Dobro jutro.
Ja sam ustala sama, a i ona je

Probudila me vrućina i košmari, a nju stomak.
Ja sam izvela kuče, rekla sam joj da se vrati da spava. Dok malo predahnem, odoh u prodavnicu, pa nazad u krevet. Ona kad ustane ide u banku po pare. Sad mi se ne spava, dok siđem ću se vratiti u krevet. Osećam se kao na odmoru, uprkos tome što slabo spavam. Veliki teret nam je pao sa pleća.
Sada je velika stvar što će ona biti kući oko psa i nabavke, ako treba i oko ručka, pa će mi biti lakše, ne moram više dane od kuće da prilagođavam njoj nego sebi.
Ugojila sam se tačno kg. Ona kaže ti meni izgledaš isto. I ona meni izgleda isto iako tvrdi da se ugojila i da su mnogo jeli.
Mogu i kasnije malo da odspavam jer ručak pravim u rerni, kasnije. Juče sam spavala u toku dana i ceo dan nisam bila umorna uopšte.
Imam mnogo stvari da operem, ali ću oprati.
Jutros ću da častim sebe odlaskom u prodavnicu i nekim finim doručkom u pekari, ja obično jedem u kući jaja i nešto seckano, ali sada ću da se častim.
Treba svekrvu da zovem, da joj saopštim lepe vesti, juče je bilo kasno.
Interesantno je da nijedna od nas dve ne beži od obaveza, iako je ona umorna, a ja sam po običaju lenja vikendom. Ništa mi nije sada teško.
Da nije ovog pakla da odemo negde, ali mnogo je vruće. Sutra idem kod drugarice u kafić. Taman da i ja malo odskitam van porodice.
Čekam na red za wc, otkako je došla iz wc-a ne izlazi.

Volim ovakav vikend. Kada se ja prvo osećam tako da mi je sve lako i kad nemam mnogo obaveza a imam puno vremena za odmor i kvalitetno vreme.