Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
o svetije.bem sad ni helanke vise necu smeti da obucem, a da se ne nadje neko da prokomentarise zenu u mojim godinama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja sam ovde na forumu 18 godina, nisam osetljiva ni najmanje. malo sam karikirala oko uvredjenosti, ali ono sto ste napisale jeste moglo je da se shvati i odnosi na jucerasnje "tematsko" kacenje koje si ti prokomentarisala kao "izazovi" sa sve tuznim smajlijem. zapravo sam samo shvatila koliko smo razliciti i koliko drugacije mozemo da gledamo na stvari i interpretiramo ih drugacijeAla smo osetljivi, ja se nisam ni uvredila, samo sam se zezala na tu temu.![]()
o svetije.bem sad ni helanke vise necu smeti da obucem, a da se ne nadje neko da prokomentarise zenu u mojim godinama![]()
![]()
Pa u tome i jeste stvar, nismo različiti po tom pitanju, na sebe gledam kao na bilo koju od vas koje ste se okačile. Zezanje je bilo upućeno Bogiju. Nije mi jasno kako si se pronašla u tome.ja sam ovde na forumu 18 godina, nisam osetljiva ni najmanje. malo sam karikirala oko uvredjenosti, ali ono sto ste napisale jeste moglo je da se shvati i odnosi na jucerasnje "tematsko" kacenje koje si ti prokomentarisala kao "izazovi" sa sve tuznim smajlijem. zapravo sam samo shvatila koliko smo razliciti i koliko drugacije mozemo da gledamo na stvari i interpretiramo ih drugacije
Ни мени. Али да се не настављамо даље око овога, мислим да нема смисла. Идемо даље...Pa u tome i jeste stvar, nismo različiti po tom pitanju, na sebe gledam kao na bilo koju od vas koje ste se okačile. Zezanje je bilo upućeno Bogiju. Nije mi jasno kako si se pronašla u tome.

al zato mozemo o vakcinama ili lecicuШто би Квинси рекла- немојте више о томе![]()

Tačno, plus pretačno, sve napisano.moram da dodam i moj skromni doprinos tj omiljeni deo svakodnevnih blogova, u kome se zali samoj sebi kako je forum dosadan i forumasi su dosadni,za razliku od nje koja je iskricavo zabavna sa smarackim traktatima o zivotu, bogu, koroni,muzu i vatrenom seksu.
nikad ne procitah nijedan savet od nje, dobro osim onoga da ne treba jesti somun, posto je nezdrav, mislim na zivotni savet, na forumski dijalog, na duhovitu repliku..ne, ona tera po svom, ali ako neko ne ispostuje srca i odmori se postove, nekako se odmah promoli manje bogougodna osoba koja sikce kao mahalusa. ajde bre..i onda neko napada ljubinku.
meni je bila prezabavna isto koliko je i iritantna, samo mi nije jasno kako, sa toliko godina, ne nauci da, kada kenjas po drugima, moras da budes spreman i da ti se ta kofa govana vrati i prospe ti se na glavu.
Jeste, to je bila neka naša interna šala kao doček novih forumaša, gde smo moja nikad prežaljema Modestiinace, ovo je tema na kojoj sam prvo ostavila post, po uclanjenju na forum
afro se ne seca,sigurno, ali me je sacekala sa ko si i ciji si klon pitanjima, spasli su me minon i draga modesti
i neka zivi tema,ima nas jos koji smo dosadni skoro kolko i ljubinnka, pisacemo![]()
i ja ko pravile štosove, da razbijemo monotoniju 
Ovo nije njena tema nikad bila, dok ona nije svojim kukanjem o težini pranja sudova, sve rasterala.Sad se prepucavate koja je mlađa a koja je lepša na ljubinkinoj temi, a ona čita neprijavljena![]()
Ja sam danas odela kofer pun garderobe neprimerene mojim godinama koleginicinoj cerkio svetije.bem sad ni helanke vise necu smeti da obucem, a da se ne nadje neko da prokomentarise zenu u mojim godinama![]()
![]()
A nije ni oduševljen da se kupi mašina za suđe, koje on besposlen neće ni u snu da opere.U vezi Ljubinke, meni je njen muz bio zanimljiviji od nje.
Covek nema poso, gleda televizor i trosi njene pare na garderobu, dok ona pere sudove na ruke i racuna kako ce da plati racune. Mislim ko bi ga trpeo da nije neka faca teska
Ja ne vidim da smo je u bilo cemu povrijedili.
I zaista ne osjecam nikakvu krivicu.
Ona se ponijela kao uvrijedjeno dijete od pet godina,a odavno bi trebalo da je prevazisla taj nivo.
Pisala je,blago receno,dosadne blogove o sebi i svom zivotu,sa ponavljanjem jednog te istog svaki dan.Ali je pisala na forumu,sto znaci da je legitimno pravo drugih da je komentarisu i da iznose svoje misljenje.A nije uvreda reci ociglednu cinjenicu.I opet joj niko nista nije zabranio i niko je nije vrijedjao.Samo se komentarisalo ono o cemu je ona sama pricala.
Sama prica npr.o muzu...a ako neko nesto prokomentarise...njen komrntar je sta te briga za mog muza.Pa i nije nikog briga,dok ga ona nije spomenula.
Na drugim temama,na neke dobronamjerne opaske je znala biti i te kako ostra prema drugima.A ovamo kao uvrijedjena.
Licno,nemam nista protiv nje,kao ni protiv ostalih forumasa,ali ne volim to durenje i prebacivanje krivice na drugog.Uvijek je neko njoj kriv,uvijek je ona nekakva zrtva,uvijek je ona povrijedjena i uvrijedjena.A realno,banalnost je u pitanju.
To si sve u pravu...ali adresa je pogresna.Moje je mišljenje da niko ne treba da oseća krivicu niti da ga drugi krive.
Forum, kako ga ja doživljavam, služi da dodjes i na neku temu kažeš nešto vezano za tu temu. Ona je tu formu poštovala.
Kao i mnogi drugi, realno. Ovde ljudi sve slabije dolaze...I to je realno. Niko me ne može ubediti da se broj forumasa ne smanjuje.
Ako se smanjuje, zašto se smanjuje? Da li mozda postoji vajb da se ljudi na kraju naljute? Očigledno da postoji.
Danas Lady, sutra neko drugi...zato sam kazala da je bespotrebno ukoliko se posmatra šta forum jeste i šta bi trebalo da bude.
Dokle idu nečija prava? Do ugrožavanja tuđih prava. Ona je dosadna. Okej, možda meni nije dosadna (kao i što nije bila), upala je u neku fazu, sećam se žene odavno i sada je nešto stislo. To je moje mišljenje. Tvoje je drugačije. Upravo je to suština foruma, ja mislim jedno a ti drugo...I tako je pošteno.
A prijatelje čovek sebi bira na osnovu srodnosti. Imam pravo da mi se ne svidjaju nečije uši, eto, odbojne su mi ali ako taj mene ne ugrožava nisu bas ni važne.
I onda svi zatvorimo telefone i idemo u nas život kakav on jeste.
o svetije.bem sad ni helanke vise necu smeti da obucem, a da se ne nadje neko da prokomentarise zenu u mojim godinama![]()
![]()

U vezi Ljubinke, meni je njen muz bio zanimljiviji od nje.
Covek nema poso, gleda televizor i trosi njene pare na garderobu, dok ona pere sudove na ruke i racuna kako ce da plati racune. Mislim ko bi ga trpeo da nije neka faca teska

Да их скинеш!Ja sam helanke tek od skora počela da nosim, tj. od kad sam počela bajs da koristim kao prevoz
Šta sad da radim![]()
ti si devojka neudata, ti se ne racunas. slobodno nastavi da se utezes u helankeJa sam helanke tek od skora počela da nosim, tj. od kad sam počela bajs da koristim kao prevoz
Šta sad da radim![]()