Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Када сте кренуле овако да и ја наставим...
Јуче сам испунила мами жељу и своје обећање.
Док је била болесна стално сам јој говирила да размишља шта ће радити када оздрави.
- Шта би највише волела?
- Да одем на море. У Грчку.
- Следеће године идемо нас две!
Последњи дан септембра се спасила мука.
Пошто је хтела кремацију, а код нас пепео не може да се узме, али се добије мало да се изабере ружа и ту проспе ја сам га украла. И чувала до мора. Јуче сам га просула...:heart:

Док је била болесна стално сам јој говирила да размишља шта ће радити када оздрави.
- Шта би највише волела?
Пошто је хтела кремацију, а код нас пепео не може да се узме, али се добије мало да се изабере ружа и ту проспе ја сам га украла. И чувала до мора. Јуче сам га просула...:heart:
💋

- Шта би највише волела?
... 😢 😢

Neću nigdje. Upravo mi je sestra rekla da ima metastaze na mozgu.
не знам пуно на ту тему, али верујем, да ће сестри бити препоручено зрачење.
није немогуће да се повуку.
срећно сестри!

Istusirala se i kao neću ništa da večeram ali cvrc, nema šanse morala sam bar dva malecka sendviča inače bi vilenila do zore. Sutra skener ne ide da odem gladna, a pre skenera iz nekog razloga ne sme da se jede. Ustvari ne sme 2h minimum pre ovog mog za pluća, drugo je kad se radi i abdomen i kartica.

Vraća mi se snaga polako od onog virusa ili sta je vec to bilo + terapija.
Velika je nepravda prema nama beogradskim pacijentima.

Dobro jutro dobar dan, šta se radi? Ja pijem kaficu i razmišljam šta ću danas, da skrenem misli i nekako normalna dočekam taj četvrtak.
Išla bi negde napolje ali niti znam gde niti mi se ustvari ide, sedela bih ovako i gledala u jednu tačku ali to mi nista dobro neće doneti pa se sama borim protiv tih depresivnih opcija sve drugo mi je bolje od toga znam, sve znam, samo je jako teško :poludeo:

Ако ништа друго, време је пријатно, прошетај мало, види се са пријатељицама, попијте негде кафу, скрени мало мисли... доћи ће и тај четвртак и биће ок :heart:
А ја пијем кафу, и размишљам колико ме посла чека...а госпођица спава и пре 1 тешко да се пробуди. Боли њу уво што Мађарска нема море :roll:
Фина мајка неће да буди дете лупњавом, усисавањем, дрндањем машине...

Dobro jutro dobar dan, šta se radi? Ja pijem kaficu i razmišljam šta ću danas, da skrenem misli i nekako normalna dočekam taj četvrtak.
Išla bi negde napolje ali niti znam gde niti mi se ustvari ide, sedela bih ovako i gledala u jednu tačku ali to mi nista dobro neće doneti pa se sama borim protiv tih depresivnih opcija sve drugo mi je bolje od toga znam, sve znam, samo je jako teško :poludeo:
Jedino te mogu zagrliti.

Da kojim slučajem pijemo kafu zajedno gledale bi fotkice dece.

Iako sve znaš
Ajde ustani prošetaj
Makar krug oko zgrade

Back