Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smokvicice i moja cerka dok je bila prilicno fizicki aktivna u tom uzrastu, imala stalno takav pritisak, sad i ne proverava, a ne secam se tacno objasnjenja lekara. Uglavnom nisu nista ogranicili ili dali kao teraiju.
Ne brini za sestrinog muza, bice sve ok. Ipak je u zemlji gde se malo drugacije tretiraju pacijenti.
Juce me zdrmusalo ono moje kuce, pa nisam ni spavala, jedva par sati i izbecila se ranom zorom :neutral:

Majce, ko te sekira? Da mu dodjem :tiganj:
jao super ako je tako,videcu danas kod lekara,volela bi da ga ipak posalje kod kardiologa,da on to ipak dobro proveri

Ma daj, ja znam da si ti negde u raju al nikako ne povezujem... pa lep ti bizMis.
Moraces mi malo dostaviti informejsn o svemu... ali dogovoricemo se kad budem imala vremena, sad idem u teretanu. Prosledim ti mejl pa mi ti sve tamo iskuckas.
OK :)

jao super ako je tako,videcu danas kod lekara,volela bi da ga ipak posalje kod kardiologa,da on to ipak dobro proveri
Nek proveri da budes nacisto, da ne brines.
Imam i plivace u familiji, pa znam da su i oni kao klinci iz istih razloga isli na sve preglede, na sportskoj medicini i bilo sve ok.

Dan :kafa:
Opet imamo novo štene za udomljavanje ,mužjak,oko 6 meseci, mislim da je mešanac pekinezera :lol:
419018_378285135518094_100000098316541_1508325_353846924_n.jpg

ја сам ја :)
мали смирени ненаметљиви матори искусни и зато јер сам ненаметљив и искусан нећу више ништ да ти кажем :)
а ко си ти? :lol:
Aaaa, ne moze tako ovde, mora SVE da kazes.... :manikir:
i mi smo matore i iskusne
Evo...odgovorila koleginica, da se ne ponavljam. :mrgreen:
ti si samo iskusna :lol:
od sad me zovite milka canic :(
Milka, ti li si??? :sad2:

Sto se posramotila, bolje da pitas nego da brines.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back