krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Smoki, priznaj, je l' poklon od muža bio s mašnom ili bez mašne (ili, nedajbože, samo mašnica)? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Smoki, priznaj, je l' poklon od muža bio s mašnom ili bez mašne (ili, nedajbože, samo mašnica)?![]()

bio je ne daj boze
od silnog luka pojedenog uz rostilj,dobro nismo spavali u odvojenim sobama

, pa sam odlučila da to bude bioskop
), a posle toga čorba kafe... 
Pa što pre da diplomira.

nije upis na faks, to smo hvala Bogu obavili još 2009. nego dete očistilo sve ispite sa druge godine i upala na budžet za treću... ljubi je majka.Ma ljudi su imali različita iskustva, neki pozitivna neki negativnaMalo pre nam bio popisivač, nije se zadržao ni 20 min. - mm sve završio sa njim.
I nije ništa posebno pitao, osim onih obaveznih stvari, zato ne razumem što su neki napravili bauk od tog popisivanja

Žene koliko dugo se peče muska u rerni? hitno
Ca. sat vremena: bocneš viljuškom krompir, i ako je on pečen, gotova je musaka.

Ma ljudi su imali različita iskustva, neki pozitivna neki negativna![]()
Moji prijatelji su izbacili popisivačicu iz kuće jer je krenula da se dere na njih što ne znaju odgovor na neko pitanje, da vrišti okolo, itd...
Naravno prijavili su je.

Ovaj kod nas bio neki fini i tih dečko, čak sam morala da ga zamolim da priča glasnije, kad je upisivao moje podatke...ja sam ti malo nagluva na desno uvo![]()

Verovatno je bio zeljan caskanja.
Ej, Rado, ja tek sad pogledala ovo iako mi je brdo ljudi slalo jos pre da me zasmeju. Nisam imala vremena. Stvarno se lik isprovaljivao.Verovatno je bio zeljan caskanja.

mani bila neka teta...i smorila...a sve je islo glatko...nego trajalo sto godina...i pitanja glupa do bola....da li imate racunar?!?!![]()
...cao drugarice..
...meni je super proslo popisivanje, sve sam telefonski zavrsila![]()
Ej, super ako moze tako. Onda mi mama ostaje duze ovde. Jupiiii.![]()
)

..moze ako ima nekog od komsija da zamole da je nazovu i da im ona kaze odgovore na pitanja)
... al to nek ostane medju nama da ne pomisli neko da tamo zaseda tajna opasna organizacija (jer prosvetari su proglaseni opasnim drustvenim elementima u vreme vesele nam demonkratije).