Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ala sam se isplakalaaaaaaaaaaaaaaa....:sad2:
izem ti mene vako emotivnu....
danas uspešan dan....6 medalja smo doneli kući,deca zadovoljna a i ja sa njima...:zaljubljena:
e da,da ne zaboravim...pozdravio vas slonče...nešto nam je bolan pa malo leškari...kaže da će dođe uskoro....:aha:

Bravo maheri!!!! :super: :klap::klap::klap:
Cestitam! :zag:

Slonceta nagazila neka Mica.... :confused:
Nek ozdravi sto pre, pa priznace posle gde se to razboleJo. :heart:

ala sam se isplakalaaaaaaaaaaaaaaa....:sad2:
izem ti mene vako emotivnu....

danas uspešan dan....6 medalja smo doneli kući,deca zadovoljna a i ja sa njima...:zaljubljena:

e da,da ne zaboravim...pozdravio vas slonče...nešto nam je bolan pa malo leškari...kaže da će dođe uskoro....:aha:

..braaavooooooo pa nisi ti uzalud Talenat:zag:

..uzvrati pozdrave i zelje da brzo ozdravi:D

A to!!! :smajlikojiselupasakomucelo: :lol:
Ma jok...to mi oduvek islo na nerve...ne znam zasto...a filmove dobre obozavam...:)
Ma ja moram da odgledam uvod po cerkinoj naredbi: usetavanje po crvenom tepihu, ogovaranje frizura, haljina i frajera!!! :lol: I uzasno se nervira sto ja kuckam, a proci ce neko neopleten!!! :hahaha:
A gavne nagrade - videcu sutra u novinama, ako sad preskocim.

...hehhee...ko zna sta je meni palo na pamet ubih se razmiljsajuci sta je oskar:lol:
...ne radi mi televizor...nista ne mogu da gledam....
Mozes na net, ima tamo svasta! :lol:

Ma ja moram da odgledam uvod po cerkinoj naredbi: usetavanje po crvenom tepihu, ogovaranje frizura, haljina i frajera!!! :lol: I uzasno se nervira sto ja kuckam, a proci ce neko neopleten!!! :hahaha:

Hahahahahaha...pa moras da slusas, nego sta...:lol:
Ja i ne znam koji su nominovani, a kamoli nesto drugo...

...ne fali meni tv uopste, ionako ga retko ukljucim kad sam sama, a prijavile smo kvar pa valjda i to sutra poprave...

..jesi se ti malo smirila i sabrala od danasnjeg stresa???

Hahahahahaha...pa moras da slusas, nego sta...:lol:
Ja i ne znam koji su nominovani, a kamoli nesto drugo...
Ostavila sam ti link, da ne kazes nisam drugarica! :zag:
evo opet: http://oscar.go.com/nominees
...ne fali meni tv uopste, ionako ga retko ukljucim kad sam sama, a prijavile smo kvar pa valjda i to sutra poprave...
..jesi se ti malo smirila i sabrala od danasnjeg stresa???

Da znas kako sam se izbezumila kad sam skontala da je nema! Sve vreme sam kuci, lije kisa kao kod tebe (pisala si), vidim da me ne zove, ali ja sve kao zbog kise, u kucici je, ne izlazi. Ona inace ima obicaj da mi samo vikne jedno 'av' cisto da se pojavim na prozoru, da zna da sam tu. Izlazila cerka, isla na rodjendan kod drugarice i kad sam videla da su se cupave samo pojavile - oduzela sam se. Odmah sam odjurila da je trazim. Niko je nije video, nista ne znaju...isla sam po onoj kisi i zvala je ko luda, nema je. Vratila sam se i odmah pocela da saljem poruke svima koji bi mogli da je prepoznaju u slucaju da je zaskitala. A mogla je da izadje samo da preleti ogradu ili da je neko izvede.
Ma sreca da se vratila, mi bi poludeli od tuge.

Ostavila sam ti link, da ne kazes nisam drugarica! :zag:
evo opet: http://oscar.go.com/nominees

Da znas kako sam se izbezumila kad sam skontala da je nema! Sve vreme sam kuci, lije kisa kao kod tebe (pisala si), vidim da me ne zove, ali ja sve kao zbog kise, u kucici je, ne izlazi. Ona inace ima obicaj da mi samo vikne jedno 'av' cisto da se pojavim na prozoru, da zna da sam tu. Izlazila cerka, isla na rodjendan kod drugarice i kad sam videla da su se cupave samo pojavile - oduzela sam se. Odmah sam odjurila da je trazim. Niko je nije video, nista ne znaju...isla sam po onoj kisi i zvala je ko luda, nema je. Vratila sam se i odmah pocela da saljem poruke svima koji bi mogli da je prepoznaju u slucaju da je zaskitala. A mogla je da izadje samo da preleti ogradu ili da je neko izvede.
Ma sreca da se vratila, mi bi poludeli od tuge.

..ma samo kad se ona vratila sve je dobro:zag:
..a mogu misliti kako ti je bilo, nisam stigla nista da napisem, mala gospodjica mi je u gostima pa je komp
bio zauzet medom brundom:lol::heart:

..nego pogledaj repku..

da znas da bi ih sve postrojila....hahahaha...:lol:
ok...:zag:

...hehhe...prava si druDarica:zag:
Oce ova moja mala da me bije - slabo pazim na holivudskom casu!!! :hahaha:
A videces ti Art, nek poraste tvoja jos malo, pa ces sve napamet da znas, htela - ne htela! :lol:

..eeeeee, tako su i one moje jedno vreme sad su shvatile da su to samo neki tamo ljudi koji svoj posao rade
za veliku lovu...onda ih proslo:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back