Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Ја Плазму и овако матора носим на пут.
И волим из здраве хране оне велике плочице са семенкама, ово.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    78,5 KB · Pregleda: 4
Ми смо једном прскали једни дуге из флашица за воду. Били смо мокри до гаћа. А нисмо били мали, можда 3.-4. разред.
Клинцу сам паковала 4 флашице по 0,5 л воде. Како попије тако да баци. Сок им и није потребан, ионако ће купити сладолед. Мислим да је 1000 дин ОК за један дан да понесе.

Hvala, i ja sam tako mislila da ponese.
To je njen nedeljni džeparac.
Naravno ovo će biti vanredno.

Verovatno će hteti i nešto da kupi kao suvenir.

I sad kad sam ovo napisala, idem da pravim milje za tv :mrgreen:
ja sam malopre htela da se izvinim urbanom delu foruma sto mora da cita o povracanju dece i dimigalu i svemu..:(

@mali roker 1000 dina joj je i previse, ako nemate ne natezi se, ozbiljno ti kazem. i sa 500 kinti joj nista faliti nece, imace za sladoled ili neki suvenir i cao...to je jednodnevni zilet, koliko sam shvatila, imace ispunjen dan, sve je ok.

ja sam malopre htela da se izvinim urbanom delu foruma sto mora da cita o povracanju dece i dimigalu i svemu..:(

@mali roker 1000 dina joj je i previse, ako nemate ne natezi se, ozbiljno ti kazem. i sa 500 kinti joj nista faliti nece, imace za sladoled ili neki suvenir i cao...to je jednodnevni zilet, koliko sam shvatila, imace ispunjen dan, sve je ok.

Da, ovo u nedelju je jednodnevni izlet.
Tih 1000 bi i ovako dobila.
Ustvari, sad kad počne raspust dobijaće 500.
To je njen redovan nedeljni džeparac.

Za nju će definitivno trebati kompletna presvlaka.
Njoj se nikad ništa "ne desi" kad nas dve idemo na izlete.

Nadam se samo da neće hteti da leti na brodu. 😁

Joj, ne budi sigurna :lol:
Kojih sam se sve dečijih gluposti nagldedala, ne bi verovala. Izmedju ostalog bilo je i ovoga što je @86bogomoljka opisala: ni iz čega ti odjednom treba kompletna garderoba, zavoji, andoli :rotf:
Opuste se i razigraju se, što je normalno, pa ne paze.

Joj, ne budi sigurna :lol:
Kojih sam se sve dečijih gluposti nagldedala, ne bi verovala. Izmedju ostalog bilo je i ovoga što je @86bogomoljka opisala: ni iz čega ti odjednom treba kompletna garderoba, zavoji, andoli :rotf:
Opuste se i razigraju se, što je normalno, pa ne paze.

Baš zato i jesam stavila pod navodnike.

Desi joj se i sa mnom.

Prošli put kad smo išli u šetnju uspela je da pocepa pantalone.
Penjala se na drvo

Jeste da sam u godinama, ali se sećam tih naših školskih izleta.

Razmišljam da li da joj u subotu pustim neki filmčić.
Npr. Lajanje na zvezde.

Moraš na zrak,pa koliko god . Bolje išta nego da ne izlaziš . Vratićeš se,ti si meni heroj kako to sve guraš i boriš se. :heart:
Moram šta ću ;)
Sad trenutno lomim glavu kako ću i kad zakazati taj petsken, jer ne radi od sredine maja. Ne sad da kao bude što pre, jer sam ja važnija od drugih, ne, nego da znam koliko sam slobodna pa da planiram odlazak kod dece. Baš sam ih se zaželela.

Celi dan sam preležala i prespavala. Glava me je na momente toliko bolela da to nije normalno. Treba da odem na Onlologiju da uzmem nalaze CT-a koji su mi ostali tamo. Valjda sutra uspem to da odradim.
Da kuvam ne mogu. Toliko nemam ni snage ni volje da to radim, da je to strašno. Nadam se da ću za par dana doći sebi

Hoćeš.
Kao što si i do sad dolazila sebi.
Znam da si umorna od svega i da ti mnogo toga nedostaje, ali u ovom momentu ti je potreban odmor.
Ne sili se previše.
Sređiva ćeš ti i stan, ići u šetnje, popiti kafu sa komšinicom....

Od jutros u 5-6h imam temperaturu. Konsultovala dr sa Onkologije, kaže radi test na kovid. Zvala DZ uputili me na DZ u bližem naselju. Za sad sam se sa njima sporazumela, neko će doći da me pregleda, i verovatno da mi uzme taj bris. Nemam nikakve druge tegobe, sem te temperature. Ništa mi nije bilo jasno, nit sam gde išla, nit mi je ko dolazio. Ludilo.

Ма није ковид, десе се некад те температуре после хемо...можда ти је мало опао имунитет, па се тако манифестовало.
verovatno, ali cim imas bilo koji kovid simptom, salju te u kovid ambulantu i na testiranje, do obicnog dz i izabranog lekara ne mozes ni da stignes :roll:

verovatno, ali cim imas bilo koji kovid simptom, salju te u kovid ambulantu i na testiranje, do obicnog dz i izabranog lekara ne mozes ni da stignes :roll:
Знам, то ме ужасно нервира.
Жена је онколошки болесник, ваљда би им нешто друго пало на памет, али не...

Знам, то ме ужасно нервира.
Жена је онколошки болесник, ваљда би им нешто друго пало на памет, али не...
Ne. Radila sam neki brzi test i negativna sam, a onda su mi tražili da radim pcr pa će mi poslati nalaze na mejl, ne moram da čekam.
Eto tako, a ja kao zgažena.

Back