan, šta se radi? Ja pijem kaficu i razmišljam šta ću danas, da skrenem misli i nekako normalna dočekam taj četvrtak.
Išla bi negde napolje ali niti znam gde niti mi se ustvari ide, sedela bih ovako i gledala u jednu tačku ali to mi nista dobro neće doneti pa se sama borim protiv tih depresivnih opcija sve drugo mi je bolje od toga znam, sve znam, samo je jako teško![]()
Hoću, znam da moram, samo da popijem kafu i da mi se napuni telefon pa odoh bilo gde, samo da nisam u 4 zidaJedino te mogu zagrliti.
Da kojim slučajem pijemo kafu zajedno gledale bi fotkice dece.
Iako sve znaš
Ajde ustani prošetaj
Makar krug oko zgrade

Tako treba.Hoću, znam da moram, samo da popijem kafu i da mi se napuni telefon pa odoh bilo gde, samo da nisam u 4 zida![]()
Na kojoj imas 297 poruka.То је она тема која пршти од бесмисла.
Вероватно се спорим са неким.Na kojoj imas 297 poruka.
A s ljubinkom skoro svi na ovoj temi imaju sporoveВероватно се спорим са неким.
Ту је писала невиђене баналности типа 'муж је јео шницлу у новој under armour тренерци а нас две смо ишле на пиће'.A s ljubinkom skoro svi na ovoj temi imaju sporove
A svi smo tu svašta pisali.Ту је писала невиђене баналности типа 'муж је јео шницлу у новој under armour тренерци а нас две смо ишле на пиће'.