Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Afro želim što pre oporavak i ozdravljenje.
Ja sumiram utiske od današnjeg dana.
Bilo je kao u bajci.
Na jedan dan sam izašla iz svoje svakodnevnice i provela se za sve pare.
Išla po cigare u ovo doba, pada kiša, pokisla sam kao miš.
Ćerka je ocenila svoj rođendan sa 10, stvarno smo se proveli reči nemam.
Ovoliko nisam jela od Božića.
Sve je bilo tip top.
Ona sluša muziku, sumira utiske, muž gleda neki šou, a ja pokušavam da preživim svo ovo jelo.
Još sam pripita. Takođe se nisam napila od Nove godine i bilo mi je do jaja 🥳

stari zivot isti problemi..dobro receno.. gospodjici sretan rodjos..Afro ozdravljenje..strpljen spasen kazu ljudi...ostalima kao i voditeljici teme pozz..

Hvala Mister :heart:
Dobar dan dragi moji na temi :vzagrljaj:
I opet ću od ovog posla da lupam glavom o zid :dash:
Ni para ni vremena a osim toga za sve kasnim, a problemi na poslu sve veći...
Još moram 5 dana u kancelariju...
Što sam umorna... Psihički sam umorna... Stalno se jbt pravdaj za nešto što nisi kriv i što su tuđe greške i što je do korone...
Mene stvarno više užasava što svi misle da ja mogu sve i to sama...
Ne pitajte me kako sam, do plate da preživimo nekako da imamo jesti i na poslu da se opravdam za more problema...
Jbn život...

Mnogo smo se istrošili što na kotao što na rođendan, kupovine i svašta nešto. Ali sve je bilo divno. Sad ko i uvek škripa. Svako svoju muku, znam.
Draga Afro, kad čitam tako... Šta da ti kažem... Znaš kako njih dve dole... Ali gledaj kako ja to gledam, ipak.
Imamo najdivnije porodice i nikad nismo ostali gladni, dobar i skroman uvek ima i može.
Nemoj se sekirati već brini o zdravlju.
A ja ću za posao reći šta imam. Ljudi moram imati pomoć.

Dobar dan.
Gotovo za danas.
Dok sam radila spremila sam čorbu za sutra za ručak, pošto sam u kancelariji sutra.
Danas uradila neke mnogo bitne stvari, ali ništa od tekućeg posla.
Ručala sam i popila kafu. Torta je danas još lepša, nestaje brzinom svetlosti.
Sad bih mogla konačno malo da odmorim.
Za čorbu sam se u neko doba setila da imam ostatke pileta u zamrzivaču, dokupile smo malo belog mesa koje sam iseckala, sve standardno stavila, imala sam svega u kući i eto snašla se za sutra. A ispala je stvarno lepo.
Čekam da se ohladi da je stavim u frižider.
Ne mogu da shvatim da korona ponovo bukti, svi su bolesni, a niko ne reaguje. Nas i pored svega teraju u kancelariju. Nije mi jasno. A bilo je zaraženih. Ko to može da shvati. Sad ispada da 8000 nije ništa a zatvarali su nas sa 500...
Ko to razume, razume...
Jbo lud zbunjenog.

Dobro veče 😘
Slušam muziku i još malo ću u krevet. Moram rano da ustanem. Pravim popis troškova i pravim plan kupovine i spremanja za nekoliko dana. Komšiji smo odneli piće i tortu 🎂, baš mu se sviđa torta.
Ja otišla do Maksija ali ne ni po cigare, niti po večeru, već da rasitnim pare, a cigarete nisam uzela. Danas obaram rekord u smanjenju, ukupno 13. Kad budem smanjila na pola pakle dnevno, dostigla sam cilj.

Dobro veče.
Došla sam kasno kući s posla, padala je kiša ko iz kabla, ali sam išla kolima, spas.
Večerala sam čorbu, sad se odmaram. Treba njima da spremim večeru. Imam još nekih obaveza, ali mnogo sam umorna večeras, i mnogo je kasno, kako sutra opet ustajem rano, sutra ću sve da završim posle posla.
Na poslu je bilo jako zamorno, pored ostalog imala sam dva sata pregovore koji su bili baš teški.
Idem malo da dremnem, previše sam umorna. Jedva čekam vikend.

lomim čaše uz pesme dina merlina

Uživaj Vexy :heart:
Ja danas propisno odmaram uz neke sitne poslove.
Pojela sam po seljački supu s knedlama i krajkom i tako mi je leglo da se zagrejem.
Mišica je na putu kući pa treba konačno da stavim ručak da se prži.
Pse sam namirila i sada ćute zadovoljni, a ja sam pojela vruću supicu dok stigne ručak.
Razvlačim se od kreveta do cigare, i usput radim neke sitne poslove. Baš se razvlačim danas. Posle ručka kao krme da se izvalim opet u krevet i dremnem.
Počela sam da uživam u vikendima kod kuće, najviše volim da se odmaram uz muziku i lepu hranu.
Rekla sam mužu da na mene za izlazak neki ne računa, da hoću da se dobro odmorim.
Prija ovo lenčarenje, baš po mojoj meri.
Idem da stavim ručak da mi Mišica dođe na vruće.
Mada realno ne bih ni to tolicno uradila.
Jednom sam napisala da je subota dan za razvlačenje. Baš :heart:

Од чега се толико одмараш, за име света. И мој муж ради па не проведе цео викенд у спавању.

Iskrena da budem ideš mi na živce jer si čovek kova sit gladnome ne veruje.
Ne znam šta radi tvoj muž, umara li se ili ne.
Ja sam od svog posla jako umorna, i to je moja lična stvar.
Ni ja tebe ne pitam zašto puniš kuću staklom koje ti ne treba.
Radi šta hoćeš i pusti mene da radim za sebe ono što je najbolje.
Hvala lepo.

Iskrena da budem ideš mi na živce jer si čovek kova sit gladnome ne veruje.
Ne znam šta radi tvoj muž, umara li se ili ne.
Ja sam od svog posla jako umorna, i to je moja lična stvar.
Ni ja tebe ne pitam zašto puniš kuću staklom koje ti ne treba.
Radi šta hoćeš i pusti mene da radim za sebe ono što je najbolje.
Hvala lepo.

Он после посла најмање двапут недељно иде и на терен и враћа се не пре пола 7, 7. Притом има 61 годину.
Срам те било!

Што се стакла тиче, не знам да ли си чула да постоји нешто као колекционарство.

Back