Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
I sad kad sam ovo napisala, idem da pravim milje za tv 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ми смо једном прскали једни дуге из флашица за воду. Били смо мокри до гаћа. А нисмо били мали, можда 3.-4. разред.
Клинцу сам паковала 4 флашице по 0,5 л воде. Како попије тако да баци. Сок им и није потребан, ионако ће купити сладолед. Мислим да је 1000 дин ОК за један дан да понесе.
ja sam malopre htela da se izvinim urbanom delu foruma sto mora da cita o povracanju dece i dimigalu i svemu..I sad kad sam ovo napisala, idem da pravim milje za tv![]()

ja sam malopre htela da se izvinim urbanom delu foruma sto mora da cita o povracanju dece i dimigalu i svemu..
@mali roker 1000 dina joj je i previse, ako nemate ne natezi se, ozbiljno ti kazem. i sa 500 kinti joj nista faliti nece, imace za sladoled ili neki suvenir i cao...to je jednodnevni zilet, koliko sam shvatila, imace ispunjen dan, sve je ok.
Za nju će definitivno trebati kompletna presvlaka.
Njoj se nikad ništa "ne desi" kad nas dve idemo na izlete.
Nadam se samo da neće hteti da leti na brodu.![]()

Joj, ne budi sigurna
Kojih sam se sve dečijih gluposti nagldedala, ne bi verovala. Izmedju ostalog bilo je i ovoga što je @86bogomoljka opisala: ni iz čega ti odjednom treba kompletna garderoba, zavoji, andoli![]()
Opuste se i razigraju se, što je normalno, pa ne paze.

Nemam pojma. Ne mogu ni da gledam tv, mada verovatno svi gledaju fudbal.Šta je na programu kad vas nema nigdje?Neka nova serija sigurno čim su meni opet sve zatamnili![]()
Nemam pojma. Ne mogu ni da gledam tv, mada verovatno svi gledaju fudbal.
Od sutra ću polako napolje, malo po malo, pa se valjda vratim u neku normalu.
Moraš na zrak,pa koliko god . Bolje išta nego da ne izlaziš . Vratićeš se,ti si meni heroj kako to sve guraš i boriš se.Nemam pojma. Ne mogu ni da gledam tv, mada verovatno svi gledaju fudbal.
Od sutra ću polako napolje, malo po malo, pa se valjda vratim u neku normalu.

Moram šta ćuMoraš na zrak,pa koliko god . Bolje išta nego da ne izlaziš . Vratićeš se,ti si meni heroj kako to sve guraš i boriš se.![]()
Celi dan sam preležala i prespavala. Glava me je na momente toliko bolela da to nije normalno. Treba da odem na Onlologiju da uzmem nalaze CT-a koji su mi ostali tamo. Valjda sutra uspem to da odradim.
Da kuvam ne mogu. Toliko nemam ni snage ni volje da to radim, da je to strašno. Nadam se da ću za par dana doći sebi
Ма није ковид, десе се некад те температуре после хемо...можда ти је мало опао имунитет, па се тако манифестовало.Radim test na kovid.
verovatno, ali cim imas bilo koji kovid simptom, salju te u kovid ambulantu i na testiranje, do obicnog dz i izabranog lekara ne mozes ni da stignesМа није ковид, десе се некад те температуре после хемо...можда ти је мало опао имунитет, па се тако манифестовало.
Знам, то ме ужасно нервира.verovatno, ali cim imas bilo koji kovid simptom, salju te u kovid ambulantu i na testiranje, do obicnog dz i izabranog lekara ne mozes ni da stignes![]()

Jao, jao, šta je sve ta Red radila, bezobraznica jedna! Baš se vidi da ti je srce slomila.Jel istina da je Red pravila svadbu i da nikog sa foruma nije zvala da dodje?![]()

Ne. Radila sam neki brzi test i negativna sam, a onda su mi tražili da radim pcr pa će mi poslati nalaze na mejl, ne moram da čekam.Знам, то ме ужасно нервира.
Жена је онколошки болесник, ваљда би им нешто друго пало на памет, али не...