Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa super, imamo podstanare tamo u stanu, prosvetne radnike :tajna: ... al to nek ostane medju nama da ne pomisli neko da tamo zaseda tajna opasna organizacija (jer prosvetari su proglaseni opasnim drustvenim elementima u vreme vesele nam demonkratije). :lol:

....axxaxaxaxa....ozloglasena organizacija za dobrobit omladine:D
....samo bi trebalo da je zovnu kad budu dosli popisivaci i sve ce ocas posla zavrsiti telefonski....

Što nisi odgovorila da se ne sećaš jer si bila mala.:)

ma cuti,pitala me gde sam rodjena,ja kazem arandjelovac,kaze naselje?kakvo naselje,pa ne znam,kaze,pa sta ja sad da pisem.
ma reko pisi sta god volis...
pa pita za muza za zanimanje,ja kazem ing zopa,kaze koja je to delatnost.ja ne znam
a ona meni razumete sta pitam,recimo nutricionista,to je delatnost zdravstvo.
ja opet ne znam :(
nije bas bila zadovoljna sa mnom

p.s. Ateizam nije veroispovest. Kad je neko ateista, polje za veoispovest se ostavlja prazno ili se upisuje neka bilo koja veroispovest kojoj je ateista naklonjen (msm ako je ima).

Kako može ateisti da se napiše veroispovest kojoj je naklonjen, kad ne veruje u boga (namerno malim slovom). Kad još pročitam da je Pahomije odlikovan, još sam žešći ateista.

Kako može ateisti da se napiše veroispovest kojoj je naklonjen, kad ne veruje u boga (namerno malim slovom). Kad još pročitam da je Pahomije odlikovan, još sam žešći ateista.

Ne postoje ateisti, to je fikcija, pre si agnostik:neutral:
A put ne verovanju je najbrzi kada upoznas samu religiju previse duboko...ne kazu popovi uzalud, ko manje zna, manje ce odgovartati;)

Copy-paste...
U čemu se razlikuju ateista i agnostik ?
Ateista je ubedjen da boga nema i ne veruje u njega.
Agnostik ne zna da li boga ima ili nema, agnostik smatra da je to pitanje nemoguće dokazati u
ovozemaljskom životu i da je to samim tim irelevantno za zemaljski život.
Medjutim, agnostik ne isključuje mogućnost postojanja boga. On nije siguran i zapravo
bi u religiji mogao da se nazove nekim ekvivalentom nesvrstane zemlje...

E ljudi, poz.

Bio popis i kod nas i bilo pitanje ,,Sta ste po veroispovesti" ili ,,Kojoj veri pripadate".
Morala sam da se ukljucim u diskusiju, jer sam i ja rekla ateist.

Da vas pitam, kako da odgovorite na to pitanje, kad drugo (pitanje ili podpitanje) nije postavljeno?
Nije bilo napisano, recimo, Kojoj veri pripadate pa onda sledece Ako ne pripadate nijednoj veri zaokruzite ovde. Ili slicno...
Koji je zadovoljavajuci odgovor (pa i pitanje) ako je covek ateist?

Poslednja izmena:
Copy-paste...
U čemu se razlikuju ateista i agnostik ?
Ateista je ubedjen da boga nema i ne veruje u njega.
Agnostik ne zna da li boga ima ili nema, agnostik smatra da je to pitanje nemoguće dokazati u
ovozemaljskom životu i da je to samim tim irelevantno za zemaljski život.
Medjutim, agnostik ne isključuje mogućnost postojanja boga. On nije siguran i zapravo
bi u religiji mogao da se nazove nekim ekvivalentom nesvrstane zemlje...

Samo nemoj da se ljutis, uvek popustim pred lepsom populacijom:cmok:

....valjda sva ta pitanja idu zato sto se smatra da ako si rudjen u porodici pravoslavne vere, moras i ti biti te
vere....znaci to ti je ko neka vrsta porekla...pa sad ako se mozes odreci vere, mozes i drzave....otkud znam
ja se nesto ne opterecujem time....bas me briga i sasvim mi je svejedno...niti ce me zvati na slavu, niti cu
im ici.....a opet ti ljudi koji to rade, rade da zarade koju paru, a ne da se sa vama ubedjuju sta je u redu a
sta ne..i kao da se oni razumeju u veru i znaju da vam odgovore na pitanje zasto nema nigde mogucnosti da
se upisete ako ateiste.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back