Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro žene :)

Cecilija, bravo za ćerku!
Što sam ja juče uživala, prvo smo dečko i ja bili kod mojih na ručku, pa u bioskopu (pre nekoliko dana sam ga onako zvanično pozvala na dejt :lol: , pa sam odlučila da to bude bioskop :) ), a posle toga čorba kafe...
Zato danas imam elana i za posao i za sređivanje i za sve :zurka:

Dobar dan u kafanu... :cao:

Hvala svima na čestitkama za ćeru :hvala: nije upis na faks, to smo hvala Bogu obavili još 2009. nego dete očistilo sve ispite sa druge godine i upala na budžet za treću... ljubi je majka.

Malo pre nam bio popisivač, nije se zadržao ni 20 min. - mm sve završio sa njim.
I nije ništa posebno pitao, osim onih obaveznih stvari, zato ne razumem što su neki napravili bauk od tog popisivanja.

Inače, sad čekam da se dragi vrati sa pijace, pa da spremam ručak za danas i za sutra, a poslepodne mi dolaze mama i sestra.

Tako da ću tek predveče imati malo vremena za sebe.

Malo pre nam bio popisivač, nije se zadržao ni 20 min. - mm sve završio sa njim.
I nije ništa posebno pitao, osim onih obaveznih stvari, zato ne razumem što su neki napravili bauk od tog popisivanja
Ma ljudi su imali različita iskustva, neki pozitivna neki negativna :)
Moji prijatelji su izbacili popisivačicu iz kuće jer je krenula da se dere na njih što ne znaju odgovor na neko pitanje, da vrišti okolo, itd...
Naravno prijavili su je.
Mojim roditeljima je bio super popisivač, osim što prvo nije hteo da ih upiše kao ateiste, dok mu moja mama nije objasnila par stvari :lol:
Kod mene još nisu bili :)

Ma ljudi su imali različita iskustva, neki pozitivna neki negativna :)
Moji prijatelji su izbacili popisivačicu iz kuće jer je krenula da se dere na njih što ne znaju odgovor na neko pitanje, da vrišti okolo, itd...
Naravno prijavili su je.

Svasta. :roll: Bas su se lepo ti tvoji prijatelji ugledali na onog trandzu koji je napravio namestaljku prestravljenoj popisivacici pa je devojka ostala i bez posla i bez novca jer je neku babetinu uzdrmao drugi klimaks i kompleksi iz mladosti. Horor. :dash:

Da nisu i oni mozda 'spisatelji' nekog narucenog kvazipolitickosocioloskog shunda pa im treba reklama, jel? ;)

Nije uopste bitno kakav je popisivac. Svi oni jadni cimaju se od jutra do mraka da zarade koju kintu usled nemanja stalnog posla. Kad im se normalno odgovori na pitanja, nikad nema problema. Lepo udju, zapisu i odu i sve ok. :neutral:

p.s. Ateizam nije veroispovest. Kad je neko ateista, polje za veoispovest se ostavlja prazno ili se upisuje neka bilo koja veroispovest kojoj je ateista naklonjen (msm ako je ima).
Npr. ja sam rekla popisivacici veroispovest: pravoslavlje na osnovu fizike i ona je sasvim normalno, bez ikakvog revolta to zapisala. A kad sam joj rekla koje sam nacionalnosti, nasmejala se i eto, nije me uvredila sto joj je to bilo smesno i nisam je tuzila i kinjila, normalno. Svako ima pravo da mu nesto bude smesno, zar ne?

Poslednja izmena:
Ovaj kod nas bio neki fini i tih dečko, čak sam morala da ga zamolim da priča glasnije, kad je upisivao moje podatke...ja sam ti malo nagluva na desno uvo :cistinaocare:

Ma svi su oni obicni shljakeri koji samo zapisu sta im se kaze i jedva cekaju da odu kuci svojim porodicama kad se uvece umore. Nego, narod koji ih prima je ponekad malko nervozan i negostoprimljiv u danasnje vreme.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back