Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj tako...
Možda imaju skroz drugačije živote, i prosto žele da budu ono što prikazuju i da žive živote o kojima pišu...

Ne treba ih osuđivati...
Meni je najbitnije da su prema većini ljudi bile kulturne, fine, dobronamerne...
E sad zašto su postavljale tuđe slike... ne znam... :confused: ali ko što smoki reče, neću ih ženiti niti dovoditi u kuću te me zato to mnogo ni ne dotiče...

ja sam volela da se kuckam sa njima, ko god bile...;)

Da znaš da si u pravu, šta se ovde koga tiče, ko je ko u stvarnom životu, meni npr. Tiki bila baš gotivna,
ali je zasmetala nekima ovde, koji misle da je forum njihova dedovina :roll:
Isto važi i za UGBR i mačku vračarku, nisu se nikom zamerale.
Šta više UGBR je delovala kao prava dama i likom i kulturnim pisanjem.

A posle cele te ujdurme meni ostao neki bljutav ukus u ustima, jer sam se stvarno pitala kakvi su ti ljudi koji nemaju preča posla nego
da raskrinkavaju nećiji pravi identitet, što je jelte zabranjeno, pa još prođu nekažnjeno...

da je to neko od nas "običnih" forumskih smrtnika uradio, popio bi doživotni ban...

Smoki valjda nisam još zakasnila za čestitke
3a876d0bf874b29180ff7e407a296bb6.gif
[/URL][/IMG]
A vratila se i Affro sa karnevala... što reče smokva, a koji ti je to karneval bio

...nije karneval ja sam bzvz lupila, danas je bio dan Siruna...to je jedna vrsta ribe koje ima najvise u nasem moru,
bar tako kazu mestani, valjda se oni razumeju....i bilo je fino, gradska muzika, pa riba na rostilju, vino, pivo...puno
sveta, sve veselo i nasmejano...mada je malo kisa pokvarila dozivljaj kao i svake godine...al' dobro, sad da ne cepidlacim:D

Da znaš da si u pravu, šta se ovde koga tiče, ko je ko u stvarnom životu, meni npr. Tiki bila baš gotivna,

A posle cele te ujdurme meni ostao neki bljutav ukus u ustima, jer sam se stvarno pitala kakvi su ti ljudi koji nemaju preča posla nego
da raskrinkavaju nećiji pravi identitet, što je jelte zabranjeno, pa još prođu nekažnjeno...

da je to neko od nas "običnih" forumskih smrtnika uradio, popio bi doživotni ban...

...slazem se....

Upravo to...
Da je ovde to potrebno upisivali bi se sa krstenicom!!! Ili bi nam stajao maticni broj u potpisu...
Sitne duse...sta drugo reci...

aahaaa, uh, što ja volim sveže ulovljenu ribu sa roštilja, pa još kad se zalije nekom bevandom... divota

...ja ne volim nista od tih pica, pa me uvek zezaju da kvarim ribu jer pijem samo vodu, al' meni je tako ok....najedem se ko pace:)
...a jos vruca odmah sa rostilja, pa sve duvas da se ne ispeces:lol:

vidiš kako se razumemo

...naravno da se razumemo..:)

...bravoooo, to tvoje dete je prava pametnica jedna:heart:

..kod mene danas bilo fino, uzivala sa bebom skoro celi dan....setale smo doduse po kuci,
ali ona ne staje....sto krugova smo napravile kroz celi stan..sreca pa moze svud da se udje i izadje na drugu stranu,
pa smo kruzile tako, ja se umorila, a ona bi jos....:lol:
..malo smo se slikale, okacila sam neke slike tamo....i brblja nesto stalno, ne zaklapa, hvala Bogu ima i na koga:lol:

...Modesti bas mi nesto zao sto si tako "navina" pa ne znas gde bi:)
...mislim da vicina nas ima zelju da vidi taj grad, a malo je njih kojima se zelja i ispuni....
...mada ko zna....

Ma da nema nekih stvari koje me za sad drze i ne mogu daleko, odoh ja....:D Ali strpljiva sam ja, samo motam, po glavi i onda hop, tamo sam!!! :D
Moje sestre znaju da kazu ponekad "nismo znale da to nameravas" za nesto sto uradim. A kad ih podsetim na neki razgovor od pre nekog vremena (bude i godina), one kazu - pa nismo to ozbiljno shvatile, mislimo zezas. :lol: Takva sam, realna za momenat, ali imam u glavi i kad kucne cas - bude!!! :D

A da ti kazem i ovo, pre vise godina nam nudili za ovo gde smo, kucetinu u Spaniji, na moru i plus doplatu...mi nismo hteli. Ne bi ni sad, sigurno. Bio prisutan prijatelj (nemac), kaze - vi balkanci niste normalni!!! :lol:

Odoh, veliki pozzz za sve nocobdije! :D :cao:

Poslednja izmena:
Ma da nema nekih stvari koje me za sad drze i ne mogu daleko, odoh ja....:D Ali strpljiva sam ja, samo motam, po glavi i onda hop, tamo sam!!! :D
Moje sestre znaju da kazu ponekad "nismo znale da to nameravas" za nesto sto uradim. A kad ih podsetim na neki razgovor od pre nekog vremena (bude i godina), one kazu - pa nismo to ozbiljno shvatile, mislimo zezas. :lol: Takva sam, realna za momenat, ali imam u glavi i kad kucne cas - bude!!! :D

A da ti kazem i ovo, pre vise godina nam nudili za ovo gde smo, kucetinu u Spaniji, na moru i plus doplatu...mi nismo hteli. Ne bi ni sad, sigurno. Bio prisutan prijatelj (nemac), kaze - vi balkanci niste normalni!!! :lol:

Odoh, veliki pozzz za sve nocobdije! :D :cao:

...hehe..pa jeste, sve zavisi od momenta, zelja i mogucnosti naravno....

...a, ne cudim se sto niste pristali, ko bi iz tog raja i zeleo da ode negde drugde....

...laku noc lepo spavaj:cao:

Hvala vam obema :rumenko: kažem ja uvek lepa na tatu, a pametna na mamu :mrgreen: Ili to beše obrnuto :think:

A ja bih volela da obiđem Rim, Madrid i Petrograd.... :aha:

...ne, ne dobro si to rekla:D
...moj otac je celi zivot mastao da ode na Crveni trg, i sve je ostalo u masti, iz raznoraznih razloga
nije to sebi pruzio....onda sam ja nekako sebi uvrtela u glavu da bih volela da odem tamo umesto
njega, kao da bi i on bi samnom tamo....videcemo hoce li to i meni samo ostati pusta zelja...
...a volela bih da vidim puno toga...samo sto sam odavno naucila da ne smem nista sto zelim
izgovaram naglas, nekako mi se cini da odma sve to propadne, ovako "cuci" u glavi pa ako bude
bice....:D

....interesantno ja nisam umorna, em sam se danas sa onom malenom "nasetala", em 5x sisla i popela se ....pa jos
posle setala do grada i nazad...a oci mi ko solje.....mada vec znam da ce me to stici ujutro sve....

....joj Jeko sto je to lepo.....e, takav mi drugar fali....

....interesantno ja nisam umorna, em sam se danas sa onom malenom "nasetala", em 5x sisla i popela se ....pa jos
posle setala do grada i nazad...a oci mi ko solje.....mada vec znam da ce me to stici ujutro sve....

....joj Jeko sto je to lepo.....e, takav mi drugar fali....

Haha, evo ja cu da kafenisem sa tobom u sitne sate cim se za to ukaze prilika.:cmok:

Al ovakvog ortaka kao sto je ovaj moj, tesko je naci. Em je murjak, a pametan, zamisli, em je zaeban lik (nije se s njim pametno kaciti), em je dusa od coveka. :D

...nije karneval ja sam bzvz lupila, danas je bio dan Siruna...to je jedna vrsta ribe koje ima najvise u nasem moru,
bar tako kazu mestani, valjda se oni razumeju....i bilo je fino, gradska muzika, pa riba na rostilju, vino, pivo...puno
sveta, sve veselo i nasmejano...mada je malo kisa pokvarila dozivljaj kao i svake godine...al' dobro, sad da ne cepidlacim:D

meni nema nista lepse od tih primorskih festi gde se pece riba na ulici.
ja svake godine idem na petrovacku noc i nikad mi nista nije ukusnije od te skuse koju pojedem sa kartonskog tanjira.
ali je red od najmanje sat vremena da se ceka da bi dobio .
secam se,pre par godina ja se zainatila,pa stala u red,stajala vise od pola sata,kad naisla jedna drugarica,kaze sta ces ti u redu za pivo
ja glupaca nisam proverila,stala za besplatno pivo :(
a pre dve godine mi dete stajalo u redu i ja sva sretna uzela tu ribicu,sela na bedem i pojela,a kad sam ustala,na mojoj lepoj beloj suknji na dupetu zalepljen mastan papirni tanjir koji je neko ostavio.ne pitajte kako sam po onoj guzvi otisla kuci sa zutom velikom flekom pozadi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back