Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

To joj je bilo prvo razdvajanje od nas.
Babe ne računam.
Ih, daleko je do jula.
Mada ona već počela da odvaja šta će poneti.
Treba da odemo do grada da kupimo nove patike i to će biti jedino novo što ćemo kupiti.
Ne bi ni patike kupovali, nešto joj ove poslednje postale tesne, broj 36😲
Do rođendana ima da me prešiša u broju patika
A za visinu
Lako mene prešišati.
Već mi je do nosa
Sa rolerima iste smo visine.
:heart:
Neka samo rastu :heart:
Ja sam ćerki za terensku kupila samo peškir i kabanicu, planinske cipele je pozajmila od koleginice koja nosi isti broj a ima dvoje, a trenerke, dukseve i sve ostalo ima.
Nije porasla ništa od osnovne škole. Neka je ona meni živa i zdrava, nikad nisam gledala na visinu. I muž mi je nizak, niži od mene, ali to meni ne smeta.

Ovo je život. Legla sam pod klimu na kanabe, sita sam, imam pljugu, kafu i vino, pustila sam muziku i listam forum, a malo ću i da dremnem. Pravi sam komformista.
Odmaram se, a poslovi neka čekaju, večera, desert, kuhinja, veš i pas. Neka čeka ceca.
Ako sam pametna, ko što jesam, prvo ću da se odmaram, a tek kad se osetim sposobnom da podignem dupe, onda da ustanem.
Sutra ću obući novu suknju i bluzu, već sam ih nosila na posao. Na čašicu razgovora i druženje. Možda kasnije prošetam da kupim sebi nešto, ali je ćerka već sve kupila danas u Liliju, bolje mi je da sačekam platu. Od sutra se vraća u svoje redovne obaveze u kući. Nije više ni umorna čim je odskitala sa tatom. Ja već 4. Dan popodne ne radim baš ništa i ležim ko krava i uživam. Kažem ovo mi je bio mini odmor. Sutrašnje druženje me mnogo raduje, a kafić joj je lep baš, baš ću da se sredim i slikam. Ona voli da me slika.
Duga je noć, sve ću uraditi, oni će kasno da večeraju, a ja imam sebi sve u kući.
Sutra ne ustajem rano. Slušam U2 i baš mi je dobro ovako.

Dobar dan.
Opet ništa nisam spavala.
Do kasno sam bila s mužem, skoro do 2, mislim to je vredelo, ali se probudim u 9 i vidim pas nije izveden. Ništa ajde napolje, ajde u prodavnicu. Posle nisam mogla da zaspim i počela je da me boli glava. Ćerka je rekla da od večeras preuzima psa. Otišla je da mu uzme recepte za lekove. Zvala me je na Adu ali morala sam da je odbijem, posle ručka idem kod drugarice. Ići ćemo naredni vikend. Juče su njih dvoje bili na nekom lepom mestu, zove se Adore House of Chocolate i baš im je bilo lepo.
Ja sam sad oprala kosu, ali da spavam ne mogu, a sutra radim, kad ću se naspavati ne znam.
Pustila sam muziku, kad ne spavam odmah sam zle volje.
Ići ću i pod tuš da se rashladim.
Treba da se ofarbam, neću da se šatiram više, nema smisla. Ne sviđa mi se moja kosa trenutno uopšte. Uzeću neku drugu boju ovog puta. Sutra ću posle posla da odem da kupim, i šampon za suvo pranje. Promeniću boju, želja mi je boja meda, kako će ispasti na ovu podlogu, videćemo. Videću na licu mesta boju i to sve.
Moram nešto da uradim sa kosom, ovo mi se ič ne sviđa. Mislim moja kosa je najgora koja se može zamisliti, ali jedino ja mogu da od nje nešto napravim, to je činjenica.
Nešto postajem gladna, a pije mi se i kafa. I puši mi se, sve u paketu. Sad bih otišla i kupila onaj veliki 7 days i pojela sama ceo, to mi se nešto jede. Jede mi se neki junk food i to opasno. Nešto totalno bez veze. Ali bolje je da iskuliram jer linija ionako nije naročita, a sa tim samo mogu još gore da izgledam. Naduto pre svega i sva u stomaku. Uzeću kafu i vodu do ručka. Ionako moram da smanjim malo jer trenutno mi se ne sviđa moja linija. Vaga pokazuje normalnu kilažu ali ja izgledam grozno. Ništa nisam zadovoljna. Osećam se ko one sredovečne domaćice što prvo vidiš stomak pa sise. Grozota. Što je najgore, i dalje sam stalno gladna. Ništa, mora da se uvede režim bez večere, što pre.

Dobro veče.
Mislim se da se sad farbam.
Došla sam od drugarice, bilo je baš fino. Baš sam se opustila jedno dva i po sata.
Kakav sam crvić, verovatno ću da se namažem da vidim kako mi stoji nova boja, živa nisam.
Stavila sam danas Libre, pazi kad osećam miris parfema svuda.
Idem da jedem i pijem moj nes, a onda da namažem farbu, samo prvo da pokažem mužu boju, dok završi razgovor.
Malo sam se izmestila danas od uobičajenih stvari i tako mi je bilo fino.

Zbogom plavuše.
Nisam više plava.
Moja boja meda se pretvorila u mešavinu meda i smeđeg i sad sam smeđe šatirana. Mnogo sam zadovoljna! 💕 Mnogo!
Na slici izgledam plavo a uživo sam smeđa. Sad delujem stvarno mlađe, verujte na reč.
Gledam se u ogledalu, ja sam, ali promena je velika.
Ova slika nije realna, zbog blica, uživo je to sasvim smeđe i mnogo je lepše.

Prilozi

• IMG_20220605_215901.jpg
    IMG_20220605_215901.jpg
    94 KB · Pregleda: 52
Zbogom plavuše.
Nisam više plava.
Moja boja meda se pretvorila u mešavinu meda i smeđeg i sad sam smeđe šatirana. Mnogo sam zadovoljna! 💕 Mnogo!
Na slici izgledam plavo a uživo sam smeđa. Sad delujem stvarno mlađe, verujte na reč.
Gledam se u ogledalu, ja sam, ali promena je velika.
Ova slika nije realna, zbog blica, uživo je to sasvim smeđe i mnogo je lepše.

Lepa ti je boja kosa.
Mada najbitnije od svega je da si ti zadovoljna bojom kose.

Čekam da ćerka opere kosu, pa da joj pravim frizuru. Dobili smo od komšije kupus s ovčetinom, taman sutra za ručak. Ne spava mi se, sad bih ja od sreće što sam dobila friz kakav sam htela, mogla da ne spavam celu noć. Ćerka kaže čudna si, ali meni je vrh. Čekam da dođe muž da vidim šta on kaže. Njemu će se dopasti. Poslala sam mu slike. Pa me zvao. Sutra imam ručka ou jea. Hvala ovom čoveku što postoji 💖
I tako. Idem da se gledam. To tako retko radim ali sada moram, ne mogu da se načudim.

Koji suvi šampon koristiš?
Već neko vreme razmišljam da kupim taj šampon za suvo pranje kose.
Syoss anti grease
Za moju kosu je najbolji.
Uzela ga danas, šatro akcija, na akciji 365 dinara. Ali šta ćeš. Rešila sam da ličim na čoveka i da ne idem više sa masnom kosom na posao, ni u petak. Dobra stvar. Ćerki mnogo pomaže.

Syoss anti grease
Za moju kosu je najbolji.
Uzela ga danas, šatro akcija, na akciji 365 dinara. Ali šta ćeš. Rešila sam da ličim na čoveka i da ne idem više sa masnom kosom na posao, ni u petak. Dobra stvar. Ćerki mnogo pomaže.

Hvala.
Da li je taj šampon univerzalan ili ima razlike da li se kosa masti ili ima peruti, za farbanu kosu ili običnu?

Dosta se znojim i kosa mi se sva ulepi, umasti, horor na šta liči
Leti je lako, operem je i mogu napolje, zimi je malo teže sa opranom kosom ići napolje.

Hvala.
Da li je taj šampon univerzalan ili ima razlike da li se kosa masti ili ima peruti, za farbanu kosu ili običnu?

Dosta se znojim i kosa mi se sva ulepi, umasti, horor na šta liči
Leti je lako, operem je i mogu napolje, zimi je malo teže sa opranom kosom ići napolje.
Imaju tri vrste Syoss, ima raznih marki u Liliju
U principu imaš i za bojenu kosu ali sam ja uzela protiv masnoće jer se moja masti posle dva dana.
Kao kad biraš farbu.
Pročitaš sve, uporediš, nađeš ono što ti odgovara ili najpribližnije.

Imaju tri vrste Syoss, ima raznih marki u Liliju
U principu imaš i za bojenu kosu ali sam ja uzela protiv masnoće jer se moja masti posle dva dana.
Kao kad biraš farbu.
Pročitaš sve, uporediš, nađeš ono što ti odgovara ili najpribližnije.

Hvala, ovo mi je pomoglo.
Imam u blizini i Lili i DM.
Nešto ću već odabrati

Zimi je problem meni što je hladno u stanu, zato mi je teže oprati. Leti mi nije problem, ali nekad ili ne stignem ili sam preumorna, suvi šampon je dobro rešenje za nas ljude koji smo ili lenji ili previše zauzeti.
Ne zaboravi da pratiš uputstvo i da rastreseš kosu. I očešljaš pre i posle je namestiš. Gledala sam kako ćerka koristi ali ima i uputstvo.

Zimi je problem meni što je hladno u stanu, zato mi je teže oprati. Leti mi nije problem, ali nekad ili ne stignem ili sam preumorna, suvi šampon je dobro rešenje za nas ljude koji smo ili lenji ili previše zauzeti.
Ne zaboravi da pratiš uputstvo i da rastreseš kosu. I očešljaš pre i posle je namestiš. Gledala sam kako ćerka koristi ali ima i uputstvo.

Ili oboje.
Nekad zaista ne stižem.
Posebno kad radim ceo dan.

Sve mi se čini da ću sutra peške između objekata, da navratim do Lilija, mislim da je Lili ili DM.

Ili oboje.
Nekad zaista ne stižem.
Posebno kad radim ceo dan.

Sve mi se čini da ću sutra peške između objekata, da navratim do Lilija, mislim da je Lili ili DM.
Isto, kod mene je oboje.
Nisam ja ni suštinski lenja koliko sam samlevena od posla, onda kući opet nešto radi, uvek mora bar nešto da se raspremi, i onda sam grogi.
Isorobaću šampon sutra pa ti javim rezultat.
Gledam boju po dnevnom svetlu, smeđa sam ipak, svetlo smeđa. I prilično je svežije od onog plavog. Stvarno smanjuje godine ovo sad, boja je sveža i deluje mi vrlo prirodno. Vezala sam kosu jer se već pokvarila od spavanja, i sa šnalom deluje lepše. Vide mi se plavi pramenovi. Ovoga puta sam sama uspela da sredim kosu kako sam htela. Kažem mužu u salonu da dobijem ovo trebalo bi mi 100 evra. Ali to je kao i kod svakog. Ja poznajem svoju kosu, koja boja može, a koja ne.
Vrlo sam zadovoljna. Čak je lepše od onog šatiranja. Ne liči ni na balajaž niti na ombre, izgleda sasvim šta znam kao da imam preliv na boju. Slikaću po danu da vam pokažem. Vrlo sveže izgleda.

Dobro jutro.
Jutros sam od kuće, kakav spas, uspela sam da odspavam ajd da kažem prilično. Nešto se oblača, verovatno će kiša.
Protekla tri dana sam se baš fino odmorila, ćerka je došla, vratili smo se u neki redovan ritam, a ja sam srećna što je ona sada apsolvent. Njena pomoć u kući će mi jako značiti.
Sada mogu s mirom da organizujem svoje vreme od kuće i iz kanca. Dok se ne zaposli. Ali neću da je požurujem. To je njena odluka, neka ona sada prvo privodi kraju faks i da završi kako je planirala.
Ja odoh da radim, pa eto mene u pauzi.

Dobar dan.
Čekam platu. I cigareta 🚬 mi nestaje. Mišica ode da uči.
Imam i dalje želju da pojedem neki junk food, njih dvoje su sinoć jeli kupovne palačinke sa nutelom i plazmom, što je on doneo, a meni je bilo kasno, ne smem više da se gojim. Reći ću ćerki da mi uzme pljeskavicu 🍔 kad krene u Žarkovo. Ili odem sama ako ne bude išla tamo, u pauzi za ručak. Baš mi se jede.
Retko kad jedem junk food, sem pekare, i sad me spopalo. Inače je ćerka izgubila opkladu, duguje mi big mac. A jedna pljeska bi mi legla baš.
Nešto sam i dalje toliko gladna, iako je vruće i sve, ne znam zbog čega. Ajde da bar skinem koji kg, nego sam nabacila kilo. Propast kakav apetit imam. Propast. Već sam pojela i Smoki i parče čokolade, a Smoki nisam pojela jedno godinu dana.
Tako bih samo junk junk junk
Koji li su andraci sa mnom...

Legla plata. Ćerka je uplatila svoje rate, i kupila dvoje naočare za sunce za smešne pare, izgledaju kao Prada, ne znam gde je to našla, ali mala je talentovana. Ja sam odustala od pljeskavice, jela sam čega ima u kući. Pauzu sam iskoristila da odem u Maxi i uzela sam konačno šećer, i uzela stvari koje su mi falile, banane i jagode i šlag.
Kad završim s poslom da sredim kuću i popodne da slušam muziku.
Osećam se super sa novom bojom kose.
Ako mi bude dosadno popodne, a neće, odoh da tražim baletanke.
Na poslu uobičajeno. Za sutra nisam spremila ručak, ali ona je kod kuće, a mogu i da kupe. Imam i ja dušu. Sad kad je legla plata mogu da odahnem malo od šporeta. Uživam trenutno, pravim 5 minuta pauzu, da privedem dan polako kraju i možda odem u šoping. Ako me ne mrzi. Od odeće imam svega i kozmetike, jedino mi fale baletanke. Imam šta da obuvam, ali bih da dopunim malo obuću.
Mnogo sam dobre volje i dan mi je baš lep. Ova tri dana što nisam radila stvarno sam iskoristila super. Tako ću i popodne posle posla. I vikende. Mislim da me je kosa toliko obradovala da mi je sada sve super. Bio mi je potreban osećaj ponovo da sebi budem sveža i drugačija.

Dobar dan.
Došla s posla i odmah sam prilegla. Poslužio me prevoz.
Sutra radim od kuće.
Završila danas prezentaciju za brifing, ipak imam i jedan slajd o sebi da pričam, šefica je tražila, sve inače lepo izgleda.
Nema ništa posebno zanimljivo. Nisam otišla juče po baletanke, odmarala sam se, možda odem kasnije, mada sam samlevena i sve što mi treba trenutno je klima i odmor. Ali bih mogla dok nemam obaveze popodne po kući a mogu kasnije da legnem večeras. Dok preladi. Videću. Slušam muziku i da dremnem jedno pola sata. Ćerka je izrazila želju da ide sa mnom, da kupi sebi brus i veš, toga uvek treba.
Htela sam samo da kažem još da se osećam sa novom bojom kose kao da sam dobila novi personaliti, sada vidim kako je to biti brineta. I iskreno, sviđa mi se.

Dobro veče 👋
Nisam našla baletanke, ali je ona kupila veš i otišle smo na kafu, koja mi je donela u telefon novu super pesmu koju nisam mogla da nađem.
Evo malo dobre muzike večeras
Kafica je bila ko kod kuće, a kafić je jeftin, a lep. Bar smo lepo provele popodne zajedno.
Šoping bio neuspešan, ali izlazak uspešan i sad imam još jednu divnu pesmu 🤗

Sad sam puna želje za ludovanjem. Jela sam hleb a la pica 🍕 u 11, pije mi se kafa u ovo doba, punim telefon da se izludim uz muziku, gde sam sve stigla danas, i na posao i posle posla, i spremila večeru i sredila deo kuhinje. Bilans koraka je mnogo veći, 11.000, ali ovaj telefon nisam nosila na pauze i svuda sa sobom.
Ne znam odakle mi energija.
Gledale smo lepe torbe, ali su mnogo skupe, ako me sačeka sačeka. I našla sam kupaći ali je cena paprena. Ako bude nekih para u višku, uzeću ga. Inače mi konobar ne persira. Mislim to ništa ne znači nego kažem. Kupaći je prelep, neću da otkrivam svoje izvore, videćemo za koji dan, ne verujem da će se prodati jer je preskup.
Ali danas sam čini mi se stigla na Mars, nema radnje u koju nismo ušle.

Prilozi

• Screenshot_20220607-231316.jpg
    Screenshot_20220607-231316.jpg
    53,6 KB · Pregleda: 21

Back