Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..cao Modesti...:)

..ja malo setala, pa me kisa uterala u kucu....:(
..nije hladno, samo je mokro, a ja bez kisobrana....
..i opet ce sutra da propadne dan ribe, uvek kao po pravilu pada kisa
tog dana....lepo se pitam sto to ne pomere za neki drugi datum....

..a sve vreme sam razmisljala ko je ona osoba sa one teme...i nisam
mogla da se setim nikog tako opasnog....:hahaha:

Kod mene isto vetar nosi sve. Uhvati me panika jer ispred kuce ima jedna stara velika topola, koju bi jug ovako jak, ocas posla smestio nama u dvoriste. :confused:
Muz podneo zahtev da je komunalno ukloni, ali oni vec godinu dana izmisljaju zasto ne mogu, a kladim se ne mogu da se dogovore ko ce da je uzme kuci. :evil:

Na onoj tamo temi...znas da mi nacin tako "dubokog" izrazavanja lici na nekog, ali nikako da se setim na koga...

ne panimajem pa ruski :prstic:
budi ljubazna pa meti link u moj profil da prostudiram kad mi konekcija dozvoli :)

Uvek sam ljubazna....:flert:

Kod mene isto vetar nosi sve. Uhvati me panika jer ispred kuce ima jedna stara velika topola, koju bi jug ovako jak, ocas posla smestio nama u dvoriste. :confused:
Muz podneo zahtev da je komunalno ukloni, ali oni vec godinu dana izmisljaju zasto ne mogu, a kladim se ne mogu da se dogovore ko ce da je uzme kuci. :evil:

Na onoj tamo temi...znas da mi nacin tako "dubokog" izrazavanja lici na nekog, ali nikako da se setim na koga...
:

...e ovo je strasno, a jos visina, pa se nekako ruzno cuje.....
...kad pogledam sa terase jasno se vidi da nema tog kisobrana koji bi te zastitio od ovolike vode..

...iskreno bas me briga ko je...njegov problem :lol:

...e ovo je strasno, a jos visina, pa se nekako ruzno cuje.....
...kad pogledam sa terase jasno se vidi da nema tog kisobrana koji bi te zastitio od ovolike vode..
...iskreno bas me briga ko je...njegov problem :lol:

Kod mene se sve vreme cuju i talasi kako udaraju. Neki iz moje familije kad dodju, po ovakvom vremenu ne mogu da spavaju od te pomesane huke vetra i talasa. :lol:
Mi navikli, ali neprijatnost proizilazi verovatno iz saznanja da je prirodu nemoguce kontrolisati kad ona uzme stvari u svoje ruke...
Kise jos nema, ali...stici ce gde i da je.
(posto je zavladala manija smajlica...)

Poslednja izmena:
Kod mene se sve vreme cuju i talasi kako udaraju. Neki iz moje familije kad dodju, po ovakvom vremenu ne mogu da spavaju od te pomesane huke vetra i talasa. :lol:
Mi navikli, ali neprijatnost proizilazi verovatno iz saznanja da je prirodu nemoguce kontrolisati kad ona uzme stvari u svoje ruke...
Kise jos nema, ali...stici ce gde i da je.
(posto je zavladala manija smajlica...)

..ja nisam bas toliko blizu da cujem talase, ali kad sam bila nije bas bilo prijatno u startu, a kao sto si rekla posle se
nekako naviknes na to....

...a ovo cudo kako je doslo iznenada tako je i proslo.....valjda mu je dosta bilo dva sata ludovanja...

...ja cebja toze ljublju..:lol:

moracu da naucim ruski...ne gine mi :lol:

Nikad se ne zna kad moze da zatreba. Moja cerka kad je upisivala ruski (pored druga 2jezika), svi je odgovarali...a onda im dodje profesor klasicnog baleta Rus, koji ne govori ni jedan drugi jezik... I da im ona nije bila prevodioc, ne bi mogli da drze casove...A rekla bi vecina, eh zar ce nekad bas ovde da ti treba...Ali eto, zatrebalo bas ovde. :D

....da, nikad se ne zna...
....ja sam ga ucila u skoli kao obavezni predmet, u moje vreme se ucio samo jedan, i ucila sam ga
do kraja skolovanja, imala sam dobar izgovor, jer sam apsulutni sluhista i lako "cujem" jezike..ali
sam ga naravno zaboravila...a sad ovde vise Rusa nego nas...i vidim da ne bi ni malo bilo lose da
se to malo obnovi....
...ucila su mi i deca, ali ga ovde nije bilo u redovnoj nastavi pa su svake godine kao na kraju polagale
ruski koji nikako nisu mogle da nauce kako treba jer nisu ni imale od koga...sem ono malo sto sam
ja mogla da im pokazem i prenesem.....
...sad ova starija prica prilicno dobro...eto neke koristi od ovoliko Rusa ovde..:)

Nikad se ne zna kad moze da zatreba. Moja cerka kad je upisivala ruski (pored druga 2jezika), svi je odgovarali...a onda im dodje profesor klasicnog baleta Rus, koji ne govori ni jedan drugi jezik... I da im ona nije bila prevodioc, ne bi mogli da drze casove...A rekla bi vecina, eh zar ce nekad bas ovde da ti treba...Ali eto, zatrebalo bas ovde. :D

iksren da budem prilicno sam samouk po pitanju stranih jezika.engleski naucih uz cartoon network kao klinac.sto naravno nije dovoljno za pravilno poznjavanje gramatike.ali semantika i sleng stoje. :)

[URL=http://smajliki.ru/smilie-1081875495.html][/URL]

Taman sto sam htela da ti kazem, nije lose da obnovis malo ruski - zbog sugradjana. :lol:
Jer upravo to - nikad se ne zna...mozda dobijes nekog zgodnog komsiju sto govori ruski...:D

...vidim i ja da mi to ne bi ni malo bilo lose....
...ali ne zbog komsija, jer ih vec toliko ima u zgradi da mi je od njih zlo iskreno...vec sto
bi verovatno imala vece sanse za neki normalni posao, ili bilo kakav posao sa redovnom
platom....pozabavicu se time definitivno...:)

...vidim i ja da mi to ne bi ni malo bilo lose....
...ali ne zbog komsija, jer ih vec toliko ima u zgradi da mi je od njih zlo iskreno...vec sto
bi verovatno imala vece sanse za neki normalni posao, ili bilo kakav posao sa redovnom
platom....pozabavicu se time definitivno...:)

[URL=http://smajliki.ru/smilie-984071943.html][/URL]

pozabavi se nekim bogatim rusom...sa slabom srckom i debelim zivotnim osiguranjem...kao u alo,alo recimo...seta mua,misije alfons :lol:

[URL=http://smajliki.ru/smilie-356225031.html][/URL]

[URL=http://smajliki.ru/smilie-984071943.html][/URL]

pozabavi se nekim bogatim rusom...sa slabom srckom i debelim zivotnim osiguranjem...kao u alo,alo recimo...seta mua,misije alfons :lol:

[URL=http://smajliki.ru/smilie-356225031.html][/URL]

....axaxxaax...ma nisu ni oni ludi, sta ce im babe....
...ti kao da ne znas, da vi muski koliko god godina imali uvek mislite da vam sleduje neka mlada bas,
mada meni je sasvim svejedno....ko sta voli to i neka trazi....
...a sto se mene tice daleko im lepa kuca, kad bi se svi vratili odakle su dosli bilo bi savrseno....

....axaxxaax...ma nisu ni oni ludi, sta ce im babe....
...ti kao da ne znas, da vi muski koliko god godina imali uvek mislite da vam sleduje neka mlada bas,
mada meni je sasvim svejedno....ko sta voli to i neka trazi....
...a sto se mene tice daleko im lepa kuca, kad bi se svi vratili odakle su dosli bilo bi savrseno....

bitno da moze dohvatiti prekidac jel :confused:

znam trojicu koji delima svojim mogu osporiti ovu tvoju tvrdnju.nije mi jasno sto ih drugi cudno gledaju... :think:

nebitno...da sumiram o rusima...dolaze puna k**** i prazna novcanika...seobe ne moderan nacin...

[URL=http://smajliki.ru/smilie-209604711.html][/URL]

bitno da moze dohvatiti prekidac jel :confused:

znam trojicu koji delima svojim mogu osporiti ovu tvoju tvrdnju.nije mi jasno sto ih drugi cudno gledaju... :think:

nebitno...da sumiram o rusima...dolaze puna k**** i prazna novcanika...seobe ne moderan nacin...

[URL=http://smajliki.ru/smilie-209604711.html][/URL]

..ovde su se dovukli da tako kazem svakavi, i oni koji samo traze toplije krajeve, i oni koji su verovatno pobegli od nevolje, i oni koji peru pare kupovinom kuca i stanova,
uglavnom ima ih toliko da je to prosto postalo malo bljak za moj ukus....ali kako ono kazu "za pare se moze sve"...pa uzivaju status bolji nego neki nas svet, sto je po
meni jako iritirajuce....:(

ljudi ja bih da vas pocastim,al kad imas puno godina,vatrogasci su ti prvi gosti:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back