Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Special-Gift-for-100-Years-Old-grandma.jpg

Smoki, dabogda i ti ovako, ko ovaj babac. :zag:

e hvala vam dragi moji,mnogo ste slatki:):heart:
ja se sad osramotila.kod mojih sam ostavila tortu koja se nije pojela,a dosla mi od mladjeg sina drugarica iz razreda i donela mi poklon za rodjendan.
ja pitam pa zasto si se ti troslila,kaze,vi ste za mene nesto posebno.(to je inace ona mala smizla koja mi je rekla kad je videla moj prljav sporet;doci cu ja ovih dana da vam ovo pomognem da ocistimo:rumenko:)
i ja detetu za cast izvadim cokoladnu bananicu:dash::dash::dash::rumenko:
nisam uopste razmisljala da neko moze da bane,a ja u kuci leba i pekmeza.
moram odmah nesto da napravim:think:

e hvala vam dragi moji,mnogo ste slatki:):heart:
ja se sad osramotila.kod mojih sam ostavila tortu koja se nije pojela,a dosla mi od mladjeg sina drugarica iz razreda i donela mi poklon za rodjendan.
ja pitam pa zasto si se ti troslila,kaze,vi ste za mene nesto posebno.(to je inace ona mala smizla koja mi je rekla kad je videla moj prljav sporet;doci cu ja ovih dana da vam ovo pomognem da ocistimo:rumenko:)
i ja detetu za cast izvadim cokoladnu bananicu:dash::dash::dash::rumenko:
nisam uopste razmisljala da neko moze da bane,a ja u kuci leba i pekmeza.
moram odmah nesto da napravim:think:

:heart:

Jao smokvicice sto ti slatka ta mala. Drz je za snaju, vidis kako pametno dete! :D
Mala sto cima mog sina, kad je jednom svratila nasla me gde sadim cvece i kaze mi - sto ja mrzim cvece!!! :eek::eek::eek:
A moj ce muz posle na to - e tebi jedna takva treba za snaju, da ti udara kontru 24h! :eek::rotf:
Ajde napravi nesto na brzaka, sto se ne pece, ili neki rolat sa kremom, to brzo ide.:kolac:

ja bih bas volela nju za snaju
(nije sto me mala svaki put izljubi kad me vidi:rumenko:,a jeste,sto posto :p)
nego i svaki dan zove ovo moje dete da ga podseca za predcas,za domaci,a jednom sam ih nasla kako se vracaju iz skole,ova moja zamlata zonglira sa loptom,a ona ide pored,vuce svoju torbu na tockovima,a njegova na njenoj,sva se jadna iskivila.

ja bih bas volela nju za snaju
(nije sto me mala svaki put izljubi kad me vidi:rumenko:,a jeste,sto posto :p)
nego i svaki dan zove ovo moje dete da ga podseca za predcas,za domaci,a jednom sam ih nasla kako se vracaju iz skole,ova moja zamlata zonglira sa loptom,a ona ide pored,vuce svoju torbu na tockovima,a njegova na njenoj,sva se jadna iskivila.

Kad dotle dodje da sebi biraju zene - ko ce nas da pita....:lol:
Ma samo da znaju sta hoce,ili bar sta nece, drugo se sve sredi. :)

...dobro vece..:)
...danas sam se nauzivala sa mojom malim cupavim cudom:heart:
...ljudi moji ona nema mira sekundu...i tamo"malo" smo setale po kuci posto
nije bilo za napolje...neko vreme bzvz...igrale se slikale...ruckale svasta nesto,
dusa slatka...:D

...sta ste vi radile danas....?

e...postoji 48 tipova sljiva...zamislite taki vocnjak :kolac:
volem da maznem poo glavice belog luka vako...uz kakvo mesiste...ma nek je i suvo meso :rumenko:

Imao moj tata veeelikiii vocnjak sa sljivama...al' kao bile stare sorte, blabla, posekli to i nikad druge nisi zasadili...:(
Volela sam da ih jedem, al nisam volela kad ih deda bezmislosno otrese, donese zute gajbe i vikne - aj sad skupljajte deco, ja imam drugog posla. :eek: :rotf:

I kakvo sad suvo meso, kad jos nije prosao 29.novembar????!!!! :rida:

Imao moj tata veeelikiii vocnjak sa sljivama...al' kao bile stare sorte, blabla, posekli to i nikad druge nisi zasadili...:(
Volela sam da ih jedem, al nisam volela kad ih deda bezmislosno otrese, donese zute gajbe i vikne - aj sad skupljajte deco, ja imam drugog posla. :eek: :rotf:

I kakvo sad suvo meso, kad jos nije prosao 29.novembar????!!!! :rida:

ima je moj deda veeeliki vinograd...i onda je dosao prizetak u kucu,iliti moj debeli otac...i ponistio taj vinograd.naravoucenije...sigurno postoji... :lol:

gledam u buducnost...i vidim...maksi :rumenko:

Žene jel volite šunku?

Ovi moji, tj.muževi oni uopšte ne jedu šunku... već svake godine ostavljaju po dve samo za mene...

Meni nema lepšeg mesa od domaće šunke...:zaljubljena:
Nju jedem sa takvim uživanjem, kao da u najmanju ruku jedem ne-zna-ti-ja-šta... degustiram je...:lol::D

I još nigde nisam videla da ima da se kupi lepa domaća šunka... vi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back